Bu arada arkadaslar ben pörtlemeden rahatsız oluyorum siz nasıl olmuyosunuz anlamadım.Volümde 3 geldigimde baslıyo pörtleme anlamadım bu işi birde söle bir yöntem buldum odamda subwoofer arkamda ve caprazımda olursa hem pörtleme sesi gelmiyoı hemde 2 kat daha fazla dolgun bass alıyorum bende birde 2 kolon arası ufak bir yer var oraya gidip oturdugumda öle dolgun bass geliyoki tizlerden eser kalmıyo
Ama dedigim gibi subwofera yakın olunca hem bass az geliyo hemde pörtleme cok geliyo.
Bence 2 tane hava cıkısı koyacaklarına 1 tane buyuk koysalarmıs daha iyi olmazmıydı sizce?
Edit:Bu seferde bana geldi sayfa bası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cakal53 -- 24 Nisan 2008; 13:23:42 >
vatandan gelen sms üzerine g500ü kutuya düzgünce yerleştirdim, uyduları falan poşetledim kabloları düzgünce katladım yerleştirdim, kaptım kutuyu tuttum vatanın yolunu girdim müşteri hizmetlerine adam baktı pc den "iyi de siz neden bütün kutuyu getirdiniz sadece amfi değişecek dedi ben tabi anında bozuldum adama sms i gösterdim o da "yaa işte sistem otomatik gönderio malesef biz müdahale edemiyoruz vs" dedi ben de tartıştım adamla bunu tek başıma bu şekilde nası götürcem şimdi bu kuyua amfiyi de koyarsam kesin patlar o zaman ne olcak dedim adam öküz öküz baktı suratıma özür falan diledi ama tabii hepsi hikaye netice itibari ile , bende bir elimde kutu diger elimde torbanın icinde amfi gerisin geri eve geldim, henü,z baglamadım seti işe gitmem gerektiği için ama bi sorun yoktur işallah ...
neyse işte herkesin kulagına küpe olsun işin içinde vatan varsa 2 kere düşünmek lazım ...
Vatanda aldım G500ü haftasonu olmasına Ragmen Orduda olmama ragmen 2 günde geldi bagladım
hocam önemli olan satmak değil zaten sattıktan sonrası,
setin hayırlı olsun bu arada , pişman olmayacagın bir tercih yaptın kesinlikle...
iyi günlerde kullan, ses kartından bass ya da tizleri fazla acmadıgın sürece hiçbir pörtleme ya da çatlama sorunu ile karşılaşmazsın...
film olarak da her zaman ki gibi dolby digital kalitesi ile narnia günlükleri ni izlemeni tavsiye ederim, setin nasıl bir set oldugunu anlamana yardımcı olur...
ya arkadaşlar g500 ü alalı iki gün oldu ses kumandası bozuldu mu nedir ya? başta ayarlıyodu sesi şimdi hiç bi tepki vermiyor. çıkartıyorum takıyorum hiç bişey farketmiyor. çıkık biçimde zaten ses gelmiyo. kumandaya elektrik geliyo ışıklar yanıyo filan ama sesi açıp kapatamıyo. napıcaz? arka kolonların birinden çok az ses geliyo sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vata -- 24 Nisan 2008; 20:13:51 >
ya arkadaşlar g500 ü alalı iki gün oldu ses kumandası bozuldu mu nedir ya? başta ayarlıyodu sesi şimdi hiç bi tepki vermiyor. çıkartıyorum takıyorum hiç bişey farketmiyor. çıkık biçimde zaten ses gelmiyo. kumandaya elektrik geliyo ışıklar yanıyo filan ama sesi açıp kapatamıyo. napıcaz? arka kolonların birinden çok az ses geliyo sadece.
Kumandanın hiç tepki vermemesi düğmelerin bozulduğu anlamına gelebilir. Kumandasını, seti satın aldığınız yere faturasıyla götürüp sağlam bir tane alabilirsiniz bence.. Sesin az gelmesi ise sizde bir hata yoksa yani tüm ayarları, bağlantıları doğru yapmışsanız sette arıza olma ihtimali de vardır. Denemeler yapın. Aynı yere diğer bir uyduyu bağlayın. Ondan daha çok ses gelirse diğer uyduda sorun var demektir. Ama bence ses kartından bi yerde eksik yaptınız.
