Şimdi Ara

Watch Dogs İlk Haftasında 4 Milyon Adet Sattı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Ubisoft'un uzun süredir büyük bir merakla beklenen oyunu Watch Dogs kısa bir süre önce çıkışını yaptı. Oyun her ne kadar bazı konularda yoğun eleştiriler alsa da satışlarının iyi durumda olduğu söyleniyordu.
     
       Fransız yayıncı Ubisoft'un açıklamalarına göre Watch Dogs ilk haftasında 4 milyon adet sattı. Zaten Watch Dogs firmanın en hızlı satan yeni oyunu olmayı başarmıştı. Oyunun bu kadar iyi satması serinin devam edeceğinin de kanıtı gibi görünüyor.
     








  • zaten hedef 5-6 milyon civarı değil miydi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • GTA 5 bir günde 11 milyon sattı. Ubisoft'un 4milyon fırın ekmek yemesi lazım üstelik o rakam bullshot video ile oldu. Birdahaki sefer kimse bunlara güvenmeyecek
  • Çok fazla eksiği var. İkinci oyunda özellikle araç fiziğine çalışmaları lazım, birde adamın zıplayabilmesi lazım bence. Dikkatimi çeken başka bir şey de bazı caddelerin, sokakların birbirine aşırı derecede benzemesi.

    Yolda giderken bazı köşe bucaklar birbirini andırıyor ve sanki, "Ben buradan demin geçtim." diyorsunuz ama aslında orası aynı yer olmuyor. Bu yüzden çevre modellemelerinde de çeşitliliğe gitmeleri gerekiyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • GTA nın bir altyapısı vardı ve fazla satması normal yeni bir ip nin bu kadar çok satması bence başarıdır grafiklerinin düşük olmasının tek nedeni yeni nesil konsollardır

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • He abicim he, satış rakamlarını da karşılaştır GTA ile :D:D süper bir ekonomistsi... pardon oyuncusun :d

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • WD'u AC'den daha fazla sevdim, ortada verilmiş bir emek var hak ediyorlar. Senaryo haricinde çeşitli multiplayer modları var, o bile uzun süre oyalayabilecek yapıda.

    Karekterin zıplamaması gerçekçilik açısından daha iyi, çünkü AC gibi tırmanma ağırlıklı olan bir oyun değil.

    Araçla bir yere çarpınca havada 5 metre yükselip, komik animasyonları olmadığı için de daha iyi bence.

    Chicago şehrinin birebir aynısı yapmışlar neredeyse, Amerika'da yerleşim merkezleri düzenli olduğundan birbirine benzerler zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 3 Haziran 2014; 19:48:09 >
  • Aslında oyun o kadarda kötü değil sadece vaat edilenleri tam sunamadı şahsen.Genede çöp dememek gerek.4 milyon satması da normal.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Son yılların en başarılı yapımlarından birisi gerçekten.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun gayet iyi ben anlamıyorum milleti, çatışmalar iyi aksiyon bol, silah çeşidi bol şehir büyük. şehirde aktivite bol arabalı kovalamalar hack sayesinde eğlenceli adrenalin dolu. karakter karizma. daha ne istiyorsunuz?
  • Hemen GTA V ile karşılaştırmışsınız. Yahu birisi 18 yıllık seri diğeri daha bu sene yeni çıktı yeni bir IP. Burda Watch_Dogs'u savunmuyorum ama yeni bir serinin 4 milyon satması büyük bir başarı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bence oyun bu rakamları hakediyor kesinlikle. Tamam bir hata yapıp E3'te gösterdikleri grafiklerin çok gerisine getirmişler oyunu, belkide bizi kandırdılar ancak o videoyu görmezden gelirsek oyun çatışma sahneleri ve sunduğu aksiyonla beni bağladı kendine. Yinede oyunu bitirdikten sonra muhtemelen satarım yani GTA V'te olduğu gibi şehirde boş turlar atmam çünkü bunu veremiyor.
  • zor kulvar, yeni oyun çıkması yeni şehir yeni senaryo, yeni araçlar, yeni silahlar, yeni etkileşim, yeni optimizasyon. kısacası AC de benzemez, en az 2 yıl daha yenisi gelmez. ilki başarılı bir çıkış sergiledi ama ikincisi için daha fazla yatırım ve çaba gerek. Her halükarda takdir ediyorum. oyun dünyasının bu tarz girişimlere ihtiyaç var.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Eksikleri olmasına karşın güzel bir oyun bence... Bundan sonraki watch dogs oyunları daha da güzel olacaktır. Ubisoft hayalgücüyle doğru orantılı olarak artacak şekilde güzelleşecek bir seri yaratmış oldu. Her şeyi bekleyebilirsiniz bu seriden. Gta ile karşılaştırmayın diyemem ama sonuçta yeni bir seri, bu açıdanda bakmak gerekir. Ayrıca watch dogs'ta genel itibari ile iyi bir karakteri yönettiğiniz için farklı bir bakış olmuş. Hep suç hep gangster nereye kadar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yaptığı reklamın tam anlamıyla hakkını veremedi ubisoft bence.Yaptıkları işi takdir ediyorum iyi oyun yapmışlar,hala da oynuyorum oyunu side quest yapmaktan doğru dürüst story'e odaklanamadım bile ama her şey gibi bunda da eksiklikler var.Ve belli ki bu oyunda bir seri olarak devam edecek tıpkı AC serisi gibi.Tek ümidim bu oyun AC2 gibi serinin tek iyi oyunu olup sonraki çıkacak oyunların bir öncekini bize aratması (AC Black Flag burada bir istisnadır,side quest olayını ve açık dünya meselesini bu oyunla çözmüştür ubisoft bence)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gta v'den kat kat daha fazla hakettin Ubisoft....

