vw nin yerel sitesin de çıkmış 2ay içinde comfortla takasa girip exclusive li bir passat alırım
passatçılara selamlar
quote:
Orjinalden alıntı: Forever_Love_33
quote:
Orjinalden alıntı: _codelinker_
Arkadaslar bahsettigim exclusive donanim resmi sitesinde fiyat olarak gecmis. 1.6 fsi exclusive:57 bin ytl 1.6 fsi exclusive tiptronik:60 bin ytl 2.0 tdi exclusive:78 bin ytl 2.0 tdi dsg:83 bin ytl
Tekrar yazayim.Comfortline a gore artilari: 6 li cd calar-xenon far-yari kumas yari deri koltuklar-her koltukta koltuk isitma-sunroof-eski kasadan tanidigimiz 5 kollu exclusive jantlari
comfortline ile aralarinda 3 bin ytl civarinda fark var.Bence bu farki vermeye deger.Aracin icine oturunca sanki highline donanimdaki gibi bir izlenim olusuyor kiside.
Bilginize...
öncelikle saygılarımı sunarım. Vermiş oldugunuz bilgiler doğrultusunda mersin opat bayiini aradım 1.6 fsi exclusive için , comfortla aralarındaki farkın 5500 ytl oldugunu söyledi.Ancak sizin belirttiginiz özellikler yok comforta eklenen ısıtmalı deri koltuklar, elektrikli arka perde, manuel yan perdeler, koltuk arkalarında askı, ve çelik jant farklılıgı. Bunlar dısında herhangi bi özellik yok belirtmiş oldugunuz sunroof ve xenon far sonradan eklemeli yani opsiyonel hal böyle olunca sizinde bilgilenmenizi istedim. Bu arada resmi sitesindede geçmiş arasındaki farklar oradada sunroof ve xenon far yok. Bu özelliklere neden taktınız diceksiniz ikisi 4000 ytl civarı ediyor eğer gercekten 5500 ytl ye bu farklar alınabiliyosa şahane olur diye düşünmüştüm ancak öyle değilmiş.Genede bilgilendirmenizden dolayı şükranlarımı sunar saygı ve sevgi dileklerimi lütuf ederim...
Sevgili kardesim bu ince dusunceniz icin tesekkurlerimi iletirim. Ben araca Isparta Zeki otomotivde bakmistim.Bahsetmis oldugum ozellikler o aracin ustunde vardi.Adama sormadim ozellik olarak dedim ki budur ozellikleri.Sonucta bildigimiz araba.Demekki o aracta ekstra olarak xenon far ve sunroof takilmis. Tesekkurler ogrenmis olduk. Selam ile...
Her firma yil sonu yaklasirken elindeki bu senenin araclarini eritmeye calisir. Ornegin 2008 yilina girmek uzereyken 2007 modelleri eritmek icin kampanya yapar.Yoksa 2008 de iken elinde 2007 model arac kalinca kimse o araci almak istemez.Stok eritme denilen olay budur.ekim-kasim-aralik aylarinda acayip indirimlere giderler.Arac almak icin en uygun zamanlardir.
codelinker kardeşim beni rahatlattığın için teşekkür ederim
Arkadaşlar 1999 model 1,8T Passat Higline 2 aracımız satılıktır. İlgilenenler için link :
passat nie ilk çıktığında exclusive çıkarmıyorda aradan 3sene geçince çıkarıyor.Ve bide ayrı bir soru şu anda satılmakta olan passat kasamı değiştirecek benim bildiğim volkswagen makyaj yapmaz eee daha 6-7senede olmadı nedir bu nisan ayında yeni kasa geliyor olayları
Passatlara bayılıyorum.Acayip süper arbalar.ama yeni kasaların iyi performanslı olması için en az 2000 motor lazım.O da hem çok yakar.Hemde vergisi çok olur.O yüzden düşünmek lazım
Fiyatlar guzel bence. Fakat ikinci elleri anlamak mumkun degil. Hele ki eski kasa yani 2001-2005 arasi kromajli kasa halen daha yuksek. 2006 model 1.6 fsi comfortline passat manuel vites 20-50 bin km araligindaki araclar ortalama 41-42 civarinda. Sifir km ise 50 bin ytl. Yani arada 8 bin ytl gibi bir fark oynuyor.Bence cok pahali ikinci eller. Bu fiyatlarda ikinci el alan oluyor mudur bilemiyorum....
