Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 3 Neo N7500 Hakkında Bilgi Ricası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Iphone kullanıcısıyım. Telefonum inanılmaz derecede yavaşladığı için ve konuşma sırasında sürekli sorun yaşadığım için (yanağım ekrana değdiğinde kendiliğinden konuşmayı sessize alıyor ya da karşıdakini bekletme tuşuna geçiyor/hoparlör açılıyor.) artık telefonumu değiştirmek istiyorum. Sıkı bir Iphone kullanıcısıydım, ancak Iphone ile Samsung' u kıyasladığımda Samsung' un ortalama bir telefonunun bile Iphone 5s ile aynı özelliklere sahip olması ve Iphone' un sürekli yaptığı güncellemeler sebebiyle bir sürü para verilen telefonun fena halde kasmaya başlaması beni gerçekten Iphone' dan soğuttu.

    Teknik konuda telefonlar hakkında pek bilgi sahibi değilim. Samsung Galaxy Note 3 Neo N7500 almak istiyorum, ancak bu model hakkında pek fazla yorum bulamadım internette. Fikirlerinize ihtiyacım var, bilhassa kullanan biri varsa ve bana bu konuda yardımcı olursa sevinirim.



  • Ekran boyutu sizi tatmin ederse iphone 5ten daha fazla verim alacağınızı söyleyebilirim. Android'in tüm özelliklerini sonuna kadar kullanabilirsiniz.
  • 5 yıldır Samsung kullanıcısıyım her zaman memnun kalmışımdır. Şuan Galaxt Note II kullanıyorum ne bi ısınma sorunu ne kapanma hiç bir sıkıntısı yok. Telefonu hiç elinize almayıp yanınızda dolaştırırsanız 4-5 gün şarjı çok rahat gidiyor. Sabah akşam uğraşırsan 1.5 gün kullanabiliyorsun. Her açıdan mükemmel bence IPhone kullanmak tamamen gösterişten ibaret sen al bi Samsung keyfine bak güzel kardeşim
  • Hocam yaklasik 2 haftadir note 3 neo kullanicisiyim. Uzun uzadiya anlatacagim ki alma dusuncesindeysen detayli fikrin olsun.
    Benim bu telefonu alma niyetim telefon lazimdi ve buyuk ekranli olmasini istiyordum. Amacin buysa fazlasiyla karsiliyor.
    Aldigim gun gec sarj problemiyle karsilastim. Samsungu aradm sacmalayan bi mus. Temsilcisiyle biraz tartistiktan sonra takim koclari baya yardimci oldu. Neyse o sorunu cozduk. Bugun ekran kilidi acilmama sorunum basladi. 2 sefer ust uste bataryayi cikarmak zorunda kaldim.
    Telefon bildigin note 3 alamayanlara dogan gorunumlu sahin denilebilecek tarzda bi telefon. Parasina gore iyi bence. Almani tavsiye ederimki anti iphoneci olarak senide samsung saflarinda gormek isteriz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.