Şimdi Ara

Analiz : iOS 7 benimsenme oranı yüzde 90'a yaklaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Analiz : iOS 7 benimsenme oranı yüzde 90'a yaklaştı





    iOS 8 işletim sisteminin tanıtılmasına kısa süre kala iOS 7 ile ilgili benimsenme oranları da zirveye çıkmış durumda. Bir sonraki sürüme geçişte bu rakamlar hayati önem taşıyor.




    Chitika tarafından yapılan yeni bir analize göre iOS 7 işletim sistemi Kuzey Amerika'da iPhone cihazlarında yüzde 89.7, iPad cihazlarında yüzde 84.8 benimsenme oranını yakalamış durumda. Bu oranlar genelde global rakamlarla benzerlik arz ediyor.




    Ancak yine de benimsenme oranının düşük kaldığı belirtiliyor. Zira geçen yıl WWDC 2013 konferansı öncesinde iPhone cihazlarında iOS 6 benimsenme oranı yüzde 92.8 olarak kaydedilmişti. iPad cihazlarında iOS 6 benimsenme oranı ise yüzde 82.9 olarak ölçülmüştü.




    iOS 7 ile tasarımın baştan aşağı değişmesi bazı kullanıcılara cazip gelmedi ve uzun bir süre iOS 6 sürümünde kalan kullanıcılar oldu. Ayrıca bazı hatalar da işin tuzu biberi oldu. Bu yıl iOS 8 sürümüne geçişte iOS 7'ye göre biraz daha yavaşlama olabileceği tahmin ediliyor. 

     

     



    Kaynak:http://www.phonearena.com/news/Chitika-says-iOS-7-adoption-rate-hits-89.7-for-the-Apple-iPhone-84.8-for-the-Apple-iPad_id56692







  • Benimsenme mi yoksa Apple'ın zoru mu?

  • apple'de hersey belli.adamlar ne yaptiklarini iyi biliyorlar.en iyisi yine kim ne derse desin apple.

  • Yavaslama tahmin edilmiyor, yavaslama illa ki olacak yoksa nasil yeni cihaz satacak Apple ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 7.1 le eski çizgisini yakaladı.Öncesinde (ios 7) iphone 4,4s ipad 3 için çin malı telefon izlenimi veriyordu ama 7.1 le eski akıcılığı yakalayamasada,yeterli bir hız ve stabiliteye ulaştı.Yeni cihazlarda ise(ör/5,5S,ipad air) hiçbir sıkıntısı yok.

    Hal böyle olunca ios 7 ninde güzel yenilikleri olunca çoğu kişi ios 7`ye geçti.%90`lık bir orandan bahsediliyor,kötü olsaydı 10 apple kullanıcısında 9`unun akılsız olması gerekirdi değilmi

  • Ios 6 iyidir , güzeldir diyenler sadece cihazı Ios 7 ' yi kaldırmayanlar ....

    Çamur at , lekesi kalsın .
  • gel onu bir de iP4 kullananlara anlat..



    apple: siz benimsemeyi becerememissiniz..

  • Tasarımı çok kötü ios 6 ya göre.

  • şu yazılımı düşürme olayı gelse zor dururum ios 7'de nerden yükledim bin pişmanın rehbere 2 saatte giriyor herşey artık daha yavaş çalışıyor. bir daha apple ve güncelleme mi TÖBELER OLSUN !
    Telefon: 4s



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 1 Haziran 2014; 4:52:19 >
  • eskiye dönme secenegi versinler o zaman görelim ..

  • Apple aslında yapmaya çalıştığı çok zor. Eskiden gelir düzeyi yüksek, kalite isteyen insanları hedeflerken, şimdi herkesin iphone alma merak oluşunca, hedef sapmaları, kitle segmentasyonu şaştı. Eski cihaza güncelleme verip, orta ve alt sınıfa hitap etmeyi deniyorlar. Cihaz yavaş olunca kişiler Appledan soğuyor. Cihazı yavaşlatırken, yeni cihaz satmaya teşvik etmeye çalışıyor ama çoğu insan kötü izlenimden sonra yeni telefon olarak iphone almayı düşünmüyor. Kitle ve pazar o kadar karıştı ki; iphone 5c modelini 5 yerine değil de 4s yerine konumlandırıp, 5 sürdürülüp, 5in plastik kasalı ve daha uygun modeli olarak alternatif olsa iyi satardı bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beklenen bir seydi uygulamalara ios7 zorunlulugu gelmeye baslayinca kullaniciya sans taninmiyor ki

    dipnot: annemin ip4u hala ios5

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s kullanicisiyim. Mumkun olsa ios 6ya gecerim. İos 6li ip5, ios 7.1li ip5s ten daha hizli.. Tecrubeyle sabit

  • daha kullanışlı fakat şarj olayı işte..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matmuhendisi

    eskiye dönme secenegi versinler o zaman görelim ..

    pöh. nostalji müzikte olur, elektronik alette olmaz... ios 7 ios 6'dan çok daha iyi. ama farkı anlayamıyorsan o başka tabii...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alemburda34

    şu yazılımı düşürme olayı gelse zor dururum ios 7'de nerden yükledim bin pişmanın rehbere 2 saatte giriyor herşey artık daha yavaş çalışıyor. bir daha apple ve güncelleme mi TÖBELER OLSUN !
    Telefon: 4s

    Rehbere girene kadar kimi ariyacagini unutuyosundur kesin... Senin telefon samsung olmali, arkada ne yaziyo bi bak istersen.. İphonum rehbere gec giriyor diyen bir seni gordum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kitkat benimsenme oaranı %5 miş bu arada onun sebebide 2014 yılında çıkan tüm amiral gemisi androidlerin kitkat ile çıkması ve 2013 amiral gemisi modellerinde bu sürüme yükselmiş olmasından kaynaklanıyormuş.Düşünün yani 2013+2014 tüm cihazların %5 e tekabul ediyor kimse burada android demesin kısaca ios çakması çöplük bir sistem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreveriphone -- 1 Haziran 2014; 16:26:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alemburda34

    şu yazılımı düşürme olayı gelse zor dururum ios 7'de nerden yükledim bin pişmanın rehbere 2 saatte giriyor herşey artık daha yavaş çalışıyor. bir daha apple ve güncelleme mi TÖBELER OLSUN !
    Telefon: 4s

    Bunu yazdığına göre samsung ve onun lanetli rehberiyle tanışmamışsın galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ios 7.1.1 den dönüş yapmak isteyenlerin büyük çoğunluğu jailbreakten mahrum kaldıkları için istiyorlardır yoksa ip4 dahil hiçbir apple telefonu rehbere 2 saatte girmiyor basıyorsun ve rehber karşında eski model dahi olsa 2 saniye sürmeyen bir eylemi 7200 saniye ile karıştıran beyin kesin tekilayla yeni rakıyı karıştırıp içmiştir.

  • ios 7 ile aramız iyiydi ama 7.1.1 ile bozuldu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.