2.0 fsi 150 hp ler ise ikinci elde galiba en cok deger kaybeden model olmus.
Selam ile...
2.elin bi de alım satım vergisi var.
quote:
Orjinalden alıntı: _codelinker_
quote:
Orjinalden alıntı: AyTaCH_01
VW GENEL İNDİRİMİ BAŞLATMIŞ GÖZÜNÜZ AYDIN
Fiyatlar guzel bence. Fakat ikinci elleri anlamak mumkun degil. Hele ki eski kasa yani 2001-2005 arasi kromajli kasa halen daha yuksek. 2006 model 1.6 fsi comfortline passat manuel vites 20-50 bin km araligindaki araclar ortalama 41-42 civarinda. Sifir km ise 50 bin ytl. Yani arada 8 bin ytl gibi bir fark oynuyor.Bence cok pahali ikinci eller. Bu fiyatlarda ikinci el alan oluyor mudur bilemiyorum....
2.0 fsi 150 hp ler ise ikinci elde galiba en cok deger kaybeden model olmus.
Selam ile...
Valla daha 2 gün önce 2006 model FSI 1.6 Comfortline 18.000 km tertemiz passat aldım. Herşeyi ile 42.000 YTL ye maal oldu. Sıfırı içinde bayide metalik rengi için en son 51.000 YTL' ye düştüler. Benim için aradaki 9.000 YTL'de önemli rakam. Bence alınabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: pppirlo
Valla daha 2 gün önce 2006 model FSI 1.6 Comfortline 18.000 km tertemiz passat aldım. Herşeyi ile 42.000 YTL ye maal oldu. Sıfırı içinde bayide metalik rengi için en son 51.000 YTL' ye düştüler. Benim için aradaki 9.000 YTL'de önemli rakam. Bence alınabilir.
Tabi ki tercih meselesi.Herkes icin onemli bir fark 9 bin ytl.Su anda metalik renk ile birlikte pesin alimda 1.6 fsi comfortline 49 a kadar inilebilir diye dusunuyorum.Tabi biraz da pazarlik yapma yeteneginizle alakali bir durum. Eger 2. el alacaksam bu fiyatlara mutlaka tanidigim bildigim insanlardan alirim.Yani aracin nasil kullanildigini gordugum kisiden alirim ama tabi tercih meselesi.Bence sifir km almak daha uygun. Bir de ikinci el alirken eger galeriden degilde arac sahibinden aliyorsaniz fatura kesemiyorlar.Hatta bazi galeriler bile fatura kesmiyor.Faturanin olmamasi demek ticaretle ugrasanlarin bu araci kdv den dusememesi demektir.0 km almaktaki en onemli avantaj bence burda yatiyor.Ama faturayi kullanmayacaksaniz pek de onemi yok.
Selametle...
quote:
Orjinalden alıntı: pppirlo
Eğer temizliğinde eminsen ben de aynısı yapardım. Hayırlı olsun
Arabanın temizliğinden son derece eminim. İçine oturduğun zaman yeni alınmış havasını daha muhafaza ediyor. Araçta en ufak çizik dahi yok. Hatta aracı gören arkadaşlarda araç sıfırmı diye soruyor. Açıkcası beni bu arabaya çekende bu özelliği oldu.Birde aracı alırken 101 nokta testi yaptırdım araçtada herhangi bir problem çıkmadı.
Arkadaşlar şunu çok net ifade edebilirimki Passatı sürdüğüm zaman verdiğim parayı sonuna kadar hak ediyor diyebiliyorum. Onun dışında 3 aşağı olmuş 5 yukarı olmuş çokta önemli değil.
benim makina 1.8 125 beygir ama iiidir eee bu arada ben yeniyim sizede iyi forumlar