Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: M egaworks'Ã��Ã��Ã��Ã��Ã��Ã��Ã��Ã�§ular mÃ��Ã��Ã��Ã��Ã��Ã��Ã��Ã

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: M egaworks'Ã��Ã��Ã��Ã��Ã��Ã��Ã��Ã�§ular mÃ��Ã��Ã��Ã��Ã��Ã��Ã��à Sayfa: <<   < önceki  21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ekkir

8 Eylül 2008; 14:36:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Teşekkürler arkadaşım sorunun tam olarak nerede olduğunu nasıl bulabilirim?
quote:

Orjinalden alıntı: EnigM@

Sorun ses sistemi kaynaklı değil.Çünkü driverı kaldırıp yükleyince düzelio.Ya ses kartında bir problem var ya pc bilşenlerinde (işlemci ram power supply gibi)Ancak g 500 ünde sorun yok.

ramazanyurt

8 Eylül 2008; 18:05:59 

arkadaşlar bende 2. el Creavite Megaworks THX 550 aldım. yalnız bass çok iyi ve fazla ama uydulardan ses istediğim kadar fazla çıkmıyor. onboard ses kartından olabilir mi?

Satılık Rapid Hesapları

Samsung T260HD / Q9550 / Asus P5Q Deluxe / Powercolor 512 MB 4870 Pcs+ / Crucial Ballistik 2x2 DDR2 800 Tracer Led 16fe5/ Seagate ST3500320AS 500 GB Sata 2 32MB Raid0 / Samgung S203B DVDRW / Thermaltake Armor+ VH6000BWS ESA / OCZ Pc Power & Cooling Silencer 750W Psu / Creative Megaworks THX 550 / Logitech MoMo Racing / Logitech Force 3D Pro / Logitech Cordless Rumblepad 2
Nymphadora

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

9 Eylül 2008; 0:35:32 

o.b ses kartından da olabilir,player ve ses kartının kendi eq ayarlamalarından da kaynaklanabilir..

eq'da bass sekmeleri yüksek seviyede ise basslar fazla gelir

COWON F2 4GB+CREATIVE EP630
LOGITECH X-540+AUDIGY 2ZS
TÜRKÇE'NE SAHİP ÇIK!!!

Kullanıcı adım "Nimfadoora" şeklinde telafuz edilir..
atorbaci

9 Eylül 2008; 8:40:05 

quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar bende 2. el Creavite Megaworks THX 550 aldım. yalnız bass çok iyi ve fazla ama uydulardan ses istediğim kadar fazla çıkmıyor. onboard ses kartından olabilir mi?

uydulardan ses yeteri kadar çıkmıyorsa bunda bir yanlışlık olmalı.ben senin yerinde olsam o seti onboardla kullanmazdım.x-fi yada 2.el audigy2 zs alırsan bunu çözersin.hatta ben sana şöyle söyleyim ben bunu audigy ls ile kullandım yüksek seslerde pörtleme oluyordu.sonra x-fi xtreme music e terfi ettim.bu kadarmı müthiş olur dedim.onboard kartı sen düşün.

EnnX

18 Eylül 2008; 16:25:25 

Bunların Fiyatları ne kadardır

quote:

Orjinalden alıntı: atorbaci

x-fi yada 2.el audigy2 zs alırsan bunu çözersin.

Üşenme
Erteleme
Vazgeçme

Alışverişlerim=nickelx,aykuttoklu,Lav,darendeli,tanjugunduzzz,nekropsi
jethoca

13 Ekim 2008; 16:11:38 

Kıymetli arkadaşlar bende <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<megaworks var ve inanırmısınız? yaklaşık 4 yıldır onu ses kartı olmadan dinliyorum

sistemimin en çok orta ses netliğini ( uyduların sesini) beğeniyorum ve en çok basın dolgun ve tok gelmemesinden bazen de basın ortalığı kaplayıp diğer seleri öldürmesinden şikayetçiyim

ses kartı olarak ne önerirsiniz?
augidy mi x fi mi

herkese saygılar
quote:

Orjinalden alıntı: EnnX

Bunların Fiyatları ne kadardır

quote:

Orjinalden alıntı: atorbaci

x-fi yada 2.el audigy2 zs alırsan bunu çözersin.

hiçbir şeyden soğumadım sony ve pioneer den soğuduğum kadar. nerede o çocukluğumuzda dinlediğimiz sonylerin ses kalitesi dolgun bası . şimdilerde bit pazarında, II. elcilerde tekrar tekrar dinliyoruz. teknolji ilerliyor bunlar geriliyor. eskiden küçüktüm param yoktu alamıyordum. şimdi alabilirim ama sesleri hoşuma gitmiyor. Şairin dediği gibi bizmi yanlış gidiyoruz acep liman mı eğri
atorbaci

13 Ekim 2008; 16:19:16 

ben megaworks sahibiyim.bu hoporloru audigy ls kartla dinledim.yüksek seslerde hoporlor pörtlüyordu.daha sonra gittim x-fi xtreme music kart aldım inanırmısın yüksek seste hissedilebilir hiç bir bozulma görmedim.bence ses kartı çok önemli.ben audigy2 ve x-fi arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum.ama audigy 2 yi giriş çıkış çok olduğu için tercih edebilirsin.

jethoca

13 Ekim 2008; 22:24:11 

teşekkürler

hiçbir şeyden soğumadım sony ve pioneer den soğuduğum kadar. nerede o çocukluğumuzda dinlediğimiz sonylerin ses kalitesi dolgun bası . şimdilerde bit pazarında, II. elcilerde tekrar tekrar dinliyoruz. teknolji ilerliyor bunlar geriliyor. eskiden küçüktüm param yoktu alamıyordum. şimdi alabilirim ama sesleri hoşuma gitmiyor. Şairin dediği gibi bizmi yanlış gidiyoruz acep liman mı eğri
tuncayeren

15 Ekim 2008; 12:04:27 

SLM Arkadaşlar Dün akşam Vatan bilgisayardan g500 aldım ama bi sorunum var ses kumandası bazen kendi kendine kapanma yapıyor neden olabilir normalmi bu yada bazen kumandayı oynattığınzaman oluyor.

TARANTULA-MK

Sisteme Gözat

15 Ekim 2008; 13:02:13 

quote:

Orjinalden alıntı: tuncayeren

SLM Arkadaşlar Dün akşam Vatan bilgisayardan g500 aldım ama bi sorunum var ses kumandası bazen kendi kendine kapanma yapıyor neden olabilir normalmi bu yada bazen kumandayı oynattığınzaman oluyor.

Hocam hemen götür değiştir hiç uğraşma bence.

atorbaci

15 Ekim 2008; 19:06:53 

sonradan başın ağrır

tuncayeren

17 Ekim 2008; 11:18:23 

Arkadaşlar Çok Teşekkür ederim sorun kumanda kablosunu yeterince oturtmamışım şu anda bi problem yok kabloyu söktüm tekrar taktığımda sorun düzeldi şu an gayet iyi sorunsuz çalışıyor.Yalnız bi şeyi merak ediyorum 2-3 yıl önce fuardan 7.1 Ses kartı aldım ama uydulardan ikisinden ses gelmiyor.ses kartını söktüm o.b taktım hepsinden ses geliyor bu arada taktığım ses kartının ayarını 5.1 e getirmiştim yinede uyduların ikisinde çalmadı şimdi ben sizce yeni bir ses kartı almalımıyım yoksa elimdeki ses kartı iş görürmü yada alırsam ne önerebilirsiniz birde uyduların 2 sini uzatma kablosu ile ek yaptım ama ses de bi düşme yaşanırmı biraz karışık oldu ama idare edin

OVERCLOCKM@NI@

17 Ekim 2008; 12:33:14 

@tuncayeren

ses kartınızın marka ve modeli nedir belirtirseniz daha iyi yardımcı oluruz

eğer creative ise eax console dan cmss 3d yi açın ve stereo surround ı seçin bu şekilde tüm uydu hoparlörlerden ses gelir

LOGITECH Z5500 DIGITAL/ CREATIVE GIGAWORKS G500/ CREATIVE MEGAWORKS THX550/CREATIVE AUDIGY 2ZS

ESKİ NICK SCHUMACHER34
tuncayeren

17 Ekim 2008; 14:12:27 

şu anda iş yerindeyim herkül diye hatırlıyorum eve gidince detaylı bilgi yazıcam cevap için tekrar teşekkür ederim

vasfiii

17 Ekim 2008; 14:34:03 

Creative gigaworks g500 kullanıyorum 8 aydır hiçbir sorunla karşılaşmadım çok memnunum çok yumuşak ve kaliteli bass alıyorum tizlerde harika burda vatanbilgisayarı kötülemişler bende vatandan aldım ama hiç sorun yaşamadım hemde hepsiburada da 460 ytl iken 350ytl ye almıştım vatandan...

tuncayeren

17 Ekim 2008; 19:43:24 

quote:

Orjinalden alıntı: tuncayeren

şu anda iş yerindeyim herkül diye hatırlıyorum eve gidince detaylı bilgi yazıcam cevap için tekrar teşekkür ederim

Ses Kartı Hercules 7.1

Ses Kartı

Donanım

[image]http://img89.imageshack.us/my.php?image=seskartob6.jpg[/image]

ses kartı özellikleri

[link=http:/****.com/files/155101637/eng_GFIII_User_Manual.pdf.html]Kullanım Klavuzu[/link]

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın