arkadaşlar megaworksun kumandasını koyuncu elektronikten tek olarak 10 -15 dolar gibi bir rakama alabilirsiniz
İnternetten alabileceğim bir siteleri var mı? Ben Ankara'da oturuyorum sanırım koyuncu İstanbul'da...
benim kumanda bozuldu... sub ile kumandayı götürücem ben bi ara..
ben de Ankarada oturuyorum... teknis servisin yeri.. ÖVEÇLER 2. CADDE nO 43/3 .. DESTEK BİLİŞİM OLMASI LAZIM AMA ORASI TEKNİS SERVİS.. KOYUNCUYA MAİL ATTIM BANA BURAYA GİTMEMİ SÖLEDİLER MAİLDA..
arkadaşlar megaworksun kumandasını koyuncu elektronikten tek olarak 10 -15 dolar gibi bir rakama alabilirsiniz
İnternetten alabileceğim bir siteleri var mı? Ben Ankara'da oturuyorum sanırım koyuncu İstanbul'da...
ben de Ankarada oturuyorum... teknis servisin yeri.. ÖVEÇLER 2. CADDE nO 43/3 .. DESTEK BİLİŞİM OLMASI LAZIM AMA ORASI TEKNİS SERVİS.. KOYUNCUYA MAİL ATTIM BANA BURAYA GİTMEMİ SÖLEDİLER MAİLDA..
Tamam bu iyi haber, beni gelişmelerden haberdar edersen sevinirim...
Bir de koyuncunun mail adresini alabilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaMKaN -- 23 Temmuz 2007; 10:45:02 >
Dikkat et koyuncuya darmadağan ediyorlar aletleri benim sub'ın üzerini tornavidayla yarmışlardı, tabi iade edeceğim için birşey dememiştim ama sevisten geri alacak olsam kabul etmezdim. Teslim ederken söyle mutlaka yoksa haşat ederler aleti.
arkadaşlar ben istanbulda oturuyorum benim megaworksun kumandası bozulunca hemen değiştirdiler subwoofer ı teknik servise evim uzak olduğu için getiremeyeceğimi söyledim sağolsun orada Faruk Dikbaş isimli bir arkadaş vardı yardımcı oldu subwoofer ı servise götürmeden kumandanın birebir değişimini yaptı bu arada garantisi biten arkadaşlar 10-15 dolar gibi bir rakama megaworks kumandası temin edebiliyorsunuz stoklarında şu an varmıdır bilmiyorum ama telefon edip öğrenin koyuncudan bir süre önce stoklarında vardı
Ben megaworks aldım dvd ye bağladığımda sadece 2 kolondan ses alabiliyorum. Malum 3 çıkışını (sub, rear, front) kırmızı beyaz ikili jacklerle çoğaltıp 6 kanal şeklinde dvd ye bağladım. Fakat kolon bağlantılarını değiştiriyorum, uyduruk shov sistemde bile 4 kolondan ses aldığım dvd takıyorum, bir türlü 5 kolondan ses gelmiyor. Kolonlar çalışıyor sonuçta bağlantıları değiştirdiğimde herhangi ikisinden ses geliyor. DVD de packard bell divx player. Divx playerın ses ayarlarında stereo, lt rt ve off şeklinde 3 seçenek var. Stereo veya lt rt seçili halde front rear center sub şeklinde seçenekler kapalıyken, off seçince açılıyor. Fakat onu açsam da bir türlü ses alamadım. Bir püf noktası var da bilmiyorsam sorayım dedim. Bilgisayara diye düşünmüştüm ama odam çok küçük ve odayı havaya uçurmaya niyetim yok. Şimdilik salonda takılsın. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piair -- 25 Temmuz 2007; 22:13:44 >
Ben megaworks aldım dvd ye bağladığımda sadece 2 kolondan ses alabiliyorum. Malum 3 çıkışını (sub, rear, front) kırmızı beyaz ikili jacklerle çoğaltıp 6 kanal şeklinde dvd ye bağladım. Fakat kolon bağlantılarını değiştiriyorum, uyduruk shov sistemde bile 4 kolondan ses aldığım dvd takıyorum, bir türlü 5 kolondan ses gelmiyor. Kolonlar çalışıyor sonuçta bağlantıları değiştirdiğimde herhangi ikisinden ses geliyor. DVD de packard bell divx player. Divx playerın ses ayarlarında stereo, lt rt ve off şeklinde 3 seçenek var. Stereo veya lt rt seçili halde front rear center sub şeklinde seçenekler kapalıyken, off seçince açılıyor. Fakat onu açsam da bir türlü ses alamadım. Bir püf noktası var da bilmiyorsam sorayım dedim. Bilgisayara diye düşünmüştüm ama odam çok küçük ve odayı havaya uçurmaya niyetim yok. Şimdilik salonda takılsın. Teşekkürler. -------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kıymetli arkadaşım öncelkle merhabalar
Megaworks'u aldığımda ben de şaşkınlık yaşamıştım çünkü müzikte sadece iki hoparlörden ( sağ sol ön kolonlar ) ses geliyordu ve dvd filmlerini de ya bölgesel ayar durumlarından dolayı okumuyor ya da onlar da da sadece iki kolondan ses geliyordu.
