Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: E-ten M600+ Kullanıcıları

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Cevap: E-ten M600+ Kullanıcıları Sayfa: <<   < önceki  5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Prudencio

7 Ekim 2007; 17:05:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

şimdi onu da Windows klasöründeki Start Menu klasörü içerisindeki Programs klasörünün yedeğini alarak çözebilirsiniz.
Prudencio

7 Ekim 2007; 17:11:09 

ayrıca şu bu cihazı alırken yapmak istediklerimden birisi

Desktop veya Lapro'umdaki

Windows Media Player
WinDVD
Winamp
MyTheatre

programlarını

bluetooth veya wireless aracılığı ile kontrol edebilmekti.

Henüz alalı 2 hafta oldu
fazla uğraşamadım
ama

Salling Clicker
ve
PPC Tablet

die 2 program buldum.

işe yarar programlar.

Özellikle Salling Clicker Windows Media Player ı çok başarılı kontrol ediyor.
Library inize rahatlıkla ulaşabiliyor.
Şarkı/Dosya bilgilerini online gösteriyor.

Tavsiye ederim....
murgokasone

8 Ekim 2007; 11:42:39 

ARKADAŞLAR ETENİN MAVİ BİLGİSAYARDAKİ AKİBETİ BELLİ DEĞİL ADAMLAR TAM BİLGİ VEREMİYORLAR BELKİDE HİÇ GELMEYEBİLİR DİYORLAR 18 E YAKIN ÖN SİPARİŞ MEVCUT FAKAT BEN ŞUNU ANLAMADIM BU ÜRÜNÜN AKİBETİ BELLİ DEĞİLSE BU ADAMLAR NASIL ÖN SİPARİŞ ALABİLDİLER VE AYNI SÜREÇ İÇERİSİNDE ÖN SİPARİŞ ALMAYI NSIL KESEBİLDİLER, ONLİNE SATIŞTAKİ ELEMAN ÖNSİPARİŞ ALAMIYORUZ DİYOR YİNE MAVİ BİLGİSAYARIN İZMİR CADDESİNDEKİ MAĞAZASINDA GÖREVLİ ARKADAŞ KAPORA VERİRSEN ÖN SİPARİŞ VERMİŞ OLURSUN DİYOR BU NE ÇELİŞKİ BU NE SAMİMİYETSİZLİK.

BEN ULTRAVİZYONU ARADIM EN SON OLARAK SANIRIM TUNÇ BEY YERİNDE YOKMUŞ BİR DE ÖĞLEDEN SONRA ARAYACAĞIM ÖN SİPARİŞ VEREN ARKADAŞLAR BOŞVERİN MAVİYİ SİZDE BASTIRIN ŞU ULTRAVİZYONA BİRDEN FAZLA TELEFON SANIRIM OLUMLU YÖNDE ETKİ YAPABİLİR. EN AZINDAN ŞUNU BİLİYORUM ULTRAVİZYON MAVİBİLGİSAYARDAN DAHA İLGİLİ BU KESİN. SİZLERDE BU ÜRÜNÜN MAVİ BİLGİSAYARA GELMESİ İÇİN BASTRIN ULTRAVİZYONA

MuratAtes

8 Ekim 2007; 22:22:57 

Zamanlamam harikaymış.İnşallah sizde makinalarınıza kavuşursunuz............

kerati01

9 Ekim 2007; 1:44:07 

ben ayın 1'inde istedim mavi bilgisayardan. ama gelmedi hala:( Bu fiyata başka yerde bulamıyorum bulsam hemen paramı çekicem. en ucuz 599+KDV liraya hızlı sistemde buldum. perşembe aradım cuma gelmezse paranızı iade etcez dediler. Cumartesi aradım pzt kesin geliyor dediler. bugün hala gelmedi ellerine:( bakalım yarın gelecekmi. artık arakadaşlarımla iddaya giriyorum gelip gelmeyeceği konusunda:) Bayramdan önce kesin elinizde dediler ama benim pek umudum yok:)

D&K Bilişim Hizmetleri
BURSA
0224 222 1443
murgokasone

9 Ekim 2007; 11:15:07 

ARKADAŞLAR BEN BUGÜN GÖRÜŞTÜM ULTRAVİZYONLA GELMEME DURUMU YOKMUŞ BUGÜN DÖNECEKLERDİ MAVİ BİLGİSAYARA
HAYDİ HAYIRLISI BAKALIM

BİRAZ ÖNCEDE ARADIM MAVİYİ BAYRAMDAN ÖNCE SATIŞA SUNABİLECEĞİMİZİ HİÇ SANMIYORUZ DEDİLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murgokasone -- 9 Ekim 2007; 11:17:54 >

golgeadam

9 Ekim 2007; 13:38:50 

m600+ için boyutu birebir olan bir foto koyabilirmisiniz.piyasada vitrinlerde yok.yada izmirde varsa ben bilmiyorum. mavi bilgisayarı bekliyoruz bakalım.
kartal_07

9 Ekim 2007; 14:47:30 

Arkadaşlar ben biraz önce aradım mavibilgisayarı bu ayın sonuna doğru gelebilir veya hiç de gelmeyebilir dediler. Ben de satışımı iptal ettim, elime geçmeyen malın taksidini ödemek aptallık olur. Galiba gelmiyecek.

Yanlış yapmayan insan yoktur. İnsanlık yanlışını kabul ve düzeltmekle ölçülür. Einstein
godlesscow

9 Ekim 2007; 19:00:34 

ya arkadaşlar ben eten ime skype 2.2 yükledim fakat program kendi kendine kapanıyo nedenini bilen warmı yada eski çalışan bi sürüm bulunurmu acil!!!

MuratAtes

9 Ekim 2007; 21:38:12 

quote:

Orjinalden alıntı: golgeadam

m600+ için boyutu birebir olan bir foto koyabilirmisiniz.piyasada vitrinlerde yok.yada izmirde varsa ben bilmiyorum. mavi bilgisayarı bekliyoruz bakalım.

http://forum.donanimhaber.com/m_9283333/mpage_1/key_/tm.htm

murgokasone

10 Ekim 2007; 15:31:35 

http://smartmania.mobilmania.cz/images/recenze/EtenM600/02.jpg

quote:

Orjinalden alıntı: MuratAtes

quote:

Orjinalden alıntı: golgeadam

http://forum.donanimhaber.com/m_9283333/mpage_1/key_/tm.htm

bestercan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Ekim 2007; 16:19:22 

bu cihaza 4gb SD(hc) kullanabilen varmı. bende görmüyor....
husnuweb

10 Ekim 2007; 21:27:33 

hc kartlari wm5 desteklemez.

DH Ultima Online Grubu
TanrıKutMete

11 Ekim 2007; 0:58:54 

2 haftadır Ürünü her gün arayıp Mavi Bilgisayara soruyorum geldi mi? diye gelmedi diyorlar. Geldiği zaman haber verin almaya geleceğim diyiyorum adamlarda ilgi alaka yok. 09.10.2007’de Maltepe'deki Mavi Bilgisayara Gittim. Adamlar Çukur ambar Şubesinde olduğunu söylediler. Çukur ambar Şubesini aradığımda ürünün olmadığını ve de Bir daha Mavi Bilgisayara Gelmeyeceğini Söylediler. UltraVizyonu aradım. Mavi Bilgisayara Ürünün gelip gelmeyeceğini sordum gelmeyebilir dedi. Anlamadığım Mavi Bilgisayar Hala Bu ürünün reklâmını yapıyor ve de Türkiye'nin en ucuz Cep Bilgisayarı diye Ana sayfasında Bangır Bangır reklâm yapıyor.
Bu nasıl iş disiplini bu nasıl anlayış, adamlar 2 haftadır ellerinde olmayan bir ürünün reklâmını yapıyor. Müşteri memnuniyet anlayışı sıfır Mavi Bilgisayar gibi Kurumsal Olmayan Firmalar Batmaya Eşşeğin kulağı gibi ne Uzarlar nede Kısalırlar.

Müşteri Memnuniyetine Örnek:

Ultra Vizyon ile görüştükten sonra Ultra Vizyon yeni Modelleri olan X500 Modelinin geldiğini daha çok ona ağırlık verdiklerini söyledi. Bende Ankara’da hangi firmada bulabileceğimi sordum.
Makrotek İsimli bir firmayı söyledi. Telefonla Feridun Beyle görüştüm Ellerinde Ürünün olup olmadığını ve de Fiyatını sordum. Sağolsunlar ilgilendiler ve de gerekli bilgileri verdiler.
Telefon görüşmesinden sonra İnternet sitelerindeki fiyatlara bana söylenen Fiyat arasında fark olduğunu gördüm.
Bana Söylenen Fiyat İnternetteki fiyatından yaklaşık 80 Dolar düşüktü, Tekrar Feridun Beyle Telefonla görüştüm. Ürünü fiyatının mı düştüğünü yoksa yanlış mı olduğunu sordum. Aldığım yanıt Müşteri odaklı bir yaklaşım ve de samimiyet oldu. Efendim Ben yanlış Fiyat söyledim Yanlışlıkla Bayi Fiyatını Söyledim Ama Size Söylediğimiz Fiyattan ürünü vereceğiz oldu. Bu beni çok şaşırttı bir yanda Mavi Bilgisayar’daki çalışanların ilgisizliği bir yanda Telefonla Görüştüğüm Bir beyefendi’nin nezaketi.

Bundan Sonra Bilgisayar Malzeme ve Parçalarını nereden alacağımı biliyorum ve de Çevremdekileri bu Yönde uyaracağım. Bu Firma Kesinlikle Mavi Bilgisayar Olmayacak.

kaan1908
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Ekim 2007; 2:43:03 

quote:

Orjinalden alıntı: TanrıKutMete

2 haftadır Ürünü her gün arayıp Mavi Bilgisayara soruyorum geldi mi? diye gelmedi diyorlar. Geldiği zaman haber verin almaya geleceğim diyiyorum adamlarda ilgi alaka yok. 09.10.2007’de Maltepe'deki Mavi Bilgisayara Gittim. Adamlar Çukur ambar Şubesinde olduğunu söylediler. Çukur ambar Şubesini aradığımda ürünün olmadığını ve de Bir daha Mavi Bilgisayara Gelmeyeceğini Söylediler. UltraVizyonu aradım. Mavi Bilgisayara Ürünün gelip gelmeyeceğini sordum gelmeyebilir dedi. Anlamadığım Mavi Bilgisayar Hala Bu ürünün reklâmını yapıyor ve de Türkiye'nin en ucuz Cep Bilgisayarı diye Ana sayfasında Bangır Bangır reklâm yapıyor.
Bu nasıl iş disiplini bu nasıl anlayış, adamlar 2 haftadır ellerinde olmayan bir ürünün reklâmını yapıyor. Müşteri memnuniyet anlayışı sıfır Mavi Bilgisayar gibi Kurumsal Olmayan Firmalar Batmaya Eşşeğin kulağı gibi ne Uzarlar nede Kısalırlar.

Müşteri Memnuniyetine Örnek:

Ultra Vizyon ile görüştükten sonra Ultra Vizyon yeni Modelleri olan X500 Modelinin geldiğini daha çok ona ağırlık verdiklerini söyledi. Bende Ankara’da hangi firmada bulabileceğimi sordum.
Makrotek İsimli bir firmayı söyledi. Telefonla Feridun Beyle görüştüm Ellerinde Ürünün olup olmadığını ve de Fiyatını sordum. Sağolsunlar ilgilendiler ve de gerekli bilgileri verdiler.
Telefon görüşmesinden sonra İnternet sitelerindeki fiyatlara bana söylenen Fiyat arasında fark olduğunu gördüm.
Bana Söylenen Fiyat İnternetteki fiyatından yaklaşık 80 Dolar düşüktü, Tekrar Feridun Beyle Telefonla görüştüm. Ürünü fiyatının mı düştüğünü yoksa yanlış mı olduğunu sordum. Aldığım yanıt Müşteri odaklı bir yaklaşım ve de samimiyet oldu. Efendim Ben yanlış Fiyat söyledim Yanlışlıkla Bayi Fiyatını Söyledim Ama Size Söylediğimiz Fiyattan ürünü vereceğiz oldu. Bu beni çok şaşırttı bir yanda Mavi Bilgisayar’daki çalışanların ilgisizliği bir yanda Telefonla Görüştüğüm Bir beyefendi’nin nezaketi.

Bundan Sonra Bilgisayar Malzeme ve Parçalarını nereden alacağımı biliyorum ve de Çevremdekileri bu Yönde uyaracağım. Bu Firma Kesinlikle Mavi Bilgisayar Olmayacak.

hala bir yerlerde boyle insanlarin oldugunu bilmek bayram gunu beni cok mutlu etti...
kaan1908
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Ekim 2007; 2:48:06 

ONCELIKLE TUM ETEN KULLANICILARI BAYRAMINIZI KUTLARIM eten m600+ gecen cumartesiden beri kullaniyorum yine bu siteden bi arkadastan aldim. simdilik biraz zorlansamda memnunum yani ama henuz internete girmek (bazen beni zorluyo olsada) ve alo demekten baska birsey yapmadim ve danisabilecegim etrafimda boyle bir aleti kullanan tek bir kisi dahi yok ve kafamda bazi seylere basmiyor maalesef. mesela ben bu alete yararli programlar atmak istiyorum filmler atmak istiyorum oncelikle 1gb kartim var nasil aticam nasil edicem forumun nerdeyse tamamini okudum

BIR BUYUK SORUNUMDA BUGUN OLDU EKRANDA BI YERE TIKLIYORUM 2YANDAKI LOGO ACILIYOR BI YARDIM EDERSENIZ COOOOKK SEVINICEM CUNKU KAFAYI YEMEK UZERIYIM.. BIRDE TURKCESI YOK ICINDE ULTRAVIZYONUN SITEDEKI TURKCELESTIRME PROGRAMI INDIREYIMMI BIR SORUN YASARMIYIM..
kartal_07

12 Ekim 2007; 2:57:42