Halı yıkama makinesi (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği

MicroCube -> Halı yıkama makinesi (11 Eylül 2006; 23:24:02)

Ne tavsiye edersiniz? Sanırım vakumlu olanları varmış 10 battaniyeyi 1 battaniye kalınlığına getiriyormuş.[8D] Fakir düşünüyoruz ama ihlas da iyiymiş...[sm=s15.gif]

Çeşminaz -> Cevap: Halı yıkama makinesi (21 Eylül 2006; 16:05:50)

makine alıp başına iş açma bence halıları arada yıkamaya gönder hem daha pratik hem daha hesaplı olur bence.

demirkanat -> Cevap: Halı yıkama makinesi (21 Eylül 2006; 18:13:54)

fakir iyidir... ihlasa gerenk yok...

jamesjoice -> Cevap: Halı yıkama makinesi (24 Eylül 2006; 22:27:55)

quote:

makine alıp başına iş açma bence halıları arada yıkamaya gönder hem daha pratik hem daha hesaplı olur bence.

[:-]
Böyle yorum mu olur kardeşim! Bu makinelerin işlevselliğini bir düşünsenize. Salonu tamamen kaplayan halıfleksi nasıl götüreceğiz yıkatmaya. Ayrıca evde bebek var, çocuk var. kanepenin üstüne işedi diyelim. Yapıyorlar da. Veya halıya oldu bu operasyon. Çekyatı halıcıya mı götüreceğiz?
[>:][8D]

Çeşminaz -> Cevap: Halı yıkama makinesi (25 Eylül 2006; 8:40:46)

quote:

Orjinalden alıntı: jamesjoice

quote:

[:-]
Böyle yorum mu olur kardeşim! Bu makinelerin işlevselliğini bir düşünsenize. Salonu tamamen kaplayan halıfleksi nasıl götüreceğiz yıkatmaya. Ayrıca evde bebek var, çocuk var. kanepenin üstüne işedi diyelim. Yapıyorlar da. Veya halıya oldu bu operasyon. Çekyatı halıcıya mı götüreceğiz?
[>:][8D]

halıfleks çok sağlıksız zaten kardeşim kaplat üstüne laminatı bak ne güzel oluyor. biz yaptık. biz de de bebek var o yüzden halıfleks kullanmıyoruz. işeyincede silin kardeşim ya yazık kadınlara o halı yıkama makinaları nasıl kas yapıyor nasıl güç istiyor bilmiyorsunuz herhalde. tutun her ay bir temizlikçi olsun bitsin.[8D]

yani niye yorumumu beğenmiyon kardeşim tecrübeme göre yazdım herhal[:D]

doors -> Cevap: Halı yıkama makinesi (25 Eylül 2006; 8:54:16)

philips marathon...

jamesjoice -> Cevap: Halı yıkama makinesi (25 Eylül 2006; 18:48:53)

gymim
[:'(]

Kas konusunda dediğin gibi ama bizim hanım sürekli istiyor. Halıflekse gelince kendi tercihim değil ev sahibi salonu ve iki odayı kaplatmış. kendi evin olmadığı için yenilemek ek bir külfet.

Tecrübe, dediğin gibi ben hemen her zaman yaşıyorum bunları. Hatta bu öğlen eve geldiğimde baktım etrafı b.k götürüyor. 1 yaşındaki oğlan altını pislemiş bizimki de onu değiştirirken ayağa kalkıp gezinmeye başlamış ve tekrar aynı operasyondan yaşanmış. Halıyı da geçen hafta yıkayıp kurutmuştu.[sm=s17.gif]
Şimdi yeniden temizlemek icap ediyor. Silmek de yetmiyor temizlik için.
Ayrıca ben üşengeçim bu konularda. Halı malı yıkatma falan.... zor işler.
Bir de boyna yıkamak hevesinde. Senede iki üç defa.
Bizimki de benden kurtulmak için istiyor. Ne hali ve halı varsa görsün diyorum.
Dediğim gibi farklı yerlerde de kullanabilir insan halı yıkamayı.
Fakir'in deluxe 9000 S modelini sipariş verdim. Hepsiburada'da en ucuzdu.
bakalım kullanınca göreceğiz.

