@SCHUMACHER34 hocam ben iki seti aynı anda kullanmıyorum
once 5500 vardı onu pc de kullandım , ardından giga yı alınca pc ye kurdum 5500 ü de salon da ki dvd player a bagladım hala da oyle duruyor. 5500 alalı bir seneden fazla oldu ancak çok şükür sub da bir bozulma pörtleme hava üfleme gibi bir sorunla karsılasmadım , hatta dip sesim de cok cok az . ancak su da var ki sub seviyesini yarıdan fazla acmıyorum , zaten o kadar acınca bile dvd izlerken gayet yeterli oluyor...
@SCHUMACHER34 hocam ben iki seti aynı anda kullanmıyorum
once 5500 vardı onu pc de kullandım , ardından giga yı alınca pc ye kurdum 5500 ü de salon da ki dvd player a bagladım hala da oyle duruyor. 5500 alalı bir seneden fazla oldu ancak çok şükür sub da bir bozulma pörtleme hava üfleme gibi bir sorunla karsılasmadım , hatta dip sesim de cok cok az . ancak su da var ki sub seviyesini yarıdan fazla acmıyorum , zaten o kadar acınca bile dvd izlerken gayet yeterli oluyor...
sen bozulma gibi bir sorun mu yasıyorsun ?
SUGANZM HOCAM BEN ŞUAN SADECE GIGAWORKS G 500 KULLANIYORUM CİHAZDAN HERHANGİ BİR ŞİKAYETİM YOK İYİKİ MEGAWORKS LE BİREBİR DEĞİŞİM YAPMIŞIM DİYORUM YAKINDA LOGİTECH Z5500 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BU YÜZDEN SENİN DÜŞÜNCENİ ALMAK İSTEDİM BAKALIM LOGİTECH İTHALATÇILARIYLA TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPACAĞIM EĞER YAKINDA YENİ BİR MODEL FALAN GELME İHTİMALİ VARSA BİRAZ DAHA BEKLEYİP ONU ALIRIM AMA ŞU AN AKLIMDA Z5500 VAR SAYGILAR
Yaaw kafayı yicem koyuncunun elinde sıfır megaworks yok giga g500 istedim oda yok ve gelmeyecekmiş. S750 istedim fiyat farkı çok fiyat farkını öderseniz veririm diyor. Yada aldığınız yere iade keseyim parasını geri alın diyor. Ben carrefourdan dvd ile beraber 460 YTL'ye almıştım, herhalde en iyi çözüm iade almak olacak. Üzerine biraz daha koyup z5500 mü alsam yoksa g500 mü, g500 sıfırı 435 YTL, z-5500'ün sıfırı ise 690 YTL. Daha fazla para vermek istemiyorum aslında ama g500 bana megaworks'ü aratırmı acaba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tepeb -- 15 Mayıs 2007; 15:39:10 >
Yaaw kafayı yicem koyuncunun elinde sıfır megaworks yok giga g500 istedim oda yok ve gelmeyecekmiş. S750 istedim fiyat farkı çok fiyat farkını öderseniz veririm diyor. Yada aldığınız yere iade keseyim parasını geri alın diyor. Ben carrefourdan dvd ile beraber 460 YTL'ye almıştım, herhalde en iyi çözüm iade almak olacak. Üzerine biraz daha koyup z5500 mü alsam yoksa g500 mü, g500 sıfırı 435 YTL, z-5500'ün sıfırı ise 690 YTL. Daha fazla para vermek istemiyorum aslında ama g500 bana megaworks'ü aratırmı acaba.
TEPEB HOCAM BENİMDE MEGAWORKSDEN GIGAWORKSE GEÇERKEN AKLIMDA SORU İŞARETLERİ VARDI ŞUAN GIGAWORKS G 500 Ü 4 AYDIR KULLANIYORUM İYİKİ G 500 E GEÇMİŞİM DİYORUM GERÇEKTEN TİZ MİD PERFORMANSI OLARAK MEGAWORKSÜ ARATMIYO BASLAR DAHA DOLGUN VE NET EĞER DAHA ÇOK BAS SEVEN BİRİYSEN Z5500 AL DERİM GEÇENLERDE BİMEKS TEKNOPORTTA TEST ETTİM Z5500 Ü HARİKAYDI ZATEN BENDE YAKIN ZAMANDA BENİM G 500 ÜN YANINA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA EĞER DAHA FAZLA PARA HARCAMAK İSTEMİYORSAN G 500 SENİ TATMİN EDECEKTİR
arkadasım forumda abartıldıgı kadar değil bence mega yerine giga ya da giga yerine mega fazla fark yapmaz emin olabilirsin. istanbuldaysen beklerim gigayı test etmeye :D
merheba, benim g500'ün center hoparlöründen bazen ses gelmiyor. Mesela bir dizi açıyorum center'dan sadece hsss sesi geliyor sonra jet audio'yu açıyorum center normal çalışıyor. Ama aynı diziyi başka bir zaman açtığımda center'dan ses geliyor anlamadım nedir derdi Onun dışında çok memnunum özellikle basları süper. Sesi çok açınca cızırtı geliyordu bas sesle birlikte dedim sub çatladı mı ama ondan gelmiyormuş cızırtı yanındaki televizyonu titreştirdiği için ondan geliyormuş ses.
Arkadaşlar bana yardım edin ev sinema seti kurmak istiyorum ve mega yı değerlendirmek niyetindeyim
ddts100 dışında başka bir alternatif var mı yani bir ampfiye bağlayabilir miyim dts ve prologic2 ses alabilir miyim ne önerirsiniz
kaliteli komple bir ev sinema seti 1000YTL elimde mega gibi bir güzel varken bunu değerlendirmek ve bir daha hoparlorle uğrasmak istemiyorum hem tv hem dvd hem uydu alıcıma ve bilgisayarıma bağlamak istiyorum bu sekilde daha ucuza maledebilirim sanırım yardımlarınızı bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safranboy -- 11 Haziran 2007; 15:44:43 >
Elinde megaworks varken gidip başka kompakt setlere 1000 YTL vermenin alemi yok tabiki değerlendirmen en mantıklısı. Şimdi benden sana tavsiye hiç masraf etme bilgisayardan direk tv'ye çıkış al (tabi ekran kartında tv out varsa) Ses kartın varmı bilmiyorum yoksa audigy2 zs (100 YTL civarı) yada x-fi extrem music (165 YTL civarı) al dd ve dts çözüyorlar en ucuz çözüm olur. İkinci alternatif ddts 100 ve bir optik yada coaxial çıkışlı dvd player tabi bu daha masraflı olur ddts 100 bulmakta biraz zor zaten. Bunun maliyeti 450 YTL civarı falan olur tahminen tercih senin.