Şimdi Ara

DH Özel: Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ile T50,T-Fit ve 4G üzerine konuştuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
2.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Turkcell, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gerçekleştirdiği lansman ile yeni akıllı telefonu T50'yi lanse etti. Donanımhaber olarak katıldığımız lasmandan firmanın ilk giyilebilir ürünü T-Fit ve Kuzey Kıbrıs'ta Beta sürecinde kullanımda olan 4G teknolojisi de gündemdeydi. Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ile gerçekleştirdiğimiz özel röportajda T50,T-Fit ve 4G konularına değindik.

     

     






  • Vidyoyu izleyemenler icin özet gecerse bi arkadaş süper olur ...

  • Şu videolu reklamlarınızdan bıktık.

  • Turkcell şaşırttı ilk defa beni bu fiyata telefon vererek.Kağıt üzerindeki gibi kullanım deneyimi de olumlu sonuç verirse yeni bir f/p ürünü olabilir.
    4G bize çok uzak gelene kadar sürünmeye devam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 in sonunda 4g ne demektir arkadaş...cidden rezillik...3.cü dünya ülkesi gibiyiz resmen....
  • TURKcell'in müdürü ama konuşmasının yarısı İNGİLİZCE
  • Birinin TURKCELL Genel Müdürüne, bilgisayar ne demek anlatması gerek...

  • O hacı abiye söyleyin konuşma ve net tarifeleri çok pahalı. Sınırlara karşıyız diyor ama bizim internetimize yüksek fiyatla sınır koyuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3g mi ucuz verin 4g sizin olsun !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D66DD504 -- 2 Haziran 2014; 15:19:31 >
  • oskis kullanıcısına yanıt
    2015'in sonunda 4G gelir dedi ancak BTK'dan da bahsetmeden edemedi. Muhtemelen 2015'in sonuna da zor gelecek 4G ki BTK'dan bir hamle gelsin de 2015 sonunda bari devreye sokalım diyor.
    2014 yazı, 2014 sonu deniyordu; tarih yaklaştıkça 2015 sonuna geldik bakalım. 2015 sonunda bakalım ne zamana erteleyecekler...
    Turkcell neyse de her operatör çok fazla yatırım yapmıyor 4G'ye.
  • Kardeşim herkes telefona çöp demiş , ama koskoca Türkiyede iphone yada note3 z2 gibi telefon üretebilecek 100 kişilik ekip yok mu ?? Elbette vardır ama öyle telefonlar neden yok ??? Demekki olmuyor.. Ama Turkcell , önce başka markalarla işbirliği ile başladı şimdi yavaş yavaş tamamını Türkiyede üretmeye kadar ilerletti işi.

    Takdir ve tebrik etmemiz gerekli..Ama almıyorsanız yine almayın da çöp demeyin.
    Çünkü bu girişimler GİZLİ OYUNCULAR'dır. 20 sene sonra avrupaya telefonlar sattığımızda Turkcell büyük pay sahibi olacaktır.

    Uçak fabrikalarına , Araba fabrikalarına döndürmeyin şu işide biraz pozitifleşin.

    Tamam belki ''Aza yetinmemek'' bazen güzeldir. Ama biz şuan o aşamada değiliz bence.

    Süreyya Ciliv taktir ettiğim bir insandır. O yüzden koskoca Genel Müdür'ün bile heyecandan eli ayağı titriyorsa , ağzını açarak nefesler alıyorsa , bu işte bir başarı vardır. Bildikleri birşey vardır. Diye düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglet -- 2 Haziran 2014; 15:26:36 >




  • Arkadaşın yorumu neden silindi acaba depremle ilgili ? EN ÖNEMLİ SORUNUN çözümü için de bir konuşma gerçekleştirmeniz gerekmiyor mu Turkcell'le ?
  • "Çöp"çüler gelir şimdi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73181344B -- 2 Haziran 2014; 15:28:33 >
  • Süreyya bey bilgisayar mühendisi olduğunu iddia ediyor,fakat T40 tanıtımında teknik açıdan hiç bir anlatım yapamadı ve beraberindeki adamlarla birbirlerine ateş topu atarcasına konuşma yaptılar.Geliyoruz T50 için röportaja Süreyya bey eski sunumundaki hataları gidermek içinmidir,yada dersini abartan öğrenci misali ingilizce öğretmenliğine soyunuyor konuşmasında.Sonuçta ortada iyi bir ürün var,amacım karalamak değil.Fakat önemli olan hatalardan ders çıkarmak ve mütevazi olmak.T50 Türkiye'deki mobil sektör için hayırlı olsun.

  • Orta üst seviye F/P ürünü olmuş,bir çalışmanın ürünü olarak alternatifler arasına girmiş bir telefon olacaktır zannımca.Yani bir amiral gemisi değil tabii kide ama çöp denmesi sahiden ayıp olur bu telefona.Esasında telefondan çok saatin incelemesini heyecanla beklemekteyim 119 TL ye çok iyi gözüküyor ama önce DH editörlerinden bir inceleme bekliyorum,beğenirsem sonrasında 1 tane edinmek niyetindeyim.

  • eğer yanılmıyorsam 4g için adsl hızı imkansız yani fiber internet gerekiyor acaba 4g ile başlayabilirmi fiber altyapı çalışmaları çünkü teknolojinin önünde çok büyük engeller var bunların kalkması gerek.

  • "30 years old" kelimesini "otuz years old" diye okuyan bir milletiz. Süreyya Bey hiç mi takip etmiyor. Turkcell reklamlarında bile 3g yi three g diye söylemiyorlar. Her ne ise bu tanıtım ve ropörtaj işlerini müdürler yapmasın. Türk insanını anlayan ve kolay anlamasını sağlanyan kişiler yapsın lütfen.

    İnşallah fiyat/performan açısından güzel bir cihaz olur. Yazılım olarakta Turkcell cihazda silinemeyecek programlar sunmaz inşallah.

  • Ram kaç gb olacak bilgisi olan var mı ??

    edit : 1gb mış, 2 gb olsa çok güzel olabilirdi :/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crisp7777 -- 2 Haziran 2014; 16:26:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NS_85

    TURKcell'in müdürü ama konuşmasının yarısı İNGİLİZCE

    Gayet normal adamların adınında yarısı türkçe yarısı ingilizce.

    TÜRK + CELL
  • genel mudurden masallar....benzer donanım 1600 mus?

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.