Şimdi Ara

Rc model araba maverick strada sc bu fiyata kaçmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen Sene Eren Hobi Çankayadan aldığım Maverick Strada Sc Model aracımı satıyorum
    Teknik özelliklerine internetten bakabilirsiniz.
    Arabayı satma nedenim ders çalışmaktan arabayı kullanmaya zamanım yok ve paraya ihtiyacım var
    Aracı ister toprakta ister asfaltta kullanabilirsiniz. Çünkü off road olduğu için her zemine uygundur.
    Hatta lastikleri bantla sararak driftte yapabilirsiniz . Bir kere denedim ve müthiş oluyor
    Dört tekerin amartisörü birbirinden bağımsızdır bu sayede arababanın bir yere takılıp kalması çok zor
    Arabayı 7-8 kere kullandım ve odamda duruyordu.
    ARABANIN YANINDA 3 ADET PİL VE 2 ADET ŞARJ ALETİ VERİLECEKTİR PİLLERİN ORJİNALİ 1800 Mah DİОER PİLLERDEN BİRİSİ 1800 DİĞERİ 1400 Mah
    RESİMLERDE PİS GÖRÜNEBİLİR. ÜZERİNDEKİ TOZDUR . TOPRAKTA KULLANINCA MECBUREN TOZ OLUYOR
    ARABANIN ÜZERİNDE GÖRDÜОÜNÜZ BİDONU BEN KESİP KOYDUM. BU SAYEDE ARABAYI YAОMURDA DA KULLANABİLİYORSUNUZ.
    YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN ÇOK UYGUN BİR ARAÇ
    ANKARA DIŞINA KARGO İLE GÖNDEREBİLİRİM .
    ANKARA DA GÖRMEK İSTEYENLER DÜKKANIMIZA GELEBİLİR.
    PAZARLIK PAYI VARDIR . ABARTMAMAK ŞARTI İLE
    ALACAK ARKADAŞA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

Fiyatı:250 tl

İLETİŞİM: 0543 384 31 21 Alperen Çalışkan
     Rc model araba maverick strada sc bu fiyata kaçmaz Rc model araba maverick strada sc bu fiyata kaçmaz Rc model araba maverick strada sc bu fiyata kaçmaz Rc model araba maverick strada sc bu fiyata kaçmaz Rc model araba maverick strada sc bu fiyata kaçmaz Rc model araba maverick strada sc bu fiyata kaçmaz Rc model araba maverick strada sc bu fiyata kaçmaz Rc model araba maverick strada sc bu fiyata kaçmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpix06 -- 4 Haziran 2014; 17:15:26 >

• Arkadaşlar soru sorabilirsiniz. Para almıyorum korkmayın :D
  • sahibinden e koy benim tavsiyem . ya da rcpano.net
  • Sahibinden aracılığıtla sattım dün :D Mersine yolluyorum kargoyla
  • Arkadaşlar araç henüz satılmadı ilgilenenler bana ulaşsın
  • Kapıda ödeme ile gönderebilirmisniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • öalesef o şekilde gönderemiyorum fatura istiyorlar
    Ancak siz parayı gönderirsiniz bende arabayı üzgünüm ama öyle oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Ankaradayım. Eğer satmadıysanız araçla ilgileniyorum. Araç fırçasz (Ezrun 9turn 4300kv brushlesh) motor mu? Hangi parçalar değişti/tamir gördü? Özelden görüşelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 15 Temmuz 2014; 0:15:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç duruyormu
  • Arkadaş sorulara cvp vermiyor.

• Durun ben cevap veriyim. Araç resimlerden de görüldüğü üzere ," fırçasz (Ezrun 9turn 4300kv brushlesh) motor " değil .
    fırçalı sistem. piller ni-mh .

artı araç satıldı olarak mesaj atmışlar. 1 sayfalık konuyu bari okuyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20playback

Durun ben cevap veriyim. Araç resimlerden de görüldüğü üzere ," fırçasz (Ezrun 9turn 4300kv brushlesh) motor " değil .
    fırçalı sistem. piller ni-mh .

artı araç satıldı olarak mesaj atmışlar. 1 sayfalık konuyu bari okuyun

Kardeş asıl bir sayfalık konuyu sen güzel oku. Arkadaş sattım demiş fakat 1 gün sonrada satılmadı satış devam ediyor demiş.

Resimlerden görüldüğü üzere demişsin zaten resimden bakarak anlayacak kadar bilgimiz olsa burada sormayız.

Lütfen az anlayışlı ve açıklayıcı olun. Herkes aynı bilgi seviyesinde değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 18 Temmuz 2014; 14:52:43 >

• Araç satıldı arkadaşlar işlerimden dolayı cevap yazamadım kusura bakmayın. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.