Teşekkürler arkadaşım sorunun tam olarak nerede olduğunu nasıl bulabilirim?
quote:
Orjinalden alıntı: EnigM@
Sorun ses sistemi kaynaklı değil.Çünkü driverı kaldırıp yükleyince düzelio.Ya ses kartında bir problem var ya pc bilşenlerinde (işlemci ram power supply gibi)Ancak g 500 ünde sorun yok.
arkadaşlar bende 2. el Creavite Megaworks THX 550 aldım. yalnız bass çok iyi ve fazla ama uydulardan ses istediğim kadar fazla çıkmıyor. onboard ses kartından olabilir mi?
arkadaşlar bende 2. el Creavite Megaworks THX 550 aldım. yalnız bass çok iyi ve fazla ama uydulardan ses istediğim kadar fazla çıkmıyor. onboard ses kartından olabilir mi?
uydulardan ses yeteri kadar çıkmıyorsa bunda bir yanlışlık olmalı.ben senin yerinde olsam o seti onboardla kullanmazdım.x-fi yada 2.el audigy2 zs alırsan bunu çözersin.hatta ben sana şöyle söyleyim ben bunu audigy ls ile kullandım yüksek seslerde pörtleme oluyordu.sonra x-fi xtreme music e terfi ettim.bu kadarmı müthiş olur dedim.onboard kartı sen düşün.
Kıymetli arkadaşlar bende <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<megaworks var ve inanırmısınız? yaklaşık 4 yıldır onu ses kartı olmadan dinliyorum
sistemimin en çok orta ses netliğini ( uyduların sesini) beğeniyorum ve en çok basın dolgun ve tok gelmemesinden bazen de basın ortalığı kaplayıp diğer seleri öldürmesinden şikayetçiyim
ses kartı olarak ne önerirsiniz? augidy mi x fi mi
herkese saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: EnnX
Bunların Fiyatları ne kadardır
quote:
Orjinalden alıntı: atorbaci
x-fi yada 2.el audigy2 zs alırsan bunu çözersin.
hiçbir şeyden soğumadım sony ve pioneer den soğuduğum kadar. nerede o çocukluğumuzda dinlediğimiz sonylerin ses kalitesi dolgun bası . şimdilerde bit pazarında, II. elcilerde tekrar tekrar dinliyoruz. teknolji ilerliyor bunlar geriliyor. eskiden küçüktüm param yoktu alamıyordum. şimdi alabilirim ama sesleri hoşuma gitmiyor. Şairin dediği gibi bizmi yanlış gidiyoruz acep liman mı eğri
ben megaworks sahibiyim.bu hoporloru audigy ls kartla dinledim.yüksek seslerde hoporlor pörtlüyordu.daha sonra gittim x-fi xtreme music kart aldım inanırmısın yüksek seste hissedilebilir hiç bir bozulma görmedim.bence ses kartı çok önemli.ben audigy2 ve x-fi arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum.ama audigy 2 yi giriş çıkış çok olduğu için tercih edebilirsin.
hiçbir şeyden soğumadım sony ve pioneer den soğuduğum kadar. nerede o çocukluğumuzda dinlediğimiz sonylerin ses kalitesi dolgun bası . şimdilerde bit pazarında, II. elcilerde tekrar tekrar dinliyoruz. teknolji ilerliyor bunlar geriliyor. eskiden küçüktüm param yoktu alamıyordum. şimdi alabilirim ama sesleri hoşuma gitmiyor. Şairin dediği gibi bizmi yanlış gidiyoruz acep liman mı eğri
SLM Arkadaşlar Dün akşam Vatan bilgisayardan g500 aldım ama bi sorunum var ses kumandası bazen kendi kendine kapanma yapıyor neden olabilir normalmi bu yada bazen kumandayı oynattığınzaman oluyor.
SLM Arkadaşlar Dün akşam Vatan bilgisayardan g500 aldım ama bi sorunum var ses kumandası bazen kendi kendine kapanma yapıyor neden olabilir normalmi bu yada bazen kumandayı oynattığınzaman oluyor.
Arkadaşlar Çok Teşekkür ederim sorun kumanda kablosunu yeterince oturtmamışım şu anda bi problem yok kabloyu söktüm tekrar taktığımda sorun düzeldi şu an gayet iyi sorunsuz çalışıyor.Yalnız bi şeyi merak ediyorum 2-3 yıl önce fuardan 7.1 Ses kartı aldım ama uydulardan ikisinden ses gelmiyor.ses kartını söktüm o.b taktım hepsinden ses geliyor bu arada taktığım ses kartının ayarını 5.1 e getirmiştim yinede uyduların ikisinde çalmadı şimdi ben sizce yeni bir ses kartı almalımıyım yoksa elimdeki ses kartı iş görürmü yada alırsam ne önerebilirsiniz birde uyduların 2 sini uzatma kablosu ile ek yaptım ama ses de bi düşme yaşanırmı biraz karışık oldu ama idare edin
Creative gigaworks g500 kullanıyorum 8 aydır hiçbir sorunla karşılaşmadım çok memnunum çok yumuşak ve kaliteli bass alıyorum tizlerde harika burda vatanbilgisayarı kötülemişler bende vatandan aldım ama hiç sorun yaşamadım hemde hepsiburada da 460 ytl iken 350ytl ye almıştım vatandan...