Şimdi Ara

**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
4
Favori
6.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClassımDeğilsin -- 23 Kasım 2019; 1:23:2 >

• potansiyelin var 20kg lean mass koyarsan fitness model bile olabilirsin ;).hiç yağlanmıyor musun ektomorf olarak ?

birde gögüs uçlarında bir problem var gibi ama çözemedim çok yukarda gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apti Şakrak

potansiyelin var 20kg lean mass koyarsan fitness model bile olabilirsin ;).hiç yağlanmıyor musun ektomorf olarak ?

birde gögüs uçlarında bir problem var gibi ama çözemedim çok yukarda gözüküyor.
    ,.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClassımDeğilsin -- 23 Kasım 2019; 1:23:46 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClassımDeğilsin -- 23 Kasım 2019; 1:23:57 >
  • Potansiyel var arkadaşın dediği gibi ama bu streetworkoutlarin spor salonun yerini tutabileceğine ben inanmıyorum.Biryerden sonra vücut alışır hareketlere diye düşünüyorum. kaç kaloriyle lean bulk yapıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

Potansiyel var arkadaşın dediği gibi ama bu streetworkoutlarin spor salonun yerini tutabileceğine ben inanmıyorum.Biryerden sonra vücut alışır hareketlere diye düşünüyorum. kaç kaloriyle lean bulk yapıyorsun?

hocam açıkçası kalori saymıyorum.fakat şundan kesinlikle eminim ki haftanın 4 günü (antreman günlerim) 200 kalori kadar üzerinde, diğer 3 gününde ise 100 kalori civarı altında veya tam almam gereken kadar alıyorum.birde kalori odaklı değil,gr cinsinden protein ve karbonhidrat odaklı çalışıyorum.ama asıl etken galiba genetik.benim gibi çalışan bi kaç arkadaşımdaki vücut tepkileri benimki gibi olmamıştı.

street workouta gelince,dediğim gibi gelişim düzeyimize göre programlarımızı ayda bir güncelliyoruz.eğer o ayki amaç hipertrofi ise,hareketleri weighted ve daha az tekrarlı yapıyoruz,amacımız dayanıklılık veya hareketlerimizi geliştirmekse ona göre ayar geçiyoruz.

• ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClassımDeğilsin -- 23 Kasım 2019; 1:24:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cam değişimi 7 saat sürer mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10 numara karın boy kaç bu arada? Değişimleri yorumlamamız için sürekli ölçü kilo ve resim olarak güncellersin. Bence sadece street workout yapma. Özellikle havalar soğuyunca hem zorlanırsın hem de aynı rutinlerle gelişimin zor olur. Mevsimsel olarak salon ve streetworkoutu harmanlayabilirsin. tavsiyem sonbahar kış bulka girip salon, ilkbahar yaz defiansyon street workout
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangk

10 numara karın boy kaç bu arada? Değişimleri yorumlamamız için sürekli ölçü kilo ve resim olarak güncellersin. Bence sadece street workout yapma. Özellikle havalar soğuyunca hem zorlanırsın hem de aynı rutinlerle gelişimin zor olur. Mevsimsel olarak salon ve streetworkoutu harmanlayabilirsin. tavsiyem sonbahar kış bulka girip salon, ilkbahar yaz defiansyon street workout

boy 180 hocam.bu arada soğuk hava sıkıntı değil hocam daha iyi oluyor kabanla barfiks 2-3 kere sağanak yağmur altında antreman yaptım şu 2 aydır soğuk sıkıntı değil bu arada bulk-definisyon bana göre değil hocam,benim tarzım clean bulk.yavaş ama yağlanmadan kilo almak yani.diğer türlü karın kaslarımın üzerine yağ geli allah korusun

• ektomorfların en sinir olduğum özelliği şekil var ama hacim yok, demek istediğim omuzlar vs gelişmiyor şekle giriyor, omuz başları şişiyor ama genişleme az oluyor, t-shirt giyince yine küçük duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

ektomorfların en sinir olduğum özelliği şekil var ama hacim yok, demek istediğim omuzlar vs gelişmiyor şekle giriyor, omuz başları şişiyor ama genişleme az oluyor, t-shirt giyince yine küçük duruyor.

