Abi senin hoparlörlerde yada bağlantılarda belkide ayarlarda bir sorun var. bu konu yani uyduların çıkardıpı sesler konusu hala aydınlığa kavuşmadı ve kafa karıştırmaya devam ediyor
herkese saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: rap_üstad
ayrıca mp3 kesinlikle dinleyemiyorum.cd den dinlemek zorunda kalıyorum.inanılmaz derecede fark oldu arada...
hiçbir şeyden soğumadım sony ve pioneer den soğuduğum kadar. nerede o çocukluğumuzda dinlediğimiz sonylerin ses kalitesi dolgun bası . şimdilerde bit pazarında, II. elcilerde tekrar tekrar dinliyoruz. teknolji ilerliyor bunlar geriliyor. eskiden küçüktüm param yoktu alamıyordum. şimdi alabilirim ama sesleri hoşuma gitmiyor. Şairin dediği gibi bizmi yanlış gidiyoruz acep liman mı eğri
sanırım alanların hepsi Giga G 500 ün basının çok başarılı olduğunda hem fifkir.
Ne olurdu Creative firması G 500 ün 99 sinyal güürltü oranını ve Mega kadar kaliteli uydularını yaparak satsaydı.
o zaman ben de bir giga G 500 alırdım. Çünkü ben tize çok önem veriyorum.
herkese saygılar
hiçbir şeyden soğumadım sony ve pioneer den soğuduğum kadar. nerede o çocukluğumuzda dinlediğimiz sonylerin ses kalitesi dolgun bası . şimdilerde bit pazarında, II. elcilerde tekrar tekrar dinliyoruz. teknolji ilerliyor bunlar geriliyor. eskiden küçüktüm param yoktu alamıyordum. şimdi alabilirim ama sesleri hoşuma gitmiyor. Şairin dediği gibi bizmi yanlış gidiyoruz acep liman mı eğri
yaa çok özür dileyerek sorucam.çok sorunlu biri oldum başınıza.:) ya 5.1 sesi testlerden alabiliyorum.ama filme gelince bütün hoparlörlerden konuşma sesi geliyor lütfen yardım
sanırım alanların hepsi Giga G 500 ün basının çok başarılı olduğunda hem fifkir.
Ne olurdu Creative firması G 500 ün 99 sinyal güürltü oranını ve Mega kadar kaliteli uydularını yaparak satsaydı.
herkese saygılar
jethoca subwoofer çokk iii yani kafaya yormuyo ki benim odam ufak olduğu söyleyebilir, en fazla 6 7 mt kare kadar bi kere 6,5 saat müzk dinledim hiç kafa yormadı dinledikçe dinleyesim geldi yani gigadan hiç bir sorun yaşamadım ii ki bunu almışım ben ilk önceleri mega vardı ama iş biraz giga döndü sonuç olarak ii ses veriıo her ikiside ii bir set bunu hiç bir şekilde tersini söyleyemiyiz herhalde neyse bence fazla pişman olmazsınız bi altı ay sonra bunlarında kıtlığı başlar piyasada bulunmaz hint kumaşı gibi olur bence fiyatları o zaman görmeleyiz ki şuan gold pc de 515 den satılan bi set vatanda 330 a satılıo bunu sonuda var yani sonuçta bakalım ne olacak göreceğiz hep beraber he tizleri yazmayı unutmuşum yani tizlerden hiç sorun yaşamdım nede eksikliğini hissettim bide bi önceki ses sistemim t7900 tizleri ii olan bi setti g500 ise tizleri daha ii verio yüksek gürültü gerekli değil önemli olan sesi kaliteli versin kafi bide zaten son seste kulak dayanmaz ben en fazla 4,5 kademe çıkardım o bile fazla ev mustakil olduğu için normal apartman da otursaydım herhalde 3. kademeyi zor görürdüm :D uydu kalitesine gelince ona bişey diyemiyecem ikisde THX firmasından onaylı set herkese ii akşamlar....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_74 -- 27 Ekim 2006; 19:34:10 >
herkese saygılar
jethoca subwoofer çokk iii yani kafaya yormuyo ki benim odam ufak olduğu söyleyebilir, en fazla 6 7 mt kare kadar bi kere 6,5 saat müzk dinledim hiç kafa yormadı dinledikçe dinleyesim geldi yani gigadan hiç bir sorun yaşamadım ii ki bunu almışım ben ilk önceleri mega vardı ama iş biraz giga döndü sonuç olarak ii ses veriıo her ikiside ii bir set bunu hiç bir şekilde tersini söyleyemiyiz herhalde neyse bence fazla pişman olmazsınız bi altı ay sonra bunlarında kıtlığı başlar piyasada bulunmaz hint kumaşı gibi olur bence fiyatları o zaman görmeleyiz ki şuan gold pc de 515 den satılan bi set vatanda 330 a satılıo bunu sonuda var yani sonuçta bakalım ne olacak göreceğiz hep beraber he tizleri yazmayı unutmuşum yani tizlerden hiç sorun yaşamdım nede eksikliğini hissettim bide bi önceki ses sistemim t7900 tizleri ii olan bi setti g500 ise tizleri daha ii verio yüksek gürültü gerekli değil önemli olan sesi kaliteli versin kafi bide zaten son seste kulak dayanmaz ben en fazla 4,5 kademe çıkardım o bile fazla ev mustakil olduğu için normal apartman da otursaydım herhalde 3. kademeyi zor görürdüm :D uydu kalitesine gelince ona bişey diyemiyecem ikisde THX firmasından onaylı set herkese ii akşamlar....
kıymetli teğmenim öncelikle çok teşekkürler. uzun uzun anlatmışsın.
gelelim benim ekleyeceklerime. Evet bende sana katılıyorum. 550 ytl ye ortalama fiyatla satılan bir set eğer beğeenleri varsa mutlaka alınmalı biz de zaten bu ftopiği onun için açtık. yani bu ucuzluk duyulsun diye. ha mega ya da gigayı beğendiği halde hele dur bakalım daha neler çıkar diyorsanız ozaman kampanya bitip te 550 ytl ye devam edilince üzülürsünüz.
bir tanıdık Creative İ-tiegue 3400 modelini hem de 185ytl vererek aldı. abi Hoparlör satın alma ve kullanıcı önizlenimleri isimli atalayalper abinin 3200 modeli ile ilgili yorumlarını dikkate alarak ki aşağıya alıntı yaparak aktarıyorum işte bu seti okuyunca İ trigue tam bize göre diye düşünüp aldık. ama 3400 modeli tam bir fiyasko. vatandan aldık. tizleri megaworks u geçemiyor o birşey değil ses % 65 ten sonra hemen dağılmaya başlıyor. ha bası oldukça iyi bu arada. yani bu set 100 milyon zor eder. sonra tanıdıkla bize getirdik seti ve mega ile kıyaslamaya başladık. ve tanıdık arkadaş başladı benim Mega ya hayran olmaya.
CREATIVE I - TRIGUE 3300 TITANIUM 2.1 İşte benim gönülden bağlı olduğum ve ses kalitesini hiçbişeye değişmeyeceğim speakerlarım (Nerdeyse Bose Acoustimasstan fazla seviyorum bunları) ilk alıp eve getirdiğimde biliyodum aslında çok kaliteli ses alacağımı ama seti kurup ilk şarkıyı çalmaya başlayınca gerçekten şok oldum kaldım bu kadar küçük uydulardan bu ses nasıl çıkar hemde sıfır çatlama sıfır cızırtı sıfır distorsiyon....Ama inanılmaz berrak kristal netliğinde süper tiz sesler ve midler...Bass Konusuna gelirsek bu sistemin subwoofer r.m.s'i 25 WATT bir çoğunuza az gelebilir ama dikkat edin megaworksten sonra en kuvvetli CREATIVE değeri budur...Ben şu kadar söyliyim o subwooferla komşulara salonda bile bayaa bayaa bi rahatsızlık verip camları salladım hem de defalarca...Ses seviyesini istediğiniz kadar açın anca 10 / 9 da seste hafif bozulmalar olabilir diğer türlü asla distorsiyon ve basslarda bozulma yok...BU SİSTEME SONUNA KADAR KEFİLİM
Artılar: Titanyum teknolojisi, Dual flared teknolojisi, inanılmaz tizler ve bass, kablolu kumanda, Altın kaplama girişler, çok şık ve ideal ölçülerdeki subwoofer Eksiler: Bazı mid-range frekanslarında yeterli tepkiyi veremiyor.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ sonuç olarak MEga ve Giga 500 setlerin kıymetini bilelim. maalesef zaman ilerledikçe ve teknoloji geliştikçe kalite artacağına işte acımasız rekabet vb. nedenlerle bu ses sistemlerinde kalite hep zaman geçtikçe düşüyor ve giden gelen gideni aratıyor.
herkese saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 27 Ekim 2006; 19:58:55 >
evet jethoca kesinllikle bende senin fikirlerine katılıoyrum şimdi tartışıorlar ii güzelde kampanya bittiğin de keşkelere dönüşmesin bu fikirler yani alsaydım mega yada giga diyecekler ama iş işten geçmiş olacak bide bu kadar satıştan sonra bi ara geleceği kesin yani bi boşluk olacak o boşlukta herhalde fiyatlar eski duruma geldiği zaman vay vay anam. benim aklımdan mega geçiodu kampanya öncesi ortalama 500 versem evden beni atarlar diye düşünüyodum (üni öğrencisi için bu hayalden öte gitmezdi )yine senin sayende haberim oldu ve aklıma yattı 330 ytl vermek sana tşk ederim bu bilgiyi bizle paylaştığın için 330 ytl çok ii fiyattı 2. eli o fiyatlarda dolaşıodu bu setin sonra giga gördüm ve bass da benim için önemliydi çünkü t7900 bassı ayıptır söylemesi iğrenç ötesiydi aldığıma çok pişman oldum sırf bassı düzelir diye x fi aldım bass ufacık bi düzelme oldu ama yine iğrençççç 3 ay dayanabildim bassına kafa şişiriyodu bass ı allahtan sen ve gigaworks ve sen çıktında kurtuldum şu iğrenç basslı bi aletten bana şidmi t7900 kullanan kişilerle kavga etmek istemiom bu benim fikrim sert bassı vardı neyse konumuza gelirsek şu kampanyayı kaçırmayın derim alabiliyorsanız alın mega yada giga 2 süper aletler sınıfında yüzbaşım
Evet arkadaşlar herkese selamlar şimdi bütün arkadaşlara daha detaylı bi şekilde gigaworks ün marifetlerini anlatayım.ben bu sistemi almadan yaklaşık 2 haftadır hemen hemen bütün forumları gezdim ve bir gigaworks almaya karar verdim ilk önce dün arkadaşa aldık ve onlarda denedik sesi yarıya kadar açamadık çünkü saat geç olmuştu ama bi şarkı açtık baslı sesi hafiften sona dayadığımızda salondan bi uğultu çıktı ve havaya uçtuk bi anda abartmıyorum inanın bas kalitesi çok iyiydi ve bütün ev ahalisi salona toplandı ne oluyo diye.Ama şu varki bu seti gerçekten tam performanslı test etmek istiyorsanız dinlediğiniz mp3 ler kaliteli olmalı zaten bu bas sesleri bazı şarkılarda bayağı kötü çıkıyosa eğer ve sizin kulaklarınızı zorluyosa o mp3 kalitesizdir.
Bende bugün vatandan aldım gigaworksü ve eve geldim temizlik falan derken saat 12,30 oldu bende audigy 7.1 platınum pro ses kartı,teac 7.1 anfi 100w*7,tecnicks sub 500 hoparlör,sony kabin çift bunları anfinin arka çıkışına bağlıyorum ve sesi ses kartımdan optik olarak iletiyorum memnun değilmiydim çok memnundum ama bu vatanın yaptığı kampanyayı bende kaçırmak istemedim ve seti pc ye bağladım şimdi işin en can alıcı bölümünü anlatmak istiyorum arkadaşlara
Gigaworksu ses kartına analog olarak bağladım ve test ettim ama saat yine geç olduğu için tam ses açamadım ama ses gerçekten çok hoş geliyo ilerki günlerde film ve oyun performanslarını da test edip forumda arkadaşlarla paylaşmak istiyorum çünkü bende bu forumlardan araştırıp öğrendim bunları.şimdi THX 550 mi yoksa GİGAWORK 500 mü diye soran arkadaşlara şunu söylemek istiyom THX 550 çok iyi bi ses sistemi ama dinlemedim duydum GİGAWORKS ü almamın nedenide benim dinlediğim şarkılar bas tarzında ve pop ağırlıklı olduğu için bunu tercih ettim zaten creatıve firmasıda bunun THX 550 den çok farklı olmadığını ama baslarının düzeltildiğini açıklamış oyunlarda ve filmlerde iyi diyolar ama test edemedim ilerki günlerde daha detaylı anlatıcam.Ve ilginç bi şey daha ben ses kartımın decoderinden optik olarak gönderiyodum anfime sesi şu anda gigaworksu analog olarak bağladım zaten başka seçenek te yok ve anfimide açtım hem anfideki 4 KABİNDEN HEMDE GİGAWORKSUN TÜM UYDULARI çalışıyodu yani sesi açamıyom ama ikisini birden çalıştırınca ses daha kaliteli gibi oldu ama yarın ilk işim o olucak bakalım nasıl bi ses çıkacak neyse çok konuştum ben herkese ii geceler.......Sorusu olan arkadaşlara elimizden geleni yaparız