Şimdi Ara

::Hadi Bakalım Passat Severler Toplanalım:: (78 Üye) (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.879
Cevap
14
Favori
646.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LİTEON

quote:

Orjinalden alıntı: drserkarakus

sonunda bende passat 1.4 tsi comfortline aldim..

Hayırlı olsun sende bizim ekibe katıldın.Şimdi sorulara başlıyoruz;Hangi renk,kaça aldın,aksesuarlımı aldın

senin arabanin aynisi galiba..rengide ayni..aksesuar derken neyi kasteddin anlamadim??cam filmi cektirecegim ama polis sorun cikartirmi bilmiyorum..
  • bizde de passat var ama aranıza almıyorsanız canınız sağolsun
  • Film çektireceksen ziebart'da çektirebilirsin ben ordas yaptırmayı düşünüyorum.Valla polis sorun olur diyolar ama benim bundan önceki passat'da ölebi siyahtıki,güneş full furunca bile böle zor görünüyordu içerisi.Polislerde hiç bir şey demediBakalım yaptırmaya gidince nasıl bi koyulukta karar vereceğim
  • VW(DAS AUTO)
    KUZEY AMERİKA ULUSLARARASI OTOMOBİL FUARI

http://www.volkswagen.com/vwcms_publish/etc/medialib/vwcms/virtualmaster/com/centralhosting/messen/2008_detroit/webspecial.Par.0003.File.html?culture=tr-TR

Arkadaşlar bu sene autoshow farı olmıyacakmı,olsa güzel olurdu.
    Aksesuar derken sorusuna;

http://www.vw.com.tr/satis_sonrasi/orijinal_yedek_parca/pdf/Passat.pdf

Ve burda gözükmeyen farklı seçeneklerde var

• arkadaslar passat 97 2000 yılları arası esp varmı
  • arkadaşlar nerelerdesiniz?? kimse kalmadı sanırım....
    merak ettiğim bir konu var, acaba passat için serviste sonradan yükletebileceğimiz programlar varmı??
  • Bende bişey sorayım.
    Geçenlerde aracın kapısını açarken yandaki poloya kapım ufaktan vurdu.Baktığımda ise ufak bi çizik var acaba onu nasıl yok edebilirim mesela boya koruma(diamond gloss)gibi yaptırdığımda o çizik kaybolurmu
  • quote:

Bende bişey sorayım.
    Geçenlerde aracın kapısını açarken yandaki poloya kapım ufaktan vurdu.Baktığımda ise ufak bi çizik var acaba onu nasıl yok edebilirim mesela boya koruma(diamond gloss)gibi yaptırdığımda o çizik kaybolurmu

eğer çizik çok derin değilse, çökme falan yoksa ki zannetmiyorum bu durumda öyle birşey olmaz pasta cila ile kesinlikle giderilir, tecrübeyle sabittir:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mby.yigit

quote:

Bende bişey sorayım.

eğer çizik çok derin değilse, çökme falan yoksa ki zannetmiyorum bu durumda öyle birşey olmaz pasta cila ile kesinlikle giderilir, tecrübeyle sabittir:)

Arkadaşım genede saol pasta cile ile bu sorunun gideceğini bende biliyorum boya koruma yaptırmayı düşünüyorum acaba gidermi diye düşündümde bi ara ondan.

• bundan önceki arabama ziebartta boya koruma yaptırmıştım, diemond glas; çok ufak derin olmayan belli belirsiz birkaç çizik vardı ve bunlar gider demişlerdi ama sonuçta hiçbiri gitmemişti:)
  • Arkadaşlar Merhaba! Tam bir haftadır üye olmaya çalışıyorum ama daha yeni başardım! Zaten üyeymişim. Şifrem yeni geldi ve işt buradayım.

Dün akşam Adana VW Bayii AYKAN MOTOR'dan Adana'daki ilk 2008 PASSAT 1.4 TSI aracımı teslim aldım. Aracı satın almamda bu forum ve özellikle de LİTEON adlı kullanıcı çok etkili oldu. Ben TDI falan düşünüyordum ama vergisinden (% 60 ÖTV) ötürü çekindim.