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • abi oyun güzel ama ben ubisoft a kızıyorum. ya da E3 te o videonun gösterilmesinde emeği geçen herkese. kandırma milleti, yapma bu şekilde reklam. millet laf yapıyor ama gene satıyor adamlar umurlarında değil. böyle de devam edecekler. the division da da aynısı olacak eminim.
  • E3 te gösterilen oyundaki atmosferin 7986575463'da 1'i yok oyunda.
  • Ortalama bir oyun.. o kadar. Benim için Sleeping Dogs ın biraz daha ilerisi. Yakında mafia 3 duyurulur unutulur gider..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • E3'teki videoyu falan geçtim artık, oyunu %100 bitirdim, toplanabilecek her şeyi topladım. Oynanabilecek tüm "City Games"leri bitirdim, yan görevlerin hepsini tamamladım. Tüm silahlar, müzikler, giysiler vs. hepsini topladım. Yapacak hiçbir şey kalmadı, artık sadece Online Hacking takılıyorum, o da ayrı bir sıkıcı olmaya başladı.

    Şöyle ki, birini çok kolay hackliyorum. Saklanıyorum bir yere, (genellikle tırmanılabilen bir çatıya) adam bulamıyor bir saat. Buraya kadar her şey normal, ancak birini hackledikten sonra sıra size geçiyor ve biri sizi hacklemeye başlıyor.

    Buradaki sorun şu ki, oyunu "CTRL" ile ağır çekime aldığınızda, biri sizin dünyanıza bağlandıysa ve daha size "You are being invaded" diye uyarı gelmediğinde bile oyun ağır çekim olmuyor. Bu sayede birinin benim oyunumda olduğunu anlıyor ve adam daha hacklemeye başlamadan rahatça bulup, öldürüyorum.

    Onun dışında birini hacklemek için oyununa girdiğinizde, eğer o kişi motor sürüyorsa, oyun size de motor veriyor. Oynayanlar anlamışlardır ki, oyunda oyuncudan başka motor süren kimse yok. Bu yüzden çok kolay yem olabiliyorsunuz.

    Çok daha güzel bir Multiplayer deneyimi yapabilirlerdi oysa ki, Ubisoft'a ticket da gönderdim bunlar hakkında ama hiç sanmıyorum eklesinler oyuna.

    Öncelikle Free Roam özelliği için şehir oyunlarını Multiplayer oynayabilmeyi istediğimi söyledim, oyuncu hacklemeyi biraz daha geliştirmelerini söyledim. Örnek olarak hacklediğimiz kişiye telefonumuz ile bir not bırakmak. Hackleyen kişinin izimizi bulup, daha sonra bizi hackleyebilmesini önerdim. Yani bunlar basit şeyler, niye eklememişler oyuna anlayamadım. Baştan savma gibi olmuş sanki oyunun Campaing'i dışındaki öğeler.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.