Şimdi Ara

Vergi Borcuyla İlgili Yardım Lazım Biraz Acil...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi Günler Arkadaşlar.

    Benim Şöyle Bir Problemim Var.

    10-12 Sene Önce Babam Tarafından Alınmış Bir Aracım var. Cahillikten mi Diyim şartlardanmı bilmiyorum aracın ruhsatı üstüne alınmamış. Vekalet var. Babamın arkadaşı gitmiş ruhsat sahibinden vekalet almış şu şekilde '' filanca plakalı filan şasi no lu boyalı vs. aracı babama satabilir her türlü mülki bilmemne vs. vs.

    velasıl araç yaklaşık 10 yıldır garajda yatıyor kullanılmadı. şimdi ben aracı toplicam vergi borcu vs. ödenmediği için yaklasık 3000 TL vergi borcu var.
    şimdi ben bunu taksitlendirmek istiyorum. yanlız ruhsat sahibi nerde ne yapıo öldümü kaldımı bilmiyorum hiç bi şekilde de ulaşa bileceğimi düşünmüyorum.
    şimdi ben taksitlendirmek istediğimde benden ruhsat sahibini isterlermi yoksa o olmadan ben borcu ödemeye başlıyabilirmiyim.
    babama satış alıp ödiyim diyorum. ama vergi borcu varkende satış yapılmıyor bildiğim kadarıyla. konuya hakim olanlar vs. acil yardımcı olursa cok sevinirim. bu araç benim için manevi yönden çok önemli bu yüzden bu kadar uğrasıyorum şimdiden teşekkürler.







  • Adamı bulacaksın, tanıdık polis varsa adını sanını numarasını öğrenebilir sanıyorum ki. Kendisine durumu anlatacaksın, bir sözleşme yapacaksınız sonra borcu ödeyip noterden üzerine alacaksın.
  • hocam adamin yasadigi bile mechul. noter sözlesmesini detayli okudum şu tarz ibareler mevcut. her turlu vergi vs. belgeleri imzalamaya aracin yasal butun sorumlulugu gibi ibareler var. vekalet alan sahis bubislemi yapamamzmi yahu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skry.26

    hocam adamin yasadigi bile mechul. noter sözlesmesini detayli okudum şu tarz ibareler mevcut. her turlu vergi vs. belgeleri imzalamaya aracin yasal butun sorumlulugu gibi ibareler var. vekalet alan sahis bubislemi yapamamzmi yahu

    Cevaplarken alıntı yaparsan daha çabuk cevap verebilirim... Yeni gördüm mesajı, vekaletin süresi olması lazım. Ne tür bir vekaletse araştır bir sonuca ulaşırsın, en kolayı da bir notere gidip sormak belgeyi gösterip. Onlar seni yönlendirir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.