Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: M egaworks'çular müjde Vatan'da sadece 183 $+kdv ve taksitle

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: M egaworks'çular müjde Vatan'da sadece 183 $+kdv ve taksitle Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tayfun000

12 Ekim 2006; 1:53:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Forumdaki yazıları okuyarak bu akşam kendime bir tane g500 aldım.Eve geldim ve kurdum.Fakat 5.1 testi yaptığımda arka kanallarda önlerle beraber test yaptığını farkettim.Hatta ön sağı test ederken arka sağdanda biraz ses geliyor.Acaba bunun sebebi ne olabilir.Kabloları kontrol ettim bir yanlışlık yok.Ses kartım Audigy 2 ZS Notebook için olandan.Bilgisi olanlar söylerse sevinirim.....

"Türkçemiz Yok Olmasın"
kadir_74

12 Ekim 2006; 2:00:04 

typhoon000 sisteminden ses olarak memnun musun acaba nasıl yani bassları sert mi acaba yoksa derin ve güzel mi gelio biraz ses sisteminden bahsedebilirmisn c.tesi 2 siden birsini alacam cvb nı acil olarak bekliyorum

CREATİVE X-Fİ XTEREME MUSIC + CREATİVE GİGAWORKS G500

SAMSUNG 960 BG 4MS 19" LCD

PLAY STATION 3 40 GB NTSC
tayfun000

12 Ekim 2006; 2:01:50 

bu akşam aldığım henüz kurduğum için birşey diyemeyeceğim ama yarın herşeyini deneyip buraya yazarım...Sorunumun ne olduğunu bilen varsa cevap bekliyorum.....Tşekküler şimdiden...

"Türkçemiz Yok Olmasın"
kadir_74

12 Ekim 2006; 2:03:50 

bu arada hangi vatan bilgi den aldınız bostancı dakinden mi yoksa başka bi yerdenmi eğer bostancı ise g500 ün standı varmı typhoon000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_74 -- 12 Ekim 2006; 2:08:17 >

tayfun000

12 Ekim 2006; 2:14:02 

bostancıdan aldım.Açıkta bi tane vardı ama sanırım göstermek için.THX 550 vardı ama dinletmek için...

"Türkçemiz Yok Olmasın"
taktik

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Ekim 2006; 9:13:57 

quote:

Orjinalden alıntı: typhoon000

Forumdaki yazıları okuyarak bu akşam kendime bir tane g500 aldım.Eve geldim ve kurdum.Fakat 5.1 testi yaptığımda arka kanallarda önlerle beraber test yaptığını farkettim.Hatta ön sağı test ederken arka sağdanda biraz ses geliyor.Acaba bunun sebebi ne olabilir.Kabloları kontrol ettim bir yanlışlık yok.Ses kartım Audigy 2 ZS Notebook için olandan.Bilgisi olanlar söylerse sevinirim.....

kumandadaki upmix aktif olabilir, reardan çok az ses geliyor demişsin, oda çok küçükse duvardan yansıyan sesi duyuyo olabilirmisin yoksa bariz mi belli oluyor?

İzmir'liyiz, e haliyle Göztepe'liyiz
tayfun000

12 Ekim 2006; 9:53:51 

upmix aktif değil.Bariz belli oluyor.Arkalardan ses çok az geliyor...

"Türkçemiz Yok Olmasın"
kadir_74

12 Ekim 2006; 13:48:25 

arkadaşlar şu g500 vatan bilgi de gördüm harika bişey yaaa meganın kutusundan çıkarmamışlar bile ama şu gerçek ve sub görüntüsü çok kaliteli mal olduğu söylüyo gibi geldi bana kolonlar daha büyük ve şık dizaynı vardı mega dan va geçtim g500 almaya karar verdim .

aykutx

12 Ekim 2006; 15:20:00 

quote:

Orjinalden alıntı: typhoon000

zs nin notebook versiyonunu bilmiyorum ama spekaer kalibrasyonu varmu onda da? Kalibrasyondan sonra düzelemesi lazım. Birde bağlantıları kontrol ettinmi?

Kelimelerin kuvvetini bilmeyen insanlarla esaslı bir konuyu konuşmak mümkün değildir.
tayfun000

12 Ekim 2006; 16:08:36 

kalibrasyon var.Kabloları kontrol ettim.Kalibrasyondaki değerlerle tam olarak ne yapmam gerekiyor acaba?