kilo aldıkça yavaşta olsa düzeliyor,spor yapmadan önceki halime göre yaklaşık 17-18 cm omuz genişlemesi var bende.
  • spor yapmadan da aynı durumda olabilirsin
    ekomorfların genetik miras faktörü

10-15 kilo aldıgında aynı görüntüyü yakayacagına inanıyorum
    bu şekilde hic bir anlam ifade etmiyor
  • spor yapmadan 10-15 kilo alsa skinnyfat denilen türkçesi leblebi yutmuş solucan demek olan şeye dönüşür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

spor yapmadan 10-15 kilo alsa skinnyfat denilen türkçesi leblebi yutmuş solucan demek olan şeye dönüşür.

ilk önce ne yazdıgımı idrak et arkadaşım
    ektomorflar spor yapmadan da karın kasına ve düşük yag yüzdesine sahipler diyorum

biraz daha hacimlense daha da güzel diyorum anlatabiliyor muyum
  • Harika bir altyapın var şuan.. Yağsız,kilosuz,tüm vücut hatların belli fakat çok ama çok zayıf gözüküyorsun,aynadaki Biceps pozunda özellikle..
    Leanbulk yapmaya başla artık neyi bekliyorsunuzki? Halen daha bu vücudu bu hale getirebilmek için beslendiğiniz şekilde besleniyorsanız hep böyle kalırsınız...
    Artık Şu güzel Temelin üstüne sanat eserini oluşturmaya başlamalısın..
    Hiç kimsenin de senin motivasyonunu bozmasına da izin verme ama Egonuda kenara bırak,bu çok önemli sevgili kardeşim.. Egonu bırak kenara ve Sakin duruşunu koru herkeze karşı,hedef koy kendine ve hedefine göre davranmaya başla.. Dediğim gibi Leanbulk şuan için en güzel Hedef olur senin için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

Harika bir altyapın var şuan.. Yağsız,kilosuz,tüm vücut hatların belli fakat çok ama çok zayıf gözüküyorsun,aynadaki Biceps pozunda özellikle..
    Leanbulk yapmaya başla artık neyi bekliyorsunuzki? Halen daha bu vücudu bu hale getirebilmek için beslendiğiniz şekilde besleniyorsanız hep böyle kalırsınız...
    Hiç kimsenin de senin motivasyonunu bozmasına da izin verme ama Egonuda kenara bırak,bu çok önemli sevgili kardeşim.. Egonu bırak kenara ve Sakin duruşunu koru herkeze karşı,hedef koy kendine ve hedefine göre davranmaya başla.. Dediğim gibi Leanbulk şuan için en güzel Hedef olur senin için..

hocam biceps olarak zayıf olduğum doğrudur katılıyorum ama fotoğraflarda daha küçük çıkıyor kollarım.şu anda maalesef ekonomik sıkıntılarım yüzünden salona gidemiyorum,o yüzden street workout yapıyorum.ki bu 8-9 aydır gittiğim salon parasınıda dolmuşa binmeyip çektiğim otostoplardan aldığım bursluluk paralarından artırarak gittim.bu kadar sıkıntı altında beslennmemi elimden gelen en iyi şekilde yapmaya çalıştım,supplement almaya hiçbir zaman fazladan param olmadı.ben bu kadar emek harcarken pc başında göbeğini kaşıyıp antreman yapmaktan ve araştırmaktan aciz birkaç kişi emeğime laf edince ister istemez sinirlerim bozuluyor.kusuruma bakmayınız.şu anda 18 yaşındayım zaten ergenliğiminde verdiği gazlada böyle olabilirim.lütfen beni anlayışla karşılayın,

ekonomik durumumuz düze çıktığı ilk gün başlayacağım lean mass programlarına,diyet programları antreman sistemleri supplement kombinasyonları herşey hemen hemen hazır.tek sıkıntı maddi durum :( bu arada o fotoğraf çektiğim telefon benim değil,ödünç telefondur yüzüme çarpmak isteyenler olabilir belirtiyim dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

quote:

Harika bir altyapın var şuan.. Yağsız,kilosuz,tüm vücut hatların belli fakat çok ama çok zayıf gözüküyorsun,aynadaki Biceps pozunda özellikle..

hocam biceps olarak zayıf olduğum doğrudur katılıyorum ama fotoğraflarda daha küçük çıkıyor kollarım.şu anda maalesef ekonomik sıