Şimdi Ara

Mortal Kombat X'in Kapak Tasarımı: Xbox One vs. PS4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
         Mortal Kombat serisinin babası olarak tanınan Ed Boon, Twitter hesabı üzerinden bir görsel paylaşarak PS4 kapağında Scorpion, Xbox One kapağında Sub-Zero'nun yer almasının nasıl duracağına dair bir yorumda bulundu. Gerçi paylaştığı resimde sözlerinin aksine Xbox One kapağında Scorpion, PlayStation 4 kapağında ise Sub-Zero yer alıyor. Bu hoş gönderme gerçeğe döner mi dersiniz?

Hatırlarsınız, Mortal Kombat X'in tanıtım videosunda Scorpion, Sub-Zero'nun kafasını koparıyordu. Aynen şöyle:

• Hoş bir fikir ama Sony ve Micro'nun buna izin vereceğini sanmıyorum.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • pc kapağınada goro yu koysun bari :D

• zeka kokuyor ne diyeyim gerçekten çok uyumlu olmuş ama şimdi birkaç arkadaş gelir trailer'da scorpion sub-zeroyu darma duman etmişti o halde xbox one playstation'dan iyi falan der hiç çekemem :D :D

• Xbox one kapağının sağ altındaki logosu dikkatimi çekti rengini belli ediyorlar cod ghost a bf4 den daha yüksek puan veren siteden ne beslenir ki..

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkk34

Xbox one kapağının sağ altındaki logosu dikkatimi çekti rengini belli ediyorlar cod ghost a bf4 den daha yüksek puan veren siteden ne beslenir ki..

Şaka mısın,ne alaka? Ed Boon'un internette bulduğu görselde IGN logosu varmış bu sonucu nasıl çıkardın lütfen bizimle paylaş da komplo teoristi olma yolunda ilerleyelim biz de

• Herkes hak ettiği kapak fotoğrafını kullanıyor. Yapımcıları tebrik etmek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xbone'dan olsa olsa anca yeşil Jade olur
  • yigitovski ed boon dan bahseden kim ben ign den bahsediyorum ign bana göre taraflı satılmış sitenin teki trailerde sub zero nun anasını bellliyodu scorpion scorpionda Xboxone nin kapağında kapağın altında da ign logosu var yani benim burda bahsettigim ed boon mortal kombat yada xbox değil bahsettigim ign

• quote:

yigitovski ed boon dan bahseden kim ben ign den bahsediyorum ign bana göre taraflı satılmış sitenin teki trailerde sub zero nun anasını bellliyodu scorpion scorpionda Xboxone nin kapağında kapağın altında da ign logosu var yani benim burda bahsettigim ed boon mortal kombat yada xbox değil bahsettigim ign

Yalnız saçmalamaya tam gaz devam ediyorsun bence uzatma;
    Scorpion'lu kapak tasarımı başlarda bütün platformlar için gösterildi.

• Madem renk uyumu olacak diyorsunuz. Xbox'a Reptile'ı basın. Al sana uyum.

• yav sacmaliyosam sacmaliyorum seni niye bu kadar sıkıntıya sokuyo bu kadar kişi varken niye bitek sen konuşup duruyosun ben böyle düşünüyorum alla allah

• bence xboxlarda reptile pslerde subzero pclerde johnny cage

• quote:

Orijinalden alıntı: acdesign55

Madem renk uyumu olacak diyorsunuz. Xbox'a Reptile'ı basın. Al sana uyum.

Olması gereken X1 kapağında Reptile... MKX trailer orman içinde ceyran ediyor. Reptile'nın mekanı Sub-zero ile Scorpion kapışırken Reptile görünmez formda ağacın dalına konumlanmış izliyor. Who's Next yazısından sonra Scopionun karşına Reptile dikiliyor.
    Bu durumda Scorpion PC kapağına yakışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thief garrett

zeka kokuyor ne diyeyim gerçekten çok uyumlu olmuş ama şimdi birkaç arkadaş gelir trailer'da scorpion sub-zeroyu darma duman etmişti o halde xbox one playstation'dan iyi falan der hiç çekemem :D :D

yalnız o trailerdaki sub-zero eski subzeromu(şimdki noob) yoksa yeni subzero'mu ona göre değişir :D

• Pc sürümü için Kitana'yı düşünüyorum. Ne de olsa Scorpion'u ve Sub-Zero'yu, Kitana ile çok rahat doğruyorum =)

• Ps4 mavi uyumlu olmuş Xbox Onea Reptile koymaları lazım

Bir de Ed boon ters yazmış sanki : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 5 Haziran 2014; 23:11:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her iki konsol da da kapak aynı olur bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ercy35

Pc sürümü için Kitana'yı düşünüyorum. Ne de olsa Scorpion'u ve Sub-Zero'yu, Kitana ile çok rahat doğruyorum =)

kimle oynadıgına bağlı.. turnuva izliyormusun bilmiyorumda karşına slips gelse azına yüzüne :D tükürür :D

• quote:

yigitovski ed boon dan bahseden kim ben ign den bahsediyorum ign bana göre taraflı satılmış sitenin teki trailerde sub zero nun anasını bellliyodu scorpion scorpionda Xboxone nin kapağında kapağın altında da ign logosu var yani benim burda bahsettigim ed boon mortal kombat yada xbox değil bahsettigim ign

o video sadece bir trailer hikayeye dair bir şey içermiyor ki mk 10'daki sub zero 9'un devamı olacağı için genç sub zero ve 9. oyunu oynadıysan genç sub zeronun scorpinı yendiğini görmüşsündür

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.