Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: M egaworks'çular müjde Vatan'da sadece 183 $+kdv ve taksitle

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: M egaworks'çular müjde Vatan'da sadece 183 $+kdv ve taksitle Sayfa: <<   < önceki  21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
paramparca

14 Şubat 2008; 23:58:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar g500 ü xtremegamer kartından digital çıkış alacak şekilde bağlayabilir miyiz?

KRONOLOJİ: DIANA KA2500 + LOGITECH X230 + PHILIPS A2.610 + CREATIVE G500 + CREATIVE I-TRIGUE 3300 + MICROLAB X23 + EVEREST H5402 + ALTEC LANSING FX5051

KALİTELİ SES ARAYIŞI HİÇBİR ZAMAN BİTMEZ!
EnigM@

15 Şubat 2008; 0:33:43 

Rica ederim.Foobar indirip bir deneyim bakim belki beğenir bundan sonra onu kullanırım ama şu ana kadar denediklerim içinde jetaudioyu geçen olmadı:D

valla zamanında bnde bu soruyu sormuştum saolsun bazı arkadaşlar iyi dalga geçtiler sonra konu kapandı gitti. Eğer deneyen yada denem şansı olan varsa denerse burda paylaşırsa çok sevinirm.BEnde imkan olsa bn deneyeceğem ama öncelikle 3.5mm lik çeviricisi olan optic kablo bulmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnigM@ -- 15 Şubat 2008; 0:35:30 >

P4 3.0Ghz / Asus P5GD2-X LGA775 / Seagate 120GB SataII / OEM(512MBx2)-Kingston(1GBx2) /Asus GeForce 6600 Silence/ LG CD-RW / LG DVD-RW / Samsung 740N 17" / Logitech MX3200 Wireless / Creative Audigy Value 7.1/24Bit (x-fi audio mod)/ Creative GigaWorks G500
paramparca

15 Şubat 2008; 0:35:23 

kim dalga geçtiyse

KRONOLOJİ: DIANA KA2500 + LOGITECH X230 + PHILIPS A2.610 + CREATIVE G500 + CREATIVE I-TRIGUE 3300 + MICROLAB X23 + EVEREST H5402 + ALTEC LANSING FX5051

KALİTELİ SES ARAYIŞI HİÇBİR ZAMAN BİTMEZ!
BEN ÖTESİ

18 Şubat 2008; 3:35:39 

quote:

Orjinalden alıntı: emre6128

quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Ya emre entertainment modunda nasıl basın hz ini ayarlayabiliyosun... bende açık değil öyle bişi ..sadece game mod da buna izin veriyo .. ??

entertainment modda thx konsolundan ayarlanabiliyor, bu arada emre sende aego yok muydu?

aegoyu 1.5 haftadır kullanıyorum aegodan önce g500 kullanıyordum

AEGO Nasıl Peki Megaworks tan daha iyi diyorlardı..doğrumu mudur ??

DH Sigara İçmeyenler Klübü
Darkchild

Sisteme Gözat

18 Şubat 2008; 12:04:22 

Soultrap nikli arkadaşımız, Aego sahibi olarak ve ddaha önce megaworks kullanan biri olarak Aego nun bariz şekilde megaworksdan daha kaliteli ses verdiğini söyledi ama ama Aego 2+1 ... 2+1 çoğu kişinin işine yaramaz...

Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !!
jethoca

27 Şubat 2008; 22:34:54 

LOGİTECH Z 5500 CÜLER MÜJDE BİMEKS TEKNOPORT'TA SADECE 560 YTL VE STOKLARINDA HALA 40 TAN FAZLA SET MEVCUT

Arkadaşlar önce selamlar sevgiler nasıl bu topiğin başlığı gibi oldu değil mi?
bu gün Bursa'da idim ve Z 5500 ü o fiyata görünce inanın çok şaşırdım.

gerçekten cazip bir fiyat almak isteyenlerin kaçırmaması gereken bir durum var ortada

Düşük fiyat Teknoportun açılışına özel kampanya ve bir iki gün daha sürecek

herkese saygılar

hiçbir şeyden soğumadım sony ve pioneer den soğuduğum kadar. nerede o çocukluğumuzda dinlediğimiz sonylerin ses kalitesi dolgun bası . şimdilerde bit pazarında, II. elcilerde tekrar tekrar dinliyoruz. teknolji ilerliyor bunlar geriliyor. eskiden küçüktüm param yoktu alamıyordum. şimdi alabilirim ama sesleri hoşuma gitmiyor. Şairin dediği gibi bizmi yanlış gidiyoruz acep liman mı eğri
n1ghtfall

27 Şubat 2008; 23:54:52 

Arkadaşlar ben g500 almayı düşünüyorum bir-iki sorum olacaktı.Bu seti ilerde amfiye bağlamak istesem bağlayabilirmiyim?Bunu ps'ye bağlamak için soruyorum ne yazık ki artık dijital dekoder piyasada bulunmuyor ve eğer amfiye bağlarsam seste iyileşme olur mu?Bir de özellikle arka uydular için ayak gerekli,piyasada satılan herhangi bir ayak alıp takabilirmiyim?

