Şimdi Ara

::Hadi Bakalım Passat Severler Toplanalım:: (78 Üye) (103. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.879
Cevap
14
Favori
646.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

istediğin tüm opsiyonları özel sipariş vererek alabilirsin diye düşünüyorum...
    bende senin gibi düşünüyordum ve artı olarak variant istediğim için tek çarem özel siparişti
    özel siparişlerle ilgili 2 tane handikap'ın olabilir
    1) 2,5 ay bekliicen
    2) maalesef yetkili satıcılar (istanbul avrupa için konusuyorum) özel siparişte olabilecek opsiyonlar konusunda çok bilgisizler
    6-7 bayi (abartmıyorum) dolaştıktan sonra dosguş maslakta Kuzey Bey (özel satışlar) ile tanıştım ve kendisi çok bilgili ve iyi tavsiyeler verio...
    diğer bayilerde opsiyon katalogları bile yoktu... veya 'yok o onu bunu opsiyon olarak alamazsın' filan diodular

benim araç comfort + şu opsiyonlar
    bluetooth telefon kiti
    bi-xexon
    sunroof (normal)
    Dyanaudio
    karartılmış arka camlar
    220v soket
    moccha antrasit

(ruhsatta comfort yazio)

LITEON abime katılıyorum , solar sunroof'u bende tavsiye etmiorum cunku şeffaf değil.

almadığım ama keşke almış olsaydım die içimde kalan 2 opsiyon ise
    1) chrome ön panjur
    2) samarkand jantlar

saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: bravoecho

arkadaşlar bir de ben aracımda olmazsa olmaz özellikler olarak

• KESSY (anahtarsız giriş ve çalıştırma)
    • bi-xenon far
    • solar sunroof
    • alüminyum dekor
    • elektrikli arka cam perdesi
    • katlanabilir yan aynalar
    • ön kol dayama
    • renkli ön cam
    • sedefli renk (derin siyah)
    • kromajlı radyatör panjuru
    • Özel alkantara koltuk orta kısmı ve Napa deri koltuk kenarı
    • arka yan hava yastıklarını

istiyorum. bu özelliklerin hepsini 1.4 tsi comfortline ile opsiyon şeklinde istemek mümkün mü? yani bekleriz dersek özel siparişe mi girecek?
    bunlar eklenince comfortline değişerek exclusive yada highline mı oluyor? neden böyle geniş donanım yazdın derseniz açıklayayım, highline yada exclusive de olup benim istemediğim (mesela ısıtmalı koltuk, bluetooth,hafızalı koltuk, bilmem ne jant...vs..) özellikler var. ben bunların yerine ilavesini ödeyip 1.4 tsi ama "bana göre full" bir araç istiyorum. tecrübe ve bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum. saygılar.

not: bu kadar özelliğe 1.4 tsi istememin nedeni hem vergi olayı hemde aracı benden çok eşimin kullancak olması. motor hacminin büyük olmasına gerek yok, aradaki farkı donanıma vermek daha mantıklı geliyor.

• Aatabay dostum,

hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan kazasız belasız

quote:

Orjinalden alıntı: Aatabay

Dostlarim, arabamizi teslim aldik resimlerini koydum taze taze

• @Aatabay
    Kardesim araciniz hayirli olsun.Allah kaza bela vermesin hayirli isler icin gule gule kullandirmayi nasip etsin insallah.
    Bas sayfaya ekledim sizi.

Selametle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rtolgag

Aatabay...
    izmirde hava nasıl bilemiyorum ama istanbulda olsaydın arabanın en çabuk silecek kolunun nasıl çalıştığını öğrenecektin.
    Araban ilk olarak yağmurla ve çamurla tanışacaktı...
    Arabayı teslim alıdığımız o ilk ulvi günde havanın güzel olması şart...
    senin farların xenon mu yoksa bi-xenon mu?
    tekraradan hayırlı olsun kardeşim...

