Üstünlük sadece özelliklere bağlı değil, bu işin ekonomiside var. Mega ve Giga aynı fiyatsa giga tercih edilebilir, ama giga eski fiyatında satılırsa, o parayı etmez bence.
yaw audigy 2zs nin en son driverlarını nerden cekiyorsunuz sorması ayıp ?? soundblaster.com yada creative.com dan değil dimi ??? ben baktım ama bulamadım !! yoksa bakan körmüyüm bi el atın yaw...
herkese selamlar iki gündür hastanede olduğum için giremedim foruma
sorulmuş ve yanıt bekleyen bir sürü soru far topikte.
Bunlarla ilgili cevap yazmadan ben bir onuya değineceğim.
sadece iki günde megaworks ve Giga 500 ile ilgili tam 3 topik açılmış. neden böyle oluyor Bu konu farkedilmiyor mu acaba?
herkese saygılar
hiçbir şeyden soğumadım sony ve pioneer den soğuduğum kadar. nerede o çocukluğumuzda dinlediğimiz sonylerin ses kalitesi dolgun bası . şimdilerde bit pazarında, II. elcilerde tekrar tekrar dinliyoruz. teknolji ilerliyor bunlar geriliyor. eskiden küçüktüm param yoktu alamıyordum. şimdi alabilirim ama sesleri hoşuma gitmiyor. Şairin dediği gibi bizmi yanlış gidiyoruz acep liman mı eğri
evet jethoca kardesimm !! bi zamanlar benim topigimde sen,n baskın sonucu kapanmıstı..
diger topicler içinde aynı hassasiyeti gosterirsen sevinirim..aslında gercekten copluk oluyo !!
gecmis olsun bu arada artık iyisin umarım..
Öncelikle çok teşekkürler. beni ve sağlık durumumu düşünmenden çok mutlu oldum. MSn ortamına çevirmemek için fazla uzatmayacağım ama şunu belirtmem gerekiyor. Bölgesel bir ameliyat geçirdim ve yardım almadan foruma mesaj gönderemiyorum. bir iki gün böyle sürecek.
Suganzm kardeşim. sürekli yeni başlık açanlara gelince ben sadece mesaj ile rica ediyorum. yaptırım gücüm yokyani. Desteğin için de sağol.
herkese saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 3 Kasım 2006; 11:13:35 >
hiçbir şeyden soğumadım sony ve pioneer den soğuduğum kadar. nerede o çocukluğumuzda dinlediğimiz sonylerin ses kalitesi dolgun bası . şimdilerde bit pazarında, II. elcilerde tekrar tekrar dinliyoruz. teknolji ilerliyor bunlar geriliyor. eskiden küçüktüm param yoktu alamıyordum. şimdi alabilirim ama sesleri hoşuma gitmiyor. Şairin dediği gibi bizmi yanlış gidiyoruz acep liman mı eğri
yaa delircem biri bana yardım etsinn...g500+audigy 2zs var...windows media player da sarkıyı dinlerken her sey ok.. ancak sarkıyı ileri geri hareket ettirdigimde ses birden yükseliyor...media playerın sesini sıfıra geitriyorum ve sarkıyı ibraz ileri alıyorum yine ses cıkıyor hemde yuklses bi şekilde nası oluyo yaaa??
yaa delircem biri bana yardım etsinn...g500+audigy 2zs var...windows media player da sarkıyı dinlerken her sey ok.. ancak sarkıyı ileri geri hareket ettirdigimde ses birden yükseliyor...media playerın sesini sıfıra geitriyorum ve sarkıyı ibraz ileri alıyorum yine ses cıkıyor hemde yuklses bi şekilde nası oluyo yaaa??
codeclerle ilgili sorunun olabilir bendede öle bir durum söz konusu olmuştu ve bende codecleri silip tekrar kurarak bu sorundan kurtulmuştum
bugün vatandan megaworks alcaktım... baktım g500 üzerinde tel işareti var arayıp bi soriym varsa g500 aliym dedim. uzun bir beklemeden sonra sıra bana geldi. şu an stokta g500 yokmuş. megaworks varmı dedim oda yokmuş! internet mağzanızda var gözüküyor dedim. ama malesef yokmuş... Geç kaldık keşke alsaydım ses kartıyla beraber
akcay kardesim ben 2 gun once ordaydım 7 tane vardı.. vatandaki mallar bi b.k tan anlamıo...bizde ekran kartı almaya gittik elemanlardan biri yok dedi 10 dak sora o gitti baska biri geldi var dedi aldık tabi bizde..
******yaa biri bana lutfeen akıl versinn...media player da sarkıyı ileri geri sardım mı ses bi anda cok yukseliyor...codecleri silip yukledim..audigy driver larını once netten cekip guncelledim o sırada duzelir gibi oldu ama konsol ıgrenc oldugu için silip kendi cd sinden yukledim ve su anda sorun devam edyor...
Suganzm, aynı sorun bende de olmuştu bir ara. Nedeni Audigy2 sürücüleri ilgili , tüm sürücelerini kaldır, hatta Audigy 2 ZS yi aygıt yöneticisinden de kaldır, baştan kur, büyük ihtimal düzelir.
haaydi geçmiş olsun o zaman. mega bittiğine göre ben elimdekilerden birini UYGUN bir fiyata satabilirim
İnşallah bitmemiştir . Koyun can derdinde kasap et derdin de deikleri bu olsa gerek
Sony arkadaşım iyi dileklerin için çok teşekkürler. mesajını sonradan gördüm.
(Mesaj kalabalıklığı olmasın diye hadi buraya ekleyeyim dedim. )
Şükür hızla iyileşiyorum ama en büyük yanlışım pek rahat duramıyorum yatmam lazım ama işte bilgisayardan ayrılmıyorum. Eşim bırak şimdi forumu seni gören de yavruları evde yanlız kalan anne sanacak diyor
herkese saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 3 Kasım 2006; 19:30:24 >