EnigM@

28 Şubat 2008; 0:26:14 

PS ye zaten bağlayabilirsin subın arkasında aux giriş var ayrıca içinden ps nin gireceği kırmız beyaz uçlu çevirici çıkıyor bu sayede bağlayabiliyorsun.Kumanda dan upmix i açıp oyun içinden surroundu şeçtiğin zaman işlem tamamdır.Onun dışında ayak içinde ben 2 ay önce vatan bilgisayardan g500 mü alırken aldım.Vatan bilgisayarda bulabilirsin.(nette yok am mağazada vardı)

P4 3.0Ghz / Asus P5GD2-X LGA775 / Seagate 120GB SataII / OEM(512MBx2)-Kingston(1GBx2) /Asus GeForce 6600 Silence/ LG CD-RW / LG DVD-RW / Samsung 740N 17" / Logitech MX3200 Wireless / Creative Audigy Value 7.1/24Bit (x-fi audio mod)/ Creative GigaWorks G500
ekkir

28 Şubat 2008; 21:51:15 

merhaba bir sorunum var sizlere danışmak istedim
Bilgisayarım bugün formattan geldi ve kurup gamer in driverini kurdum.Denetim masası ses ayarlarından da x fi yi işaretledim(ilk kurduğumda yaptığım gibi)ve winamp,windows media player,jetaudıo gibi birçok programlarla müzik açtığımda ses alamadım.Fakat ses kartını x fi değilde diğer seçeneğe getirince ses geliyor.Kartta iken dinleyemiyorum yani msn sesleri windows açılırkenki seslerde dahil nasıl karti aktif sistemi aktif hale getirebilirm.
teşekkürler

snoopdogg

28 Şubat 2008; 22:28:00 

arkadaşlar ilgilenen olursa, ses kartı ararken buna rastladım.

http://urun.gittigidiyor.com/CREATIVE-MEGAWORKS-THX550-CREATIVE-5-1SES-KARTI_W0QQidZZ8506530

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!sunny crt tv,philips 720sa,fujitsu siemens amilo pi2530 t7100 1.8ghz,goldmaster sat4150,apc Line-R 1200VA Automatic Voltage Regulator,iriver h120 20,gb,sennheiser cx300,sonyericsson w810i.......sinema-logitech z5500.......müzik-Yamaha rx-497 Natural Sound AM/FM Stereo Receiver,pure acoustics qx900f front.......still a G thang :).......
wilym@n

Sisteme Gözat

29 Şubat 2008; 12:01:36 

selamlar,ayrı bir başlık açmıştım ama silinmiş,ve sorunum halen devam ediyor,g500 kullanıcıları yardımcı olursa sevinirim,

buradan subwoofer'ı kapatıyorum ok.

lakin buradaki uydu testlerinde halen uydularla beraber sub'dan ses geliyor

sub'ı tek test ettiğimde ses gelmiyor lakin uyduları test ettiğimde sub'danda ses geliyor

mp3 ve filmler dahil hepsinde suwoofer aktif olarak çalışıyor,bir g500 sahibide deneyip

cevap yazarsa memnun olurum çünkü hiç bir şekilde subwoofer'i kapatamıyorum,saygılar.

jethoca

3 Mart 2008; 0:07:58 

Arkadaşlar bu başlık ile ilgili problemi nasıl düzeltebiliriz

herkese saygılar

hiçbir şeyden soğumadım sony ve pioneer den soğuduğum kadar. nerede o çocukluğumuzda dinlediğimiz sonylerin ses kalitesi dolgun bası . şimdilerde bit pazarında, II. elcilerde tekrar tekrar dinliyoruz. teknolji ilerliyor bunlar geriliyor. eskiden küçüktüm param yoktu alamıyordum. şimdi alabilirim ama sesleri hoşuma gitmiyor. Şairin dediği gibi bizmi yanlış gidiyoruz acep liman mı eğri
tepeb

3 Mart 2008; 14:29:25 

quote:

Orjinalden alıntı: jethoca

Arkadaşlar bu başlık ile ilgili problemi nasıl düzeltebiliriz

herkese saygılar

Hangi problemi jethocam
suganzm

4 Mart 2008; 21:41:40 

quote:

Orjinalden alıntı: wilym@n

selamlar,ayrı bir başlık açmıştım ama silinmiş,ve sorunum halen devam ediyor,g500 kullanıcıları yardımcı olursa sevinirim,

buradan subwoofer'ı kapatıyorum ok.

lakin buradaki uydu testlerinde halen uydularla beraber sub'dan ses geliyor

sub'ı tek test ettiğimde ses gelmiyor lakin uyduları test ettiğimde sub'danda ses geliyor

mp3 ve filmler dahil hepsinde suwoofer aktif olarak çalışıyor,bir g500 sahibide deneyip

cevap yazarsa memnun olurum çünkü hiç bir şekilde subwoofer'i kapatamıyorum,saygılar.

hmmmm..ilginc bir sorun hocam ama aslında bir sorun da yok gibi eve gidince deniyim bakalım

3800 x2 // mf4 ultra-3 // 6600 gt // 512*2 // 160 sata2 // dvd rw // h600b // giga500 // Z5500// 2zs platinum pro// vg2230 wm

http://suganzm.deviantart.com/
http://www.fotokritik.com/kullanici/?id=103519

BEN ÖTESİ

4 Mart 2008; 22:59:21 

başlık değişmiş sanırım

Sordum G.500 den

1) Sesler uydudan neden boğuk çıkıyor. (yani neden berrak değil )

neden ötürü böyle olabilir.

ses kartım : Laptoplar için olan Creative Augudiy 2ZS Pcmic

DH Sigara İçmeyenler Klübü
n1ghtfall

6 Mart 2008; 18:31:57