Farlar Xenon, Gönen den cikmadan yaptirdik
  • Arkadaşlar merhaba,auto motor sport'un şubat sayısını aldım.
    Orta sınıf imparatorluğu master-test var
    modeller;
    Volkswagen passat
    Audi a4(yeni)
    Saab 9-3
    Mercedes c
    Bmw 3
    Mazda 6(yeni)
    Ford mondeo
    Opel vectra
    Peugeot 407
    Chrysler sebring
    Renault laguna(yeni)
    Bu marka-modellerin yarışması var,tam detaylı anlatamam çünkü çok çok uzun sürüyor 12sayfa
    Ve maçın sonunda sıralamalar şöyle

1.Audi a4
    2.Volkswagen passat
    3.Mercedes cserisi
    4.Ford mondeo
    5.Bmw 3serisi
    6.Renault laguna(bence haksızlık olmuş bu modele)
    7.Mazda 6
    8.Opel vectra
    9.Saab 9-3(Bunada haksızlık olmuş vectra'ya falan bin basar bence)
    10.Peugeot 407
    11.chrysler sebring

Bu arada aldığım bir habere göre vw tr'ye fabrika kurmayı planlıyormuş.
  • ewt o dergiyi ben de okudum we ordaki bilgiler dogrultusunda once a4 1.8TSFI almaya karar verdik ama 95 milyar olcak yaklasık fiyatı bu yusden vazgeçik ama araba gerçekten muhteşem olmus bi iki haftaya kadar galerilere gelir.. şimdi 1.8TSI passat comfortline almaya karar verdik( işallah pişman olmayız a4 alamadıgımıza:( )64.000YTL yarın işallah cok kar olmaz da gidebiliriz galeriye:). dergiye göre performans en iyi passatta war. benzin tuketimi olarak en az bmw ve a4 sonrada passat.gerek yol tutus gerek konfor olarak hep ilk 3 e girmiş tesste ve sonucta ikinci olmus.
    ayrıca vw nin trde üretim yapacagı dogru 2 gün once internette okudum..
  • Arkadaşlar. VW'yi çok yakından takip ediyorum. Türkiye'de üretim yapMAyacağına dair haberler var, yapacağına dair haberler yok. Nerede okuduysanız lütfen linkini buraya yazın.
  • 13-02-2008 (AA) VW Türkiye'de üretimi düşünmüyor Dünyanın dördüncü büyük otomotiv üreticisi Volkwagen'ın Uluslararası Satış Başkanı Kevin Rose, kısa vadede Türkiye'de üretim planları olmadığını ancak bu fikrin her zaman akıllarında olduğunu söyledi.

Volkswagen Grubu satış yetkililerinin, Doğuş Grubu tarafından Kasım 2007'de otomobil showroomları ve servis alanları ile alışveriş merkezini bir araya getiren farklı bir konsept ile açılan Doğuş Otomotion pazarlama merkezine yaptıkları ziyaret nedeniyle düzenlenen toplantıda konuşan Rose, bir soru üzerine, "Türkiye'de üretim güçlü bir fikir; ancak, üretime yatırım yapmak için doğru bir ürün bileşimi, ihracat fırsatı ve dünyadaki diğer küresel üretim stratejimizle uyum olması gerekir. Bunlar olursa ve yaşayabilir bir yatırım olursa tabii ki düşünürüz" dedi.

Türkiye'de üretimin fizibilitesi açısından bugüne kadar 2-3 girişim yaptıklarını belirten Rose, "Şu anda hemen bir fırsat yok, ama bu hiç aklımızdan çıkarmadığımız bir fikir" diye ekledi.

VW grubundan Seat'ın Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Berthold Krüger ise, gelecek için bütçelerini ve planlarını yaparken, satış rakamlarını Türkiye'de üretim ihtimalini düşünerek belirlemediklerini, ancak planların şartlara göre her an değişebileceğini söyledi.

VW Grubu'nun Türkiye'deki temsilcisi Doğuş Otomotiv'in CEO'su Ali Bilaloğlu ise otomotiv sektöründeki stratejilerinin sorulması üzerine, "Doğuş otomotivin orta vadeli vizyonu öncelikle tüm otomotiv değer zincirinde güçlü bir şekilde var oluşunu sürdürmek. Sadece ithalat veya perakendecilikle değil, aynı zamanda finansman, hızlı servis ve lojistik ile varlığımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

Otomotiv alanındaki yatırımlarının hepsini VW grup ve markaları çerçevesinde yapmak istediklerini belirten Bilaloğlu, "Çünkü biz onlarla global bir çözüm ortağı çerçevesinde ilerliyoruz. Perakendedeki yapmış olduğumuz deneyimleri Türkiye'nin dışında da onların hizmetine sunmak istiyoruz... Orta vadede bölgesel ve global anlamda VW markalarıyla birlikte büyümeyi hedefliyoruz" diye ekledi.