Müzikte sadece ön hoparlörlerden ses gelmesi normaldir. Uyduruk setlerde ve creativin ucuz İnspire modellerinde 4 kolondan birden müzik sesi ve vcd filmlerde 4 kanaldan birden ses geldiğine bakma bu onların kalitelerini ve yeteneklerini değil tam tersine kalitesizliklerini gösterir. çünkü hem vcd de ve hem müzikte kaynak sağ ve sol hoparlöre uygun olarak yüklenmiştir.
Ben önce müzik dinlerken iki adet steryo çoklayıcı ile sesi sağ sol ön ve sağ-sol arka olmak üzere 4 uyduya dağıttım. son bir yıldır ise bundan da vazgeçtim çünkü müzik iki kanaldan dinlenir öylesi daha zevkli ve gerçekçi
gelelim dvd ye Megaworksları altıktan sonra 1 yıl boyunca hiç dvd izleyemedim anlayan bir arkadaş getirdik adam 15 ten fazla dvd örneği getirdi inanırmısın hiç birinden sonuç alamadık ya dvd yi açmıyor ( görmüyor, menü den playa geçmiyor yada bize bölge ayarı problemi gösteriyor) yada sadece 2 kanaldan ses veriyordu zaten kolonlarla kampanyalı olarak paket halinde aldığım creative dvd playerin kendi ekranında 2 hoparlör görüntüsü vardı
İlginçtir ne zaman Kurtlar Vadisi Terör dvd sini ( hayatımda satın aldığım ilk dvd filmi ) denedim tüm sorunlarım bitti. ondan sonraki her dvd filmi 5-1 desteği ile ve mükemmel efektte sunmaya başladı.
herkese saygılar
hiçbir şeyden soğumadım sony ve pioneer den soğuduğum kadar. nerede o çocukluğumuzda dinlediğimiz sonylerin ses kalitesi dolgun bası . şimdilerde bit pazarında, II. elcilerde tekrar tekrar dinliyoruz. teknolji ilerliyor bunlar geriliyor. eskiden küçüktüm param yoktu alamıyordum. şimdi alabilirim ama sesleri hoşuma gitmiyor. Şairin dediği gibi bizmi yanlış gidiyoruz acep liman mı eğri
arkadaşlar tam yerine geldim.DVD player aldım.Megaworksu anolog olarak nasıl bağlayacağım.Nasıl bir kablo almam yada yaptırtmam gerekiyor.malum meganın 3 lü jackleri var.DVD playerdekilerin girişleri farklı. Aldığım ürün PIRANHA AQUA X TYPE USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI
arkadaşlar tam yerine geldim.DVD player aldım.Megaworksu anolog olarak nasıl bağlayacağım.Nasıl bir kablo almam yada yaptırtmam gerekiyor.malum meganın 3 lü jackleri var.DVD playerdekilerin girişleri farklı. Aldığım ürün PIRANHA AQUA X TYPE USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI