Lcd 37" bir panel pc dvd/divx bağlantsı yapıcam ses sistemi olarak bu modeli önerirmisiz 5+1 sinem keyfini yaşamak istiyorum gerçi bu 7+1 galiba yeterli olurmu yoksa pc kulllanımı içinmi daha uygun z5500 ile kıyaslarsak bu konuda film keyfini hangisinde daha iyi yaşarız
Arkadaşlar megaworks de bir dip gürültüsü sorunu şimdiye kadar hiç duymamıştım ve ürünün genel olarak böyle bir sorunu olmadığına eminim. Kesin sisteminizden veya bağlantılardan kaynaklanan bir sorun vardır aksi halde asla bu tür bir dip gürültüsü sorunu olamaz megaworkste. Ayrıca gigaworks g500ün gürültü oranı 85db megaworks ün 99db! Yani mega nın ses netliği ve kalitesi g500den daha iyi. Bu dip gürültüsü sorunu logitech in z-680 modelinde vardı maalesef hatta center dan o kadar bariz bir şekilde geliyorduki insanı hakikaten rahatsız ediyordu. Ben o zamanlar logitech in bu modelini almak için epey uğraşmıştım ama bu sorunu beni hemen soğuttu sistemden herneyse z-5500 geldi ve eski sorunlardan ders alan logitech gerçekten inanılmaz bir sistem yaptı. Diyeceğim şudur meganın bağlantılarını iyice bir kontrol edin bence birde sisteminize kaliteli bir ses kartı alıp deneyin çünkü onborad ses kartları dip gürültüsüne neden olur bu nedenle sisteminizi verimli kullanamassınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 30 Eylül 2006; 13:42:47 >
Dip gürültüsü var mı yok mu? 500 kağıt verdik arkadaşlar bir deyin ki madem 99db megaworks, 85db'lik gigaworks'ten daha kaliteli ve net ses veriyor, kargo çıkmadan değiştirelim.
megaworksu olanlar mega uydularının ne kadar kaliteli olduğunu daha iyi anlamak için bu şarkıyı dinlemenizi öneriyorum. 10 kere ard arda dinledim hala dinliyorum.
*****Laco tayfa and husnu senlendirici - ciftetelli********
jeyhoca megaworkste şöyle kötü bir durum var . sesi açtıkça belli bir seviyeden sonra megaworksun uyduları subwooferı bastırıyor. yani çok yüksek ses seviyelerinde bass sesinden çok tiz sesi geliyor. megaworksu ikiledikten sonra bu dahada çok belirginleşti çünkü artık 2 subwoofer a karşı 10 uydu dahada baskınlaşıyor. ancak bu çok çok yüksek ses seviyelerinde oluyor. benim o sesi müstakil evde bile dayanmam 10 saniyemi almaz. ama bariz bir şekilde tizden başka bişey duymuyorum. tizler distorsiyona giriyor demiyorum yanlış anlaşılmasın sadece uydular subwooferı bastırıyor diyorum.
@tibi bildiğim kadarıyla ses kartın audigy 2 zs ve buna rağmen dip gürültüsü duyuyorsan bir sorun olabilir. Tüm kolonlardan gelen belirgin bir dip gürültüsümü bu yoksa tek kolondan gelen bir gürültümü? Ayrıca bunu kulağını hoparlörlere yaklaştırdığında mı duyuyorsun yoksa uzaktayken de rahatça duyuluyor mu?
tibi arkadaşım bende dayanamayacağım artık. benim değil audiy zs creative live volue bile yok ben iki yıla yakın megayı cretive dvd playerden dinliyorum.
Ama abi uydu hoparlörlerde dip gürültüsü yok. hele müzik açıkken yada filmlerde oyunlarda gelen müziğin içine giren ditrasyon oluşturan bir gürültü asla
ha geçen yıl bi ara sesi çok aştıkça sesin altından gelen ve rahatsızlık veren bir zııızzzz yada tızzz gibi bir problem ( gürültüden öte sesi bozan problem ) yani cızırtı geliyordu tüm uydu ve kolonları söküp tekrar bağladım hem birbirine ve hem de dvd ye sorun bitti ve bir daha yaşamadım.
Ben ev sinemasında yeni birisi olarak meganın ev sineması performansından gayet memnunum. bas müzikten daha yoğun ve tok geliyor. Er Raynı kurtarmak filmini dün izledim çok hoşumuza gitti ses kalitei ama başatan söyleyim ben 10 yıldır müzik tutkumu gidermek için araştırma ve çeşitli ütrün kullanma faaliyetleri içindeyim. ev sinemasına ise sadece bir yıldır takılıyorum. Yani pek anlamam desem yeridir.
Kıymetli arkadaşlar 330 ytl ye mega konusunda kararsız olanlar bence düşünmeyin. kardeşim. 185 ytl ye 41 vatlık i Tiregue 3400 ü aldı. başka arkadaşım 110 ytl ye logi X230 u aldı. şimdi onlarla fiyat ve hem güç hem de kalite olarak kıyaslıyorum da mega çok ucuza geliyor.
Tibi arkadaşım müzik biraz da kulak alışkanlığı ile ilgili ben logi z 5500 iki üç kere mağaza da onbord sisteme bağlı olarak dinledim ama hiç değerlendirme yağamıyacağım sadece şunu söyleyim logi nin bas karakteri benim tarzım değil. meganın bas karakteri de değil onu da baştan söyleyim. bunları şunun için söylüyorum creative nin bası problemli değil tabi biraz genel sisteme göre zyıf o ayrı