arkadaşlar bende 2.el bir megaworks aldım yarın gelecek galiba , ve bir ses kartı alacağım 2.el x-fi extreme gamer yada 2.el x-fi extreme music sizce hangisini almalıyım.. daha önce audigy 2zs vardı harika bir karttı...
Edit: sayfa başı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 26 Mart 2008; 19:27:28 >
megaworks geldi aslında daha büyük olmasını bekliyordum wooferin... onboard ses kartıyla kullanmaktayım, elimde 500 watt kabinli wooferim var şuanda meganın sub daha kaliteli bass veriyor şaşırttı beni...
Bendeki bu wooferı da kullanmak istiyorum acaba nasıl bağlayabilirim sete fikri olan söylesin lütfen
EDIT: çifli bir jack buldum bu şekilde kullanıyorum deli gibi bass var ama uzun süreli dinlenmiyor çok rahatsız ediyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 28 Mart 2008; 12:37:49 >
arkadaşlar bende 2.el bir megaworks aldım yarın gelecek galiba , ve bir ses kartı alacağım 2.el x-fi extreme gamer yada 2.el x-fi extreme music sizce hangisini almalıyım.. daha önce audigy 2zs vardı harika bir karttı...
Edit: sayfa başı
öncelikle Xtreme Music tercihin olsun.aslında benzer kartlar pek fark yok aralarında.
YARRRDIMM DAHA ALALIM 1 AY OLMADI G500 Ü VE DÜN İTİBARİYLE BİRDEN BASS TAN HİÇ SES GELMEMEYE BAŞLADI İLK ÖNCE CENTER DAN GELMEDİ SONRA KABLOSUNU TAKTIM ÇIKARDIM O DÜZELDİ ŞİMDİDE BASS GİTTİ HEMDE HİÇ GELMİYOR GİBİ birazcık ses veriyor o da çok kötü niye böyle oldu hiç anlamadım! sex kartım x-fi sizce virüs fln mı yedimde böyle saçma bişey oldu diycem ama ne alaka bütün uydular çalışıyo
giga g 500 ü kaç liraya alıyorsunuz bana da soran çok arkadaş var
herkese saygılar
hiçbir şeyden soğumadım sony ve pioneer den soğuduğum kadar. nerede o çocukluğumuzda dinlediğimiz sonylerin ses kalitesi dolgun bası . şimdilerde bit pazarında, II. elcilerde tekrar tekrar dinliyoruz. teknolji ilerliyor bunlar geriliyor. eskiden küçüktüm param yoktu alamıyordum. şimdi alabilirim ama sesleri hoşuma gitmiyor. Şairin dediği gibi bizmi yanlış gidiyoruz acep liman mı eğri