Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: M egaworks'çular müjde Vatan'da sadece 183 $+kdv ve taksitle

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: M egaworks'çular müjde Vatan'da sadece 183 $+kdv ve taksitle Sayfa: <<   < önceki  9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
suganzm

10 Kasım 2006; 11:34:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

yaa bi arkadasım bu kampanya için "vatan bavul ticareti yapıo dikkat et" demişti..

sizce mumkun mu boyle bişey yaw ?? yoksa b.k mu atıyo bizim arkadas vatan a dolayısı ile bizim sistemlere ???

3800 x2 // mf4 ultra-3 // 6600 gt // 512*2 // 160 sata2 // dvd rw // h600b // giga500 // Z5500// 2zs platinum pro// vg2230 wm

http://suganzm.deviantart.com/
http://www.fotokritik.com/kullanici/?id=103519

kadir_74

10 Kasım 2006; 11:34:56 

gelmio ama bi apart var onun içinde kablo gerekio

CREATİVE X-Fİ XTEREME MUSIC + CREATİVE GİGAWORKS G500

SAMSUNG 960 BG 4MS 19" LCD

PLAY STATION 3 40 GB NTSC
jethoca

10 Kasım 2006; 11:44:44 

Arkadaşlar 09.11.2006 gece saat 10.45 itibari ile bostancı Vatan da 5 adet megaworks kalmış.

İki gündür bilgisayarım problemli olduğu için foruma giremiyorum. ben bu arada Topkapı vatan elektronik yetilisi ile Avea ücretsiz tarifesinden uzun uzun konuştum ve kampanya ile ilgili açtığım forumu anlattım. adamdainternete bağlanıp bu topiği açtı.

İstanbulda yaşayan ve Vatandan dijital foto makinesi alan arkadaşım aracılığı ile kampanya ile ilgili tüm ayrıntıları konuştuk.

Sadece topkapı vatanda 165 civarında bu setlerden satılmış kampanyada.

İstanbuldakıi üç ağazada 500 ü geçmiş.

Ama sonuç itibari ile bu müthiş kampanya bitti bitiyor.

Ben üç adet jethoca bu işlerden anlıyorsun bizede birtane sipariş et diyen arkadaşımın isteğini gerçekleştiremedim. malesef yatişemedim kampanyaya

şimdilik bu kadar

herkese saygılar

hiçbir şeyden soğumadım sony ve pioneer den soğuduğum kadar. nerede o çocukluğumuzda dinlediğimiz sonylerin ses kalitesi dolgun bası . şimdilerde bit pazarında, II. elcilerde tekrar tekrar dinliyoruz. teknolji ilerliyor bunlar geriliyor. eskiden küçüktüm param yoktu alamıyordum. şimdi alabilirim ama sesleri hoşuma gitmiyor. Şairin dediği gibi bizmi yanlış gidiyoruz acep liman mı eğri
suganzm

10 Kasım 2006; 11:45:40 

10 kasım...Ulu Önder Atatürk'ü saygıyla anıyoruz...

Türk Milleti'nin , Türkiye Cumhuriyeti'nin ve biz Türk Gençleri'nin başı sağ olsun...

3800 x2 // mf4 ultra-3 // 6600 gt // 512*2 // 160 sata2 // dvd rw // h600b // giga500 // Z5500// 2zs platinum pro// vg2230 wm

http://suganzm.deviantart.com/
http://www.fotokritik.com/kullanici/?id=103519

Olgaç Coşan

10 Kasım 2006; 12:01:53 

evet gigaworks kampanyası bitti :)
megaya yetişen yetişiyor.
onboard ses kartım var :) bi wooferden bi center dan dinliyorum :S :)
ses kartında sıra...

sinanim

10 Kasım 2006; 13:42:15 

Onboard ses kartıyla sadece subwoofer ve centerdan ses alınıyorsa bu girişi çoğaltıp hepsinden ses alma imkanımız yok mu? Biraz önce Bimeks'e baktım ses kartları kalmamış. Kipa'da creative 7,1 59ytl idi.

teşekkür..
rap_üstad

Sisteme Gözat

10 Kasım 2006; 13:51:05 

quote:

Orjinalden alıntı: suganzm

10 kasım...Ulu Önder Atatürk'ü saygıyla anıyoruz...

Türk Milleti'nin , Türkiye Cumhuriyeti'nin ve biz Türk Gençleri'nin başı sağ olsun...

dh-kemalistler birliği

kadir_74

10 Kasım 2006; 13:59:57 

Malesef oyle bi şansın yok ses kartı alınca farkı görecen o fiayata herhalde value alacan en azından seni bu dertten kurtarır hepsinden ses alırsın arkadaşım eğer maddi gücün iyise kesinlikle x fi tarzında bi kart al derim çoook fark ediyorrr
quote:

Orjinalden alıntı: sinanim

Onboard ses kartıyla sadece subwoofer ve centerdan ses alınıyorsa bu girişi çoğaltıp hepsinden ses alma imkanımız yok mu? Biraz önce Bimeks'e baktım ses kartları kalmamış. Kipa'da creative 7,1 59ytl idi.

sinanim

10 Kasım 2006; 14:02:32 

X-fi kartlar ne kadardan başlıyor? Ben hepsinden ses almak istiyorum zaten 5+1'in anlamı bu değil mi?

teşekkür..
kadir_74

10 Kasım 2006; 14:12:24 

x fi giriş seviyesi 149 dolar civarında başlıo sonra artıo fiyat marka model değiştikçe eğer ile x fi alacam diyosan biraz beklemeni tavsiye ederim çünkü kırpık modelleri çıkacak piyasaya o zaman fiyatlar düşecekyine sen bilirsin sinanim... evet value ses kartı da alsan hepsinden ses alrısın tabişki bunu x fi çookk ii yapıo bide dvd film izleğince harikaa oluyoo valuede ii oluo ama dediğim gibi x fi bu işin ehlis olmuş durum da şuan için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_74 -- 10 Kasım 2006; 14:13:46 >

sinanim

10 Kasım 2006; 14:23:33 

Haklısın şimdilik 5+1 destekleyen herhangi bir kart alıp fiyatlar düşünce yenisini alabilirim. Zaten bilgisayarımda DVD-rom yok bu yüzden DVD izlemiyorum. Peki bu sistemi DVD,DivX çalar veya uyduyla deneme şansınız oldu mu, Yani ses kalitesi bir home theatre'ı aratıyor mu?

teşekkür..
sinanim

10 Kasım 2006; 19:07:30 

Arkadaşlar sistemim elime ulaştı ve kurdum. Yeni kart kullanmama gerek kalmadı onboard kart ile gayet iyi ses veriyor. Zaten son ses açamıyorum. Bas çok kuvvetli. 2. kademede tutuyorum. Ev sineması olarak denemedim. Bir de Mp3 deneme fırsatım oldu sadece :)

teşekkür..
kadir_74

10 Kasım 2006; 19:47:48 

sinanım ses kartında bi sorun yaşadınmı acaba yani sadece bi tane giriş var kartında

sinanim

10 Kasım 2006; 20:01:58 

Hayır yeşil olanı eskiden speaker taktığım yere taktım. Ses gayet iyi hepsi çalışıyor. Bir de ses kartı alsam mükemmel olacak sanırım yarın uyduda deneyeceğim sistemi.

teşekkür..
Olgaç Coşan

10 Kasım 2006; 21:45:25 

ya bende kurdum ses kartı aldım creative 5+1 fakat center dan ses çıkmıyor çok az kumandadan arttırıyorum ama bi işe yaramıyor ve kumandadan center ve rearın sesini artırınca çok ta etki etmiyor yanlışmı kurdum (ki sanmıyorum) ses kartındamı problem var yoksa megaworksum sorunlumu???
onboard ses akrtında center babalar gibi çalışıyordu bi ayarı var sanırım yardımmm ??????

sinanim

10 Kasım 2006; 21:53:20 

Ben de şimdi Bilgisayarda VCD dinledim arkalardan ses gelmiyor ama diğerlerinden ses var ve gayet iyi 5+1 ses kartım olsaydı arkalardan da ses gelir miydi? Bir de DVD ve Uyduda bu farkeder mi?

teşekkür..
Olgaç Coşan

10 Kasım 2006; 22:08:04