Benim tecrübelerim de cıvık oluyor üzerine kazara basarsan. [;)]

jamesjoice -> Cevap: Halı yıkama makinesi (25 Eylül 2006; 18:51:25)

quote:

Ne tavsiye edersiniz? Sanırım vakumlu olanları varmış 10 battaniyeyi 1 battaniye kalınlığına getiriyormuş. Fakir düşünüyoruz ama ihlas da iyiymiş...

ihlas hakkında bir sürü şikayet okudum forumda.

http://forum.donanimhaber.com/m_5867244/mpage_4/key_//tm.htm#9511013

dikkat edin bence.

Çeşminaz -> Cevap: Halı yıkama makinesi (26 Eylül 2006; 8:39:42)

quote:

Orjinalden alıntı: jamesjoice

gymim
[:'(]

Kas konusunda dediğin gibi ama bizim hanım sürekli istiyor. Halıflekse gelince kendi tercihim değil ev sahibi salonu ve iki odayı kaplatmış. kendi evin olmadığı için yenilemek ek bir külfet.

Tecrübe, dediğin gibi ben hemen her zaman yaşıyorum bunları. Hatta bu öğlen eve geldiğimde baktım etrafı b.k götürüyor. 1 yaşındaki oğlan altını pislemiş bizimki de onu değiştirirken ayağa kalkıp gezinmeye başlamış ve tekrar aynı operasyondan yaşanmış. Halıyı da geçen hafta yıkayıp kurutmuştu.[sm=s17.gif]
Şimdi yeniden temizlemek icap ediyor. Silmek de yetmiyor temizlik için.
Ayrıca ben üşengeçim bu konularda. Halı malı yıkatma falan.... zor işler.
Bir de boyna yıkamak hevesinde. Senede iki üç defa.
Bizimki de benden kurtulmak için istiyor. Ne hali ve halı varsa görsün diyorum.
Dediğim gibi farklı yerlerde de kullanabilir insan halı yıkamayı.
Fakir'in deluxe 9000 S modelini sipariş verdim. Hepsiburada'da en ucuzdu.
bakalım kullanınca göreceğiz.

Benim tecrübelerim de cıvık oluyor üzerine kazara basarsan. [;)]

hayırlı olsun arkadaşım güle güle iyi günlerde kullanın inşallah...

@y$é_K -> Cevap: Halı yıkama makinesi (27 Eylül 2006; 5:33:13)

quote:

Orjinalden alıntı: doors

philips marathon...

[:'(][:'(]

jamesjoice -> Cevap: Halı yıkama makinesi (27 Eylül 2006; 20:48:41)

Philips elektronik alanında sevdiğim bir marka ama bana süpürge fonksiyonu halı yıkamadan daha ön planda gibi geldi. Fakir'in 22 lt kirli su, 5 lt temiz su tankı mevcut olduğu için onu tercih ettim. kullanımda ne tür özellikleri var açıklarsanız almak isteyen arkadaşlara faydalı olur diye düşünüyorum.

Fakir deluxe 9000 ile ilgili diğer bir bölümde izlenimlerimi yazmıştım.
http://forum.donanimhaber.com/m_5867244/mpage_4/key_//tm.htm#9553535

buraya kopyalıyorum.
ürünle ilgili

quote:

Ürün geldi ama henüz çalıştıramadım. Servisin kurması gerekiyormuş. Gerçi bana göre kurulum kolay görünüyor. Kurup çalıştıracağım ama bu sefer servisi bekleyeceğim.
( Bulaşık makinasını kendim kurmuştum. Sonra arıza verdi. İçindeki bir sünger mi ne ıslanmış. Değiştirdiler. Bana göre voltaj düşmesi sonucu olmuştu ya neyse)

