Şimdi Ara

JXD S7800B 4 ÇEKİRDEKLİ ANDROİD OYUN KONSOLU 2 GB RAM 16 GB HAFIZA - 500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Tablet Marka #Diğer Markalar Kapasite #16 GB #WIFI
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün ithaldir, 2 adet getirtmiştim. 1ini bizzat kullanıyorum. Diğerini satıyorum. Sıfır üründür, yalnızca kontrol amaçlı paket açılmıştır. Emülatörler sayesinde PSP, PS1 ve her türlü atari,sega oyunlarını oynayabilirsiniz. Detaylar için sahibinden.com linki aşağıdadır. Youtube'den ürünün detaylı incelemelerini bulabilirsiniz. İstanbul içi elden teslim edebilirim. İstanbul dışı için önce havale, aynı gün içinde de kargolama yapılacaktır.

http://www.sahibinden.com/listing/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-jxd-s-7800b-16-gb-plus2gb-ram-oyun-konsolu-ve-tablet-bir-arada-167106100/detail

JXD S7800B 4 ÇEKİRDEKLİ ANDROİD OYUN KONSOLU 2 GB RAM  16 GB HAFIZA - 500 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerzilya -- 4 Haziran 2014; 11:51:53 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.