Öncelikle beni foruma kayıt etmenizi ve birinci sayfaya eklemenizi rica ediyorum. Artık ben de buradayım. Önceki aracım 2003 SEAT Toledo 1.6 16V 105 HP (LPG'li) ve LPG forumunda çok aktiftim. Şimdi kabul ederseniz aranızdayım. Yeminli Tercüman ve İngilizce Öğretmeniyim. 20 yıl yurtdışında kaldım (Hollanda'da).

1. Aracım REFLEKS GÜMÜŞ (metalik) PASSAT 1.4 TSI Comfortline. İçi koltuklar siyah, göğüs alüminyum.
    2. Ekstra olarak 50 YTL'ye kauçuk paspas aldım (aynı anda teslim edilen diğer PASSAT 1.4 TSI sahibi almadı, zaten sanırım arabanın hiçbir özelliğini de anlamayacak... yazık, hem de araba siyah!)
    3. Takas indiriminden faydalandım. Fiyat düz 49.000 YTL.
    4. Pazar günü buradaki forumu okudum. Pazartesi AYKAN'ı aradım. 1 saat sonra yanına gittim ve aracı gördüm. Aynı anda da kendi otomobilimi kuzenime sattım (22.000 YTL iyi fiyata gitti). Plakayı özel aldırdım. Harf grubu seçtim (DB = Damla ve Berkay, çocuklarım).
    5. Bağaj havuzu almak istedim. ellerinde yokmuş, 110 YTL dediler, ileride alırım.
    6. Lastikler 215'lik BRIDGESTONE Turanza ER300!!!
    7. Özel bir hediye verdiler, kupon şeklinde, ama gerisini anlatamam.
    8. Arabada yok yok gerçekten. Arkadaşlar ona "Köpekbalığı" demeye başladılar, hem renginden hem de farlarından ötürü!
    9. Motor muhteşem. Şu bir gerçek ki teknoloji standardını VW koyuyor. Asla ama asla 1.4'lük motor olduğuna inanamıyorum ama gerçekten de öyle. Araç hızlanması vb. süper. Dizele farklı bakıyorum şimdi olumsuz değil ama farklı...)
    10. ARANIZDA OLMAKTAN MUTLUYUM. Teşekkürler FORUM ve Sn. LİTEON.

Taner Göde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 24 Ocak 2008; 23:48:39 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mby.yigit

quote:

Bende bişey sorayım.

Arkadaşım genede saol pasta cile ile bu sorunun gideceğini bende biliyorum boya koruma yaptırmayı düşünüyorum acaba gidermi diye düşündümde bi ara ondan.

Eger cizik astara kadar inmediyse ve tirnaginiz cizige gecmiyorsa pasta cila o zaman cozum olabilir.Yoksa ugrastiginizla kalirsiniz.Boya korumu yapmak icin zaten once pasta cila cekiyorlar sonra kendilerine ait madde ile tekrar pasta cila makinesiyle aracin ustunden geciyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: drserkarakus

arkadaslar passat 1.4 tsi almayi dusunuyorum.her turlu konuda oneri ve yardimlarinizi bekliyorum..fiyat donanim her ne konu olursa..

Sevgili arkadaşım. Hiç düşünme ve al derim. Vergi avantajı, güç, 6 vites, 5 metreye yakın kocaman ve sağlam bir otomobil, Alman malı (Sachsen ve Emsden'de 2 fabrikada 3 vardiya 7/24 üretiliyor, talep çok fazla), BOEING 747 gibi cockpit, o ambience ışıkları, tereyağa sıcak bıçak batırır gibi geçen vitesler, çok kaliteli işçilik ve dört dörtlük bir mühendislik harikası. Tavsiye ederim. Düşündükçe başkaları zaten az olan stoktaki araçları bitirecekler. DSG şanzımanlısını bekleyen varmış, takdir ederim ama ben vites atmazsam araç kullandığımı hissetmem. Bu nedenle vites koluyla aram iyidir.

Avensis, Corolla, Megane, Vectra falan filan fasa fisoymuş... Şimdi anlıyorum. Bu araç hayallerini süsleyecek. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.

Not: Otoparktaki yetkilinin tavrı da değişti birden... Benden söylemesi.

Taner Göde

• quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Dün akşam Adana VW Bayii AYKAN MOTOR'dan Adana'daki ilk 2008 PASSAT 1.4 TSI aracımı teslim aldım. Aracı satın almamda bu forum ve özellikle de LİTEON adlı kullanıcı çok etkili oldu. Ben TDI falan düşünüyordum ama vergisinden (% 60 ÖTV) ötürü çekindim.

Taner Göde

Aramıza hoşgeldin. güle güle kullan, kazasız belasız sürüşler dilerim.
    otomatik olmayışı sebebiyle 1,4 tsi alamadım ama en kısa zamanda gidip test edeceğim, belkide test etmemeliyim, tdi'ımdan soğumayayım

sana bir sorum olacak, 140 civarı rüzgar sesi varmı arabanda?

• quote:

Orjinalden alıntı: meke

quote:

Taner Göde

Aramıza hoşgeldin. güle güle kullan, kazasız belasız sürüşler dilerim.
    otomatik olmayışı sebebiyle 1,4 tsi alamadım ama en kısa zamanda gidip test edeceğim, belkide test etmemeliyim, tdi'ımdan soğumayayım

sana bir sorum olacak, 140 civarı rüzgar sesi varmı arabanda?

Merhaba Meke, aracı TEM'de kullandım, 150'ye kadar çıktım (10 km yol aldım) sonra Tarsus kavşağından geri döndüm, herhangi bir rüzgar sesi v.b. algılamadım. Olsa zaten hemen VW Aykan'a geri giderim. Tecrübelerimi paylaşmaya devam edeceğim. Bilhassa motor konusunu fazla inceleyeceğimi düşünüyorum. 3 gündür kırmızı ışıkta benden hızlı kimse kalmadı mesela. Sadece 2'den 3'e atarken biraz sert geçiyor, o da sanırım kullandıkça geçer.

• Bana ansiklopedi kadar kalın bir kullanım kılavuzu verdiler. Benim araçta MFD üzerinde "PASSAT" yazmıyor, ama 2.0 TDI Variant'ta yazıyordu. 2008 model olduğundan yazmıyormuş benimkide dediler, bir de o Variant herhalde 2 yıldır orada öyle bekliyor. Bilgisi olan var mı?

• Taner hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan kazasız belasızHediye'ni sanırım ben biliyorum ziebart koltuk koruma hediye etdilerBenim lastiklerimde turanza er200 215'liklerden.Ben aracı 50.000ytl'ye aldım,üstüne bi kaç aksesuar ile 50.600ytl'ye geldi bana

Benim araç muradovskiy'in açtığı topic'e göre germany morsel çıkışlı gözüküyor

• tanergode dostum,

ilk olarak hayırlı olsun, kazasız belasız gule gule kullan

bende 2008 variant TDI var... ve MFD uzerinde PASSAT yazioyor ...

quote:

Bana ansiklopedi kadar kalın bir kullanım kılavuzu verdiler. Benim araçta MFD üzerinde "PASSAT" yazmıyor, ama 2.0 TDI Variant'ta yazıyordu. 2008 model olduğundan yazmıyormuş benimkide dediler, bir de o Variant herhalde 2 yıldır orada öyle bekliyor. Bilgisi olan var mı?

• Genellikle variant'larda biliyorum ben,biliyorsunuz variant comfortline'lerde ahşap döşeme var ama sedan'larda sadece highline'de mevcut
  • tüm Variant'larda ve highline'da passat yazıyor diye biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.