Kumandanın hiç tepki vermemesi düğmelerin bozulduğu anlamına gelebilir. Kumandasını, seti satın aldığınız yere faturasıyla götürüp sağlam bir tane alabilirsiniz bence.. Sesin az gelmesi ise sizde bir hata yoksa yani tüm ayarları, bağlantıları doğru yapmışsanız sette arıza olma ihtimali de vardır. Denemeler yapın. Aynı yere diğer bir uyduyu bağlayın. Ondan daha çok ses gelirse diğer uyduda sorun var demektir. Ama bence ses kartından bi yerde eksik yaptınız.
yo kumanda tepki vermiyo derken ışıklar yanıp sönüyo kadameleri artırabiliyo azaltabiliyorum. ama sese bi etkisi olmuyo. mesela kumanda dan kapalı şu an ama kolonların birinden ses geliyo. sanırım ses kartı driverlarında bi problem var.
driver larda filan problem yok. direkman kumandası işe yaramıyor. takıyorum elektirk geliyor ışıklar yanıyor kademeleri ayarlayabiliyosunuz ama hiç bi etkisi yok. misal kumandada kapalı durumda iken kolonlardan ses alıyorum. ve çok boğucu bi ses sadece belirli kolonlardan geliyo. kumandayı çıkartıyorum yine aynı sesi alıyorum takıyorum aynı sesi alıyorum. kumandanın bi işlevi yok yani. 2 günde kumandası bozuldu yarın vatan la konuşacağım durumu. ve ürünün komple değişimini isteyeceğim. du bakalım. 400 ytl para verdik 2 günde meftah oldu.
edit: bi de ben bunu vatan ın internet sitesinden aldım. ancak ben ankara da oturuyorum. inşallah burda değişimi yaparlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vata -- 24 Nisan 2008; 23:22:46 >
Pcnizde başka bir sistemi takıp denediniz mi?ses kartı ayarlarınızı bir kontrol edin isterseniz belki bazı ayarlarda bir sorun vardır.Yada ses kartının girişlerinde...
P4 3.0Ghz / Asus P5GD2-X LGA775 / Seagate 120GB SataII / OEM(512MBx2)-Kingston(1GBx2) /Asus GeForce 6600 Silence/ LG CD-RW / LG DVD-RW / Samsung 740N 17" / Logitech MX3200 Wireless / Creative Audigy Value 7.1/24Bit (x-fi audio mod)/ Creative GigaWorks G500
Pcnizde başka bir sistemi takıp denediniz mi?ses kartı ayarlarınızı bir kontrol edin isterseniz belki bazı ayarlarda bir sorun vardır.Yada ses kartının girişlerinde...
kontrol ettim hatta format atıp driver ları yeniden yükledim ancak durum aynı. kumandanın ışıkları yanıyor kademe ayarı yapa biliyosunuz ama bi işlevi yok.
of çok canımı sıktı ya. yarın değişimi isteyeceğim ürünü alalı 2 gün oldu inşallah bi problem çıkarmazlar. herhangi bi şubesinden değişim yapabiliyoruzdur inşallah.
Başka bir sistem sorunsuz çalışıyor yani o zaman g500 de sorun olabilir.Bir mp3 playerınız varsa onda deneyin tam emin olursunuz en azından .Sadece yeşil kabloyu takıp upmix i açıp deneyin .Eğer sorun hala devam ediyorsa aldınığınz yere başvurun.
P4 3.0Ghz / Asus P5GD2-X LGA775 / Seagate 120GB SataII / OEM(512MBx2)-Kingston(1GBx2) /Asus GeForce 6600 Silence/ LG CD-RW / LG DVD-RW / Samsung 740N 17" / Logitech MX3200 Wireless / Creative Audigy Value 7.1/24Bit (x-fi audio mod)/ Creative GigaWorks G500
Başka bir sistem sorunsuz çalışıyor yani o zaman g500 de sorun olabilir.Bir mp3 playerınız varsa onda deneyin tam emin olursunuz en azından .Sadece yeşil kabloyu takıp upmix i açıp deneyin .Eğer sorun hala devam ediyorsa aldınığınz yere başvurun.
hocam vatan ın internet sitesinden aldım. ancak ankara da oturuyorum. ankara şubesinden değişmi olanağı vardır umarım. bi de kargola yolla filan demezler inşallah.
Sanmıyorum vatanın ankara şubesinden hallederler.Eğer illaki kargo ile gönderin deseler bile kargo ücretini vatan karşılaması lazım.Umarın sorununa en kısa zamanda çare bulursun.Endişelenme sonuçta ürünün garantisi var.Geçmiş olsun kardeşim..**** player yada başka bir cihaz denedin mi bu arada iyice emin olmadan da servise gitme derim.
valla laptopta da denedim. yeşil jacki bağladım. ses geldi kumandayla sesi açıyım kısıyım dedim yine olmadı. etkilemedi hiç boğuk bi ses almaya devam ettim. kapatıyım dedim bastım power düğmesine ses gitti. yeniden açıyım dedim açtım bu sefer hiç ses gelmedi. kesin arızalı. ilk bir hafta içinde arızalandığından ürünü servise gönderme şansları yok galiba. direk değişim isteyeceğim servise göndermeden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vata -- 24 Nisan 2008; 23:42:33 >