Bilaloğlu dünya finans piyasalarındaki sorunların Türkiye otomotiv satışlarına yansıması konusundaki bir soruya karşılık olarak ise somut değerlendirme için erken olduğunu belirterek, sektörde Ocak ayı toplam satış rakamlarının önceki yılın aynı ayına göre yüzde 32 artış gösterdiğini, Doğuş Otomotiv'in satışlarında yüzde 60 artış olduğunu pazar payının da 11.5 tan 14.5'lere çıktığına dikkat çekti. Bilaloğlu, "Ocak ayını çok güzel bir performansla kapattık; Şubat'ın da gidişi gayet güzel" dedi.

• Kasım 16, 2007 |
    Doğuş Otomotiv üretime başlıyor

Volkswagen markalı araç modellerini ithal ederek Türk otomotiv piyasasında söz sahibi firmalardan biri haline gelen Doğuş Otomotiv, üretim tesisi kurma hazırlıklarına başladı. 2006 yılında Bentley ve Lamborghini gibi çok lüks araç markalarını da Türkiye’ye getirmeye başlayan Doğuş, Meiller marka damper ithalatına da başlamıştı. Şubat ayında, 2007 hedeflerini açıklayan firma, 150 kadar damper üreticisi olan Türkiye’de Meiller marka damper üretmek istediklerini duyurmuştu. Birkaç yıla kadar yılda 6 bin damperin satılacağı ülkemizde pazardan yüzde 20 pay almak isteyen Doğuş, 150 yıllık Alman firması Meiller ile Türkiye’de üretim araştırmalarını sürdürüyor.

walla dogrumu yalanmı bilemem tabi ama bu haberden cıkarılcak sonuc vwnin de trde üretim yapacagıymış gibime geldi:)
    link de bu>>
    http://www.vw.gen.tr/

• senin haber daha yeni olduguna göre dogruluk payı daha yuksektr muhakkak demekki kısa vadede böle bi planları yokmus ama bence yapacaklardır eninde sonunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aatabay

Dostlarim, arabamizi teslim aldik resimlerini koydum taze taze

Hayırlı olsun Aatabay.
    Araba pek güzel. Güzel günlerde kullanman dileğiyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alphadog

bravoecho dostum,

bende senin gibi düşünüyordum ve artı olarak variant istediğim için tek çarem özel siparişti
    1) 2,5 ay bekliicen
    2) maalesef yetkili satıcılar (istanbul avrupa için konusuyorum) özel siparişte olabilecek opsiyonlar konusunda çok bilgisizler
    6-7 bayi (abartmıyorum) dolaştıktan sonra dosguş maslakta Kuzey Bey (özel satışlar) ile tanıştım ve kendisi çok bilgili ve iyi tavsiyeler verio...
    diğer bayilerde opsiyon katalogları bile yoktu... veya 'yok o onu bunu opsiyon olarak alamazsın' filan diodular

bluetooth telefon kiti
    bi-xexon
    sunroof (normal)
    Dyanaudio
    karartılmış arka camlar
    220v soket
    moccha antrasit

(ruhsatta comfort yazio)

LITEON abime katılıyorum , solar sunroof'u bende tavsiye etmiorum cunku şeffaf değil.

1) chrome ön panjur
    2) samarkand jantlar

saygılar

aracın tekrar hayırlı olsun dostum, verdiğinn bilgi için tşk ederim benim de evim izmir'de. gönen yada doğuş'ta istediğimi bulamazsam mecbur istanbul'a gidip alıcam zaten. maslak'ı belirttiğin için ayrıca tşkler. beklemek sıkıntı değil bu yüzden kafama takmıyorum. semerkant jant gerçekten harika ama ülkemizde onun hakkını verecek yol olmadığı için istemeden de olsa ben vazgeçtim. çünkü araç görsel olarak müthiş olacak ama ben içinde giderken konforumdan feragat etmiş olacağım, çukurda-tümsekte o güzelim jantı eğmek lastiği yarmak da işten bile değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: bravoecho

quote:

Orjinalden alıntı: Alphadog

bravoecho dostum,

1) 2,5 ay bekliicen

bluetooth telefon kiti
    bi-xexon
    sunroof (normal)
    Dyanaudio
    karartılmış arka camlar
    220v soket
    moccha antrasit

(ruhsatta comfort yazio)

1) chrome ön panjur
    2) samarkand jantlar

saygılar

aracın tekrar hayırlı olsun dostum, verdiğinn bilgi için tşk ederim benim de evim izmir'de. gönen yada doğuş'ta istediğimi bulamazsam mecbur istanbul'a gidip alıcam zaten. maslak'ı belirttiğin için ayrıca tşkler. beklemek sıkıntı değil bu yüzden kafama takmıyorum. semerkant jant gerçekten harika ama ülkemizde onun hakkını verecek yol olmadığı için istemeden de olsa ben vazgeçtim. çünkü araç görsel olarak müthiş olacak ama ben içinde giderken konforumdan feragat etmiş olacağım, çukurda-tümsekte o güzelim jantı eğmek lastiği yarmak da işten bile değil.

Düz standart comfortline bile alsan seni fazlasıyla mutlu edecektir donanım açısından,valla taner bende bu haberi bir yerde okumuştum ama tr'deki piyasalar sebebiyle tr'de fabrika kurmayı planlıyoruz falan diyordu vw.

• Volkswagen "Türkiye'de fabrika kuracağız" dediği an elimde bir balyozla bizleri Şahin ve Toros'lara 30 yıl mahkum eden zihniyete bir darbe indireceğim. 20 Yıl önceki Volkswagen'e bakın, bir de bugünküne bakın. Bir marka evrim geçirdi. Yap-Sat'tan çıktı, İcat Et-Geliştir-Yap-Sat şirketi haline geldi. Ne olduysa 1999'den sonra oldu. Birden baktık ki Türkiye yollarında Golf, Passat, Bora, Polo, Toledo, Leon, Cordoba ve diğer grup araçları cirit atmaya başladı. VW dünyada ve Doğuş da ülkemizde büyük atılım gösterdi. Ben bunu alkışlarım ve 2000'de Seat, 2003'te Seat ve 2008'de VW satın almamı sağlayan Sn. Ferit Şahenk'e bilhassa teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim. Sizleri ve Passat'ını çok seven Adanalı kardeşiniz Taner Göde.

• Arkadaşlar bugün istanbul'a kar yağdı ve sürecekmiş özletti kerata ama benim geveze patipatipatipatipatipati atıp durdu kedi gibi kedigillerden galiba
  • Arkadaşlar arabamın resimleri gelsin mi?,gelsin gelsin işte bi kaç foto karda çekilmiş olanlar
    Bunlar şimdi çekilmiş olanlar;

::Hadi Bakalım Passat Severler Toplanalım:: (78 Üye)

• Duruşu yeter.
    Asillikse işte asillik budur.
  • LItEON abi hortumu çektim istediğin zaman arabayı hem de sıcak suyla yıkayabilirim. Baksana, yağan kar korkmuş olacak ki başka araçlar daha fazla kar altında (arkadarki araçlar) ne de olsa daha arabanın çeliği sıcak ve hep sıcak kalacak. güle güle kullan, kar da ayrı bir güzellik katmış Passat'a, gerçi erkeksi araba ama gelinlik giymiş gibi veya beyaz smokin'
  • Yarın gene çekerim ama bu sefer daha fazla kar olur inşallah kuraklığa doğru gidiyormuşuz yağsın yağsında hem özlemimizi giderelim hemde susuz kalmıyalım,taner saol kardeşim allah hepimize kazasız belasız güle güle kullanmak nasip etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİTEON -- 16 Şubat 2008; 22:52:39 >
  • Arkadaslar renault un reklamını gordunuz mu???
    arabalarının euroncap testlerı ıle ılgılı olanı...carpıstırıyorlar ne zevklı ya:)
    hele de iki arabanın havada carpısması...mutlaka ızleyın
    youtube da var linki:
    http://www.youtube.com/watch?v=t4fFssA7HSY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtolgag -- 16 Şubat 2008; 23:01:02 >
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.