Şimdi Ara

Gold Üyelere Ücretsiz Oyun Hediyesi Bugün Xbox One'da Başlıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
         Microsoft gerçekleştirdiği basın duyurusu ile Gold üyelere ücretsiz oyun kampanyasının Xbox One'a geldiğini ilan etti.  Bu ay menüde daha önce de duyurulduğu gibi Gold üyeler için 2 ücretsiz oyun var; Halo: Spartan Assult ve Max: The Curse of Brotherhood.

Ayrıca Xbox One'ın yeni dashboard güncellemesi de yayınlanmış durumda. Bu güncellemeyle harici saklama birimi desteği, Kinect'e ihtiyaç duymadan otomatik giriş yapma özellikleri sisteme ekleniyor. Aralarında Netflix, 4OD ve Amazon Instant gibi eğlence uygulamaları artık Gold üyelik gerektirmeksizin ulaşılabilir durumda.

Son haber de Deals with Gold kampanyasından. Bu kampanya da Gold üyelere özel aylık indirimler sunacak. Haziran ayında ise Crimson Dragon yarı fiyatına oyunculara sunulmuş durumda.

Şayet Max: The Curse of Brotherhood'u merak ediyorsanız incelememize göz atabilirsiniz.

• Sonunda.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Daha iyi oyunlar versinlerikş sony microsoft arasındaki rekebet bize yarasın

• Onlar böyle can çekişmeye devam etmezse ps4'den hayır gelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phil Spencer basa geldiginden beri iyi isler yapiyor,keske en basindan beri bu adam basta olsaydi..
  • XboxOne sahipleri max i kaçırmayın

• Verdikleri oyunlar Playstation'da verdikleri oyunlardan daha iyi.Başımıza taş yağacak.

• Gold üyeliğini şimdi alsam oyunlar hesabımızda birikiyor mu bilgisi olan var mı?
  • Pixeljunk Shooter Ultimate (Cross-Buy PS4/PS Vita) – 100% off

Trine 2: Complete Story (PS4) – 100% off

NBA 2K14 (PS3) – 100% off

Lone Survivor Director’s Cut (Cross-Buy PS3/PS Vita) – 100% off

Dragon’s Crown(PS Vita) – 100% off

Surge Deluxe (PS Vita) – 100% off

Şunun da haberini yapsanız :D:D Nesi daha iyi anlamadım ya neyse, hassas konular :D

• one ım olmamasına ragmen 2 oyunuda hesabıma ekledım one alınca artık bır sürü oyun olacak helal ms
  • Güzel.
  • Microsoft'unda bu atılımı yapması iyi oldu. PS Plus'ta daha iyi oyunları ücretsiz veya çok daha uygun indirimlerle görebiliriz artık. Rekabet iyidir.

• hocam öyle dediğiniz gibi hesaba ekleme oluyor muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

hocam öyle dediğiniz gibi hesaba ekleme oluyor muydu?

Evet ben ekledim one alinca 8-10 oyunum bedava olucak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.