"Türkçemiz Yok Olmasın"
y-o-b

12 Ekim 2006; 17:33:38 

ARKADAŞLAR G 500 VE X-FI KARTINI ALALI 1 HAFTA OLDU.GÖRÜNTÜ ÇOĞUNUN DEDİĞİ GİBİ ŞIK ÖZELLİKLE WOOFER.SES KONUSUNA GELİNCE İYİ YANLARIDA VAR KÖTÜ YANLARIDA.KÖTÜ YANI BAZI PARCALARDA BASLARDA BOGUCU BİSES GELİ DURMADAN,ARKA FONDA WOOO WOOO WOOO DİYE KULAKLARI YORAN BİSES ÖRNEK OLARAK YÜKSEK SADAKAT KAFİLE PARCASI.İYİ YANLARIDA TİZLER BENCE COK NET,CHEMİCAL BROTHER GALVANEZ PARCASININ BASLARINDA CAMLARIN TİTREDİGİNİ MASANIN ÜSTÜNDE DURAN BARDAGIN SOLA DOGRU GİTTİGİNİ GÖRDÜM BU WOO WOO DİYE GELEN SESLER BİLMİORUM 550 DE DE OLUO MU BELKİDE ŞARKILARDANDIR AMA ÇOK RAHATSIZ EDİCİ.BASS ÜSTELİK %50 DURUO.OYUNLARDA HAKKINI VERİO ALLAH İÇİN OYUN MODUNDA SESLER COK İYİ,COUNTERDA MERMİLER SAGDAN DÜŞÜOSA SAGDAN SES GELİO,CATIŞMA SOLDA İSE SİLAH SESLERİ SOLDAN GELİO TABİ BUNDA SES KARTININDA ETKİSİ BÜYÜK.SONUÇTA PARASININ HAKKINI VEREN Bİ SET,APARTMANDA OTURANLAR İÇİN FAZLASI İLE TATMİN EDİCİ,MEGAWORKS TA OLDUGU GİBİ SES SONUNA KADAR ACILMIO.(AÇ DAYANA BİLİRSEN )
BU ARADA X FI KARTI KULLANANLARA Bİ SORUM VAR,KARTIN UCUNDAKİ Bİ SÜRÜ PİN NE İŞE YARIO??
HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR...
jethoca

12 Ekim 2006; 17:45:09 

Herkese hayırlı ramazanlar ve yeni set alanlara hayırlı olsun.

Bu arada yine sorular ve sorunlar birikti.

bu sorular teker teker yanıtlanacaktır.

herkese saygılar

hiçbir şeyden soğumadım sony ve pioneer den soğuduğum kadar. nerede o çocukluğumuzda dinlediğimiz sonylerin ses kalitesi dolgun bası . şimdilerde bit pazarında, II. elcilerde tekrar tekrar dinliyoruz. teknolji ilerliyor bunlar geriliyor. eskiden küçüktüm param yoktu alamıyordum. şimdi alabilirim ama sesleri hoşuma gitmiyor. Şairin dediği gibi bizmi yanlış gidiyoruz acep liman mı eğri
EnigM@

12 Ekim 2006; 17:58:28 

quote:

ARKADAŞLAR G 500 VE X-FI KARTINI ALALI 1 HAFTA OLDU.GÖRÜNTÜ ÇOĞUNUN DEDİĞİ GİBİ ŞIK ÖZELLİKLE WOOFER.SES KONUSUNA GELİNCE İYİ YANLARIDA VAR KÖTÜ YANLARIDA.KÖTÜ YANI BAZI PARCALARDA BASLARDA BOGUCU BİSES GELİ DURMADAN,ARKA FONDA WOOO WOOO WOOO DİYE KULAKLARI YORAN BİSES ÖRNEK OLARAK YÜKSEK SADAKAT KAFİLE PARCASI.İYİ YANLARIDA TİZLER BENCE COK NET,CHEMİCAL BROTHER GALVANEZ PARCASININ BASLARINDA CAMLARIN TİTREDİGİNİ MASANIN ÜSTÜNDE DURAN BARDAGIN SOLA DOGRU GİTTİGİNİ GÖRDÜM BU WOO WOO DİYE GELEN SESLER BİLMİORUM 550 DE DE OLUO MU BELKİDE ŞARKILARDANDIR AMA ÇOK RAHATSIZ EDİCİ.

Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım g500ün sorunun kaynağında birçok etken vardır aslında öncelikle mp3 un kaydı kalitesine göre farklılık gösterebilir ayrıca odanın şekli,buyukluğu subın durduğu yer (oturma pozisyonuna göre) equlizer ayrları subın leveli gibi birçok etken vardır bunları dikkate alarak en iyi ses performansını elde edene kadar deneme yanılma yöntemiyle ayarlayacaksın artık o yüzeden bu setten kaynaklanan yani kötü yada arızalı olduğu anlamına gelmez umarım yardımcı olmuşumdur bol müzikli filmli oyun günler dilerim

P4 3.0Ghz / Asus P5GD2-X LGA775 / Seagate 120GB SataII / OEM(512MBx2)-Kingston(1GBx2) /Asus GeForce 6600 Silence/ LG CD-RW / LG DVD-RW / Samsung 740N 17" / Logitech MX3200 Wireless / Creative Audigy Value 7.1/24Bit (x-fi audio mod)/ Creative GigaWorks G500
kadir_74

12 Ekim 2006; 18:59:36 

yob arkadaşım bende pzt günü almayı düşünüyorum g500 u acaba bass ları baş ağırtan biçimde mi yoksa derin mi yani baş ağıtmayacak şekilde mi bunu çok merak ediyom yoksa mega alacam cvb ların şimdiden tsk ederim ses kartım x fi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_74 -- 12 Ekim 2006; 19:00:04 >

y-o-b

12 Ekim 2006; 19:29:22 

kaliteli parcalarda basslar çok güsel ,arkadaşların dediği gibi woofer in yeri parca kalitesi çok önemli.al pişman olmassın 550 le çok fark yok demişti bana allırken satıcı,ben tercihimi görünüşü daha güzel olan g500 den yana kullandım.zaten thx sertifikası olan setlere güvenebilirsin

İNTİKAM İÇİN ÇIKACAKSAN YOLA İKİ MEZAR KAZARAK BAŞLA!
kadir_74

12 Ekim 2006; 20:16:01