ürünün özellikleri linkte var.
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=17751&productId=evfakird9000s
1400-1600 watt arasındaki gücü herhalde amaç için uygundur.
Benim tercih ettiğim özellikler ise 22 lt kirli su, 5 lt temiz su haznesinin olmasıydı.
Ürünü incelediğimde ilk dikkatimi çeken yönünün kullanılan lastik/plastik aksamın kalitesi ve söküp takma pratiği oldu. Birleşen parçalarda kullanışlı ve hoşuma giden bir kilit sistemi kullanmışlar.
söküp takılan kısımlar yerlerine çok rahat bir biçimde yerleşiyor.
Ben çelik gövdeli olanını tercih ettim.
çatlama, kırılma gibi bir dert olmaz sanırım.

Makinede gördüğüm eksiklikler ise daha önce de başka bir forumda söylemişlerdi, elektrik kablosu otomatik olarak sarılmıyor. Gövdeye dolamak gerekiyor. Bir de kullanım kılavuzunu beğenmedim. Hem küçük puntolarla yazmışlar hem de görsem materyal (resimler) açıklayıcı biçimde kullanılmamış. Ayrıca kılavuzun basıldığı kağıt da kalitesiz. Çok detaylı açıklama da bulamadım.

Bir de ürünün özelliklerinde görüp de merak ettiğim "Kirli su tahliye sistemi" diye bir şey vardı.
Henüz kullanmadığım için yorumlayamayacağım ama kazanın arka kısmına gelen ve gövdenin altında yer alan bir delik mevcut. İstersen üst kısmı çıkarıp suyu döküyorsun istersen bu deliğin tıpasını çıkarıp suyu tahliye ediyorsun. Ben bu işin harici bir hortum vasıtasıyla yapılmasını umuyordum. Öyle pek de "sistem"e benzemiyor.

Fakat kaliteli malzemeyi ürünü incelediğinde görebiliyorsun.
fiyatı 500 ytl'nin biraz üzerinde. Biraz da puanım vardı onu da kullandım.
kullanımını daha sonra anlatırım.

quote:

Bugün makinenin kurulumunu yaptılar. Ben okuldaydım göremedim. Kurulacak çok önemli bir şey yoktu fakat kullanımıyla ilgili bilgi vermişler. bir de sitede kurulum için "Servis çağırılıp montaj yaptırılması zorunludur" deniyordu. bu bana garantiyi başlatmak içinmiş gibi geldi. Bir de halı yıkama-toz için kuru çalıştırma ile ilgili yanlış kullanım yapılmaması için uyarı gerekli olabiliyor. Dediğim gibi kılavuz çok yeterli görünmedi bana.

- Ürünle ilgili bir iki özellikten bahsedebilirim. Hortum veya ayrı bir boşaltma motoru olmasa da su tahliye sistemi kolaylık sağlıyor. Kafayı sökmeden kirli suyu boşaltabiliyorsun.
- Motorun gürültüsü yüksek değil. Daha önce kullandığım dandik roventa elektirikli süpürgeye göre oldukça az sesi var. Tabii bu bütünüyle sessiz anlamına da gelmiyor.
- Emiş gücü dikkat çekiciydi. Yıkama işlemi yaptığımız yerleri ıslak bırakmıyor. Daha önce komşudan alıp kullandığım halı yıkama gürültülü çalışıyordu, yıkanan yerleri ıslak bırakıyordu. suyu boşaltmak için bir hayli uğraşıyordum. O makinenin temiz suyu hortuma aktaran ince siboplu hortumu da takıldığı yerden boyna düşüyordu.

Bende işini yapan iyi bir makina izlenimi uyandırdı.
Bir süre halı yıkama ve süpürge işlevleriyle kullanacağım.

Bisikletin lastiğini şişirmek için ayak pompam mevcut.
Senin makinenin bu özelliğinin biraz fantastik olduğunu düşünüyorum. makineyi alıp bisikletin yanına taşıman falan gerekir. Bilmiyorum bisikletçiler kullanıyor mu?
Tabii ürünün getirisini daha sonra net bir şekilde görebileceğiz.
Kullanım amacına uygun olarak ürün almak en iyisi. Bu ürünü de özellikleri halı yıkamaya yönelik olduğu için aldım.
Allah kullanacak olanlara kolaylık versin.

tonyali61 -> Cevap: Halı yıkama makinesi (28 Eylül 2006; 1:22:49)

quote:

Orjinalden alıntı: mEaDowW

quote:

philips marathon...

badmail -> Cevap: Halı yıkama makinesi (30 Nisan 2007; 19:26:36)

arkadaslar oncelikle bana yıkama makınesı hakkında herseyı sorabılırsınız size yardımcı olabılrım 1 fakir halı yıkama makıne sı ihlastan ii degildir ihlas mak daha iyi halıyıkar fakir ise servis ve yedek parca olarak ıhlastan daha iyidir makınekerı kıyaslayın ana motoru kac walt ona bakın bırde su motoru ona bakın 28 48 olabılır fakırın kı 48 makıne olarak ıhlas ama servıs ve yeder parca ihlasa gore fakır ucuz bana herkonuda danısa bılırsınız bırde yıkama mak satece yıma yapıcanız zaman kullanın 2, ucuz bı makıne ıle supurge olarak kullanmanısı tavsıye ederim

cengizumur -> Cevap: Halı yıkama makinesi (30 Nisan 2007; 21:00:12)

badmail,

Hosgeldin.

Neden Bu mevzuuda herseyi sana sorabilecegimiz ve seninde herseyi dogru bildigin konusunda bir bilgiye henuz sahip degiliz. Insallah bizi aydinlatabilirsin.

Ilk once galiba yasin geregi, genclerde moda oldugu uzere, yazarken bazi harfleri yuttugunu, bazende orada oldugunu ilk defa gordugum bazi harfleri pat diye kelimelere ekledigini gordum. Kusura bakma ama ben muneccim degilim ne dedigini acik yazarsan bende daha kolay anlarim. Yaziyi bilerak bozma tarzini begenmedim okumak zor oluyor.

Diyeceksinki sende bir acayip yaziyorsun. Daha once baska yerlerde soyledigim gibi kullandigim laptopta Turkce karakterler maalesef yok, bunun disinda siz sayin arkadaslarima bir sey yazarken ozellikle anlasilir olmaya dikkat ediyorum ve Turkce karakterleri kullanamamaktan dolayi ozur diliyorum.

Sorum sudur, eger bilgin olup cevaplarsan sevinirim;

Bu hali yikama makinalarinda haliyi deterjanla yikiyoruz, ama sonra efektif bir durulama operasyonu pek olmuyor. Yani hani sanki camasiri yikiyor, sikiyor ama hic durulamiyoruz gibi. Deterjan aynen halida kaliyor. Halida kalan bu deterjan ne oluyor ? Lutfen "Bu deterjanlar ozel durulamaya gerek yok" kabilinde birseyden daha iyi bir sey soyleyin. Ilginiz icin tesekkur ederim ve klavyemde turkce harfler olmadigi icin yine ozur dilerim.

BaBe ShaQ -> Cevap: Halı yıkama makinesi (30 Nisan 2007; 23:28:01)

quote:

Orjinalden alıntı: demirkanat

fakir iyidir... ihlasa gerenk yok...

+1
Fakirden çok memnunum.Çok dayanıklı.Su Tankı büyük.Aparatları sağlam...
Alman ne de olsa [&:]

s£stavina -> Cevap: Halı yıkama makinesi (1 Mayıs 2007; 13:31:02)

quote:

philips marathon...

[sm=alala.gif] philiphs marathon süper ama o halı yıkama makinesi değil ki

ayrıca ne alırsanız alın tek tavsiyem var sakın hem kuru temizlik hemde yıkama içn aynı makineyi kullanmayın[&:]

candogan62 -> Cevap: Halı yıkama makinesi (1 Mayıs 2007; 15:46:02)

O tavsiyenin mantığını anlamış değilim biz Siemens halı yıkama makinesini yıllarca(yakl 8 yıl) öyle kullandık hiçbirşey de olmadı.Sadece anneme ağır geldiği için yeni küçük süpürge aldık bu sene yoksa hala sağlam çalışıyor.

majorette -> Cevap: Halı yıkama makinesi (2 Mayıs 2007; 10:08:00)

Dostum Nilfisk diye bir marka var. iskandinav malı. taş gibi. Bir kere alınır. Daha da iyisi yok...

http://www.nilfisk-advance.com.tr/

candogan62 -> Cevap: Halı yıkama makinesi (2 Mayıs 2007; 11:03:48)

Verdiğiniz marka iyi ancak ev tipi bir ürünü yok

cengizumur -> Cevap: Halı yıkama makinesi (2 Mayıs 2007; 12:53:06)

quote:

badmail,

Hosgeldin.

Neden Bu mevzuuda herseyi sana sorabilecegimiz ve seninde herseyi dogru bildigin konusunda bir bilgiye henuz sahip degiliz. Insallah bizi aydinlatabilirsin.

Ilk once galiba yasin geregi, genclerde moda oldugu uzere, yazarken bazi harfleri yuttugunu, bazende orada oldugunu ilk defa gordugum bazi harfleri pat diye kelimelere ekledigini gordum. Kusura bakma ama ben muneccim degilim ne dedigini acik yazarsan bende daha kolay anlarim. Yaziyi bilerak bozma tarzini begenmedim okumak zor oluyor.

Diyeceksinki sende bir acayip yaziyorsun. Daha once baska yerlerde soyledigim gibi kullandigim laptopta Turkce karakterler maalesef yok, bunun disinda siz sayin arkadaslarima bir sey yazarken ozellikle anlasilir olmaya dikkat ediyorum ve Turkce karakterleri kullanamamaktan dolayi ozur diliyorum.

Sorum sudur, eger bilgin olup cevaplarsan sevinirim;

Bu hali yikama makinalarinda haliyi deterjanla yikiyoruz, ama sonra efektif bir durulama operasyonu pek olmuyor. Yani hani sanki camasiri yikiyor, sikiyor ama hic durulamiyoruz gibi. Deterjan aynen halida kaliyor. Halida kalan bu deterjan ne oluyor ? Lutfen "Bu deterjanlar ozel durulamaya gerek yok" kabilinde birseyden daha iyi bir sey soyleyin. Ilginiz icin tesekkur ederim ve klavyemde turkce harfler olmadigi icin yine ozur dilerim.

badmail

Tekrar okuyunca, yukarida sana karsi yazdiklarim terbiyesizce olmus, senden ozur diliyorum. Insallah benim yuzumden forumu birakmamissindir.

majorette -> Cevap: Halı yıkama makinesi (2 Mayıs 2007; 14:04:47)

Ev tipi modeller:

http://www.nilfisk-advance.com.tr/Household.aspx

quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

candogan62 -> Cevap: Halı yıkama makinesi (2 Mayıs 2007; 14:34:12)

quote:

Orjinalden alıntı: majorette

Ev tipi modeller:

http://www.nilfisk-advance.com.tr/Household.aspx

quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Pardon tepeden seçilebiliyormuş şimdi gördüm,demin arayıp bulamamıştım da[:D]

afacan! -> Cevap: Halı yıkama makinesi (3 Mayıs 2007; 19:27:06)

Anneannemde Philips Triathlon var gayet memnun, hatta ara sıra alıp biz kullanıyoruz[;)][;)] halı yıkama makinesi alacak olanlara tavsiyemdir.

Bukalemun -> Cevap: Halı yıkama makinesi (7 Mayıs 2007; 23:47:53)

bende alacağım yakın zamanda rowenta çok iyi ve 225 ytl incelemenizi tavsiye ederim [:'(]

candogan62 -> Cevap: Halı yıkama makinesi (7 Mayıs 2007; 23:54:09)

quote:

Orjinalden alıntı: mbukalemun

bende alacağım yakın zamanda rowenta çok iyi ve 225 ytl incelemenizi tavsiye ederim [:'(]

Rowenta'yı önermiyorum.Plastik aksamı çok kalitesiz,aşırı gürültülü,filtreleme düzeni başarısız ve emiş gücü düşük bir cihazdır.Bence paranıza yazık etmeyin.
Philips,Thomas gibi markalara bakmakta fayda var.Biraz daha fazla verirsiniz ama kesinlikle memnun kalırsınız.Bu ikisi Rowenta'dan çok daha üstündür.Zaten Rowenta orijinal değil,buradaki Elektrosan'ın üretimi.
Saygılarımla.

gendarme -> Cevap: Halı yıkama makinesi (8 Mayıs 2007; 0:32:58)

quote:

Orjinalden alıntı: afacan!

Anneannemde Philips Triathlon var gayet memnun, hatta ara sıra alıp biz kullanıyoruz[;)][;)] halı yıkama makinesi alacak olanlara tavsiyemdir.

bende de aynı model var .hiç sorunsuz yıllardır kullanıyoruz.memnunuz....

Gar-Mak -> Cevap: Halı yıkama makinesi (25 Eylül 2007; 0:01:56)

Etrafınızda mevcut her halı temizleme firmasına halılarınızı teslim etmemeniz gerektiği buradan anlaşılıyor. Bir diğer husus halı yıkamanın evde ya da bahçede yapılması konusunda. Belediyeler çıkardıkları kanunlar sayesinde istanbul bursa izmir ve ankara gibi büyük illerin çoğusunda bahçede halı yıkamayı yasaklamıştır. Halıyı evde yıkamak, yerinde yıkamak etkisiz ve zahmetlidir. Halılar evde yıkandıktan ve vakumlandıktan sonra balkonlara ve evin herhangi bir havadar yerine asılır. Burada yarı ıslak olan halı üzerine bol miktarda toz mayt (mite) ve bakteri girer ve halılar kuruduğunda askıdan alınıp serilerek kullanılır. Halıların temizlenmemesi ve o kadar zahmet boşa gitti.

Halının temizlenmesi ve profesyonel halı temizliği hakkında bir kaç noktaya temas etmek istiyorum. Öncelikle profesyonel halı temizliği nasıl olmalıdır.

Öncelikle bu işi yapan firmaların yeterli bilgi ve tecrübesi olmalıdır.
Halı yıkama işinde oto yıkama ekipmanları kullanılmamalı, hijyenik bir ortamda halı yıkama için geliştirilmiş toz alma, fabrika tipi halı yıkama ve fabrika tipi halı sıkma makineleri kullanılmalıdır.
Farklı müşterilere ait halılar aynı anda ve aynı yerde yıkanmamalı, başka birisine ait halıdaki kir ve mikroplar bir diğerinin halısına bulaşmamalıdır.
Oto yıkama servislerinde otomobil yıkanan yağlı ortamlarda halı yıkanmaktadır.
Bunun yanında bazı firmalarda da aynı anda farklı kişilere ait halılar yere serilip üzerinde gezinilerek ve halıların kirlerinin bir birine karıştırılarak yıkandığı görülmektedir.
Bu durum hoş olmamakla birlikte sağlık ve hijyen açısından kabul edilir bir durum değildir. Dolaysı ile halılar tek tek yıkanmalıdır.
Halı temizliğinde mutlaka içeriğinde kimyasal maddeler bulunmayan bitkisel özlü halı şampuanları kullanılmalı, klor ve deterjan gibi aktif maddeler kullanılmamalıdır.
Her halı iplik yapısı, dokuma tekniği, kullanılan boya cinsi göz önünde bulundurularak gerekli yıkama tekniği kullanılarak temizlenmelidir.
Profesyonel anlamda temizlenen halılar mutlaka dezenfekte edilmelidir.
Yıkanan halılar kapalı ortamda kurutulmalı ancak en az 1 saat güneş ışığında tutulmalıdır.
Araştırmalara göre bazı mayt ve bakteriler ancak güneş ışığında ölmektedir.
Temizliği yapılan halılar nakliye anında tozlanmaya karşı mutlaka ambalajlanarak teslim edilmelidir.
Kaynak: Gar-Mak Halı Yıkama, Sıkma, Durulama ve Kurutma Makinaları
Profesyonel Halı Yıkama Fabrikalarında bulunan halı sıkma makinesi sayesinde halıdaki nem %90 ile %95 oranında alınır. Askıda bekleyen halı ıslak değildir. Bu halıya toz vs. girmesini önler ve halı temiz bir şekilde ambalajlanarak teslim edilir.

Etiketler: halı yıkama makinası, halı yıkama makinesi, profesyonel halı yıkama, profesyonel halı temizleme, profesyonel halı temizliği, profesyonel halı yıkama fabrikası, evde halı yıkama, evde halı temizliği, halı yıkama robotları, halı yıkama robotlarının dezavantajları, neden halılarımı fabrikada yıkatmalıyım?

ayhanmamis -> Cevap: Halı yıkama makinesi (23 Temmuz 2008; 2:53:35)

[:o]arkadaşlar halı yıkama makinası almak istiyorum acaba marka olarak ne önerirsiniz.birde halı yıkama makinasımı almalıyım yoksa ıslak kuru süpürgemei alasam diye düşünmüyo değilim[sm=s16.gif]

ayhanmamis -> Cevap: Halı yıkama makinesi (23 Temmuz 2008; 2:57:33)

acaba halı yıkama makinasında phılıps markasını daha ucuza nerden bulabilirim. (ıslak kuru)elektirikli süpürgemi alsam halı yıkama makinasıyla hepsini halledebileceğimi düşünüyorum özellikle phılıps bana pratikmiş gibi geldi[sm=s16.gif]

afacan! -> Cevap: Halı yıkama makinesi (24 Temmuz 2008; 0:12:44)

Halı yıkama makinesi olarak Philips'i düşünebilirsiniz. Ancak pahalı gelirse ıslak-kuru elektrik süpürgesi de olabilir. Deterjanlı suyu halıya az miktarda dökebilir, ya da sprey şişe yardımıyla halıya püskürtebilirsiniz. Daha sonra süpürgeyle vakumlarsınız[:'(]

cantuğ-20 -> Cevap: Halı yıkama makinesi (27 Temmuz 2008; 11:43:53)

Halı yıkama makinası alacaklar ürünün ağırlığına dikkat etsin.Biz Arçelik 1600W kullanıyoruz.Çekişi çok iyi fakat ağır.Su tankını doldurunca daha da ağırlaşıyor.Annem rahat kullanamıyor.Bu yüzden evde halı ve koltukları babamla ben yıkıyoruz.

metinT -> Cevap: Halı yıkama makinesi (27 Temmuz 2008; 11:52:01)

quote:

Orjinalden alıntı: Çeşminaz

aynen öyle hem çok ucuza artık yıkıyorlarmış hemde daha temiz oluyormuş.

moscow34 -> Cevap: Halı yıkama makinesi (27 Temmuz 2008; 14:21:03)

fakirden şaşma bence

alpha3673 -> Cevap: Halı yıkama makinesi (24 Ekim 2008; 13:44:14)

SEVGİLİ ARKADAŞLAR LÜTFEN ÜRÜNÜ ALMADAN ÖNCE ŞİKAYET SİTELERİNİ OKUYUN. ben philips ölsem almam, ondan fakir alıyim dedim , ama bir baktım şikayet vara, allahım bu ne vurdumduymaz bir firma, philips den de beter..[8|]. ne alacağıma karar veremiyorum şimdi??

ayrıca şunu belirtmek isterim ki: kul yapısı bunlar, bozulabilir buna birşey demiyorum, fakat müşteri ile ilgilenmemek varya hiç katlanamıyorum bunlara[:-]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.03125