Şimdi Ara

Sony, God of War 4'ün E3'te Duyurulacağının İşaretini Verdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      God of War serisinin yeni oyununun duyurulması Playstation 4 kullanıcılarının en çok beklediği şeylerden biri diyebiliriz. Ne de olsa bu seri artık Sony konsollarının en büyük silahlarından biri.

Serinin geliştiricisi Santa Monica Studios yetkilileri de God of War 4'ün E3 2014'te tekrar karşımıza çıkacağı yönündeki ilk işareti verdiler. Yetkililer Twitter üzerinden şu açıklamaları yaptılar:

"Tanrılar bir kez daha konuştular. Belki de sadece #E3 #deprem #LA için heyecanlıdırlar."

Los Angeles'taki E3 fuarında God of War 4 ile bir deprem yaratılacağının ilk işaretinin verilmesi eminiz serinin hayranlarını çok heyecanlandıracaktır. God of War 4 duyurusu için hazır olun.

• Allah'ım sana geliyoruum!11

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ps3 deki görsel şölen o mütiş macera ps4 de hangi noktalara ulaşıcak merakla bekliyorum

• offfffff be işte budur yaa uyumicam lan o gün e3 ü izlicem god of war 3 için ps3 aldım şimdide ps4 alcam kimbilir nasıl güzel bir hikaye ve grafikle karşımıza çıkıcak şimdiden sabırsızlanmaya başladım... :)

• Kes biç parçala yunan mitolojisinde de bildiğiniz tanrı fışkırıyor taş attığınız yerden tanrı çıkıyor . Hal böyle olunca God of War 20 ye kadar gider Final Fantasy e bağlayacaklar

İnsanlar konusu olmasın tuşlara basayım kratos parçalasın istedikleri için ve bundan keyif aldığımız için hatta stres attığımız için çıkmaması için hiç bir neden yok fakat benim merak ettiğim kamera açısı nasıl olacak bildiğiniz gibi ASCENSİONA kadar hep sabit kamera vardı bakalım bu gelenek bozulacak mı ? Haritaları büyütüp alternatif yollarla ilerleyebilecek miyiz farklı mekanikler kullanacklar mı beni bunlar meraklandıryor ve heyecanlandırıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 2 Haziran 2014; 12:13:05 >
  • ps4 almaya gidiyorum o zaman!

• İŞTE BU BEEEE !!
  • We Can't Stop :)
  • büyük bi ihtimalle mısır mitolojisinde geçicek bence kratosu falan unutun
  • İste bu herşeyi değiştirir.
    E3 manyak harika geçecek.

Lakin God of War son cikan oyunun remakesi ise pis söverim orası kesin ..

• böyle bir tweetten sonra yeni oyun geleceği şüphesiz ama eğer gidip 3 oyunu ps4 e uyarlarlarsa ağır söverim cidden

• hell yeah! nası uyucam lan ben çıkana kadar!
  • Dikkat !!

Henüz Ps4 almayanlara Ps4 exclusive ri duyurulur

1-infamous
    2-Killzone
    3-The Order 1886
    4-Uncharted 4
    5-God Of War 4
    6-Drive Club
    7-Gran Turismo 7
    8-Demons Souls 2
    9-The Last Guardion
    10-Deep Down
    11-H1Z1
    12-The Last Of Us 2
    13-Knack
    14...
  • PS4 almadım hala çünkü bir GOD OF WAR YOK. PS3 ümü sırf bu seri için almıştım PS4 ü de eğer GOD OF WAR 4 duyururlarsa gider alırım hemen arkadaş. Umarım duyururlar umarım...

• quote:

Orijinalden alıntı: mamy12

PS4 almadım hala çünkü bir GOD OF WAR YOK. PS3 ümü sırf bu seri için almıştım PS4 ü de eğer GOD OF WAR 4 duyururlarsa gider alırım hemen arkadaş. Umarım duyururlar umarım...

son birşey daha DÖVÜŞ SİSTEMİ GOD OF WAR 3 teki gibi olsun Ascension beni hayal kırıklığına uğratmıştı özellikle dövüş sistemi açısından !!!...

• quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

İste bu herşeyi değiştirir.<br>E3 manyak harika geçecek.<br><br>Lakin God of War son cikan oyunun remakesi ise pis söverim orası kesin ..

aynen ben de senin gibi düşünüyorum inşallah yeni bir GOD OF WAR dur remake gibi bişi ise ben de alayına... Zaten Ascensiondaki dövüş sistemi berbattı En iyi GOD OF WAR 3 dövüş sistemiydi özellikle de yuvarlak tuşu ile adamları yakalayıp ortadan ikiye ayırmanın verdiği zevk hiçbirşeye değişilmezdi of off :)

• quote:

Orijinalden alıntı: NeVeriyimAbime?

böyle bir tweetten sonra yeni oyun geleceği şüphesiz ama eğer gidip 3 oyunu ps4 e uyarlarlarsa ağır söverim cidden

aynen :( inşallah yeni oyundur PS4 almak için bir sebebim olur :(

• Dokunmatik paneli Kratos yatakta kullanacak
  • İyice cılkını çıkardılar. Alan memnun satan memnun o yüzden sorun yok. Millet tanrı olmaya ne kadar da meraklıymış ;);)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Dikkat !!<br><br>Henüz Ps4 almayanlara Ps4 exclusive ri duyurulur<br><br>1-infamous<br>2-Killzone<br>3-The Order 1886<br>4-Uncharted 4<br>5-God Of War 4<br>6-Drive Club<br>7-Gran Turismo 7<br>8-Demons Souls 2<br>9-The Last Guardion<br>10-Deep Down<br>11-H1Z1<br>12-The Last Of Us 2<br>13-Knack<br>14...

hepsi tamam ama GOD OF WAR benim için tartışılmaz bir numara zaten KRATOS YETER O KALIN VE ÖFKELİ SESİ İLE :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.