Rica ederim.Foobar indirip bir deneyim bakim belki beğenir bundan sonra onu kullanırım ama şu ana kadar denediklerim içinde jetaudioyu geçen olmadı:D
valla zamanında bnde bu soruyu sormuştum saolsun bazı arkadaşlar iyi dalga geçtiler sonra konu kapandı gitti. Eğer deneyen yada denem şansı olan varsa denerse burda paylaşırsa çok sevinirm.BEnde imkan olsa bn deneyeceğem ama öncelikle 3.5mm lik çeviricisi olan optic kablo bulmam lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnigM@ -- 15 Şubat 2008; 0:35:30 >
P4 3.0Ghz / Asus P5GD2-X LGA775 / Seagate 120GB SataII / OEM(512MBx2)-Kingston(1GBx2) /Asus GeForce 6600 Silence/ LG CD-RW / LG DVD-RW / Samsung 740N 17" / Logitech MX3200 Wireless / Creative Audigy Value 7.1/24Bit (x-fi audio mod)/ Creative GigaWorks G500
Soultrap nikli arkadaşımız, Aego sahibi olarak ve ddaha önce megaworks kullanan biri olarak Aego nun bariz şekilde megaworksdan daha kaliteli ses verdiğini söyledi ama ama Aego 2+1 ... 2+1 çoğu kişinin işine yaramaz...
LOGİTECH Z 5500 CÜLER MÜJDE BİMEKS TEKNOPORT'TA SADECE 560 YTL VE STOKLARINDA HALA 40 TAN FAZLA SET MEVCUT
Arkadaşlar önce selamlar sevgiler nasıl bu topiğin başlığı gibi oldu değil mi? bu gün Bursa'da idim ve Z 5500 ü o fiyata görünce inanın çok şaşırdım.
gerçekten cazip bir fiyat almak isteyenlerin kaçırmaması gereken bir durum var ortada
Düşük fiyat Teknoportun açılışına özel kampanya ve bir iki gün daha sürecek
herkese saygılar
hiçbir şeyden soğumadım sony ve pioneer den soğuduğum kadar. nerede o çocukluğumuzda dinlediğimiz sonylerin ses kalitesi dolgun bası . şimdilerde bit pazarında, II. elcilerde tekrar tekrar dinliyoruz. teknolji ilerliyor bunlar geriliyor. eskiden küçüktüm param yoktu alamıyordum. şimdi alabilirim ama sesleri hoşuma gitmiyor. Şairin dediği gibi bizmi yanlış gidiyoruz acep liman mı eğri
Arkadaşlar ben g500 almayı düşünüyorum bir-iki sorum olacaktı.Bu seti ilerde amfiye bağlamak istesem bağlayabilirmiyim?Bunu ps'ye bağlamak için soruyorum ne yazık ki artık dijital dekoder piyasada bulunmuyor ve eğer amfiye bağlarsam seste iyileşme olur mu?Bir de özellikle arka uydular için ayak gerekli,piyasada satılan herhangi bir ayak alıp takabilirmiyim?
PS ye zaten bağlayabilirsin subın arkasında aux giriş var ayrıca içinden ps nin gireceği kırmız beyaz uçlu çevirici çıkıyor bu sayede bağlayabiliyorsun.Kumanda dan upmix i açıp oyun içinden surroundu şeçtiğin zaman işlem tamamdır.Onun dışında ayak içinde ben 2 ay önce vatan bilgisayardan g500 mü alırken aldım.Vatan bilgisayarda bulabilirsin.(nette yok am mağazada vardı)
P4 3.0Ghz / Asus P5GD2-X LGA775 / Seagate 120GB SataII / OEM(512MBx2)-Kingston(1GBx2) /Asus GeForce 6600 Silence/ LG CD-RW / LG DVD-RW / Samsung 740N 17" / Logitech MX3200 Wireless / Creative Audigy Value 7.1/24Bit (x-fi audio mod)/ Creative GigaWorks G500
merhaba bir sorunum var sizlere danışmak istedim Bilgisayarım bugün formattan geldi ve kurup gamer in driverini kurdum.Denetim masası ses ayarlarından da x fi yi işaretledim(ilk kurduğumda yaptığım gibi)ve winamp,windows media player,jetaudıo gibi birçok programlarla müzik açtığımda ses alamadım.Fakat ses kartını x fi değilde diğer seçeneğe getirince ses geliyor.Kartta iken dinleyemiyorum yani msn sesleri windows açılırkenki seslerde dahil nasıl karti aktif sistemi aktif hale getirebilirm. teşekkürler
Arkadaşlar bu başlık ile ilgili problemi nasıl düzeltebiliriz
herkese saygılar
hiçbir şeyden soğumadım sony ve pioneer den soğuduğum kadar. nerede o çocukluğumuzda dinlediğimiz sonylerin ses kalitesi dolgun bası . şimdilerde bit pazarında, II. elcilerde tekrar tekrar dinliyoruz. teknolji ilerliyor bunlar geriliyor. eskiden küçüktüm param yoktu alamıyordum. şimdi alabilirim ama sesleri hoşuma gitmiyor. Şairin dediği gibi bizmi yanlış gidiyoruz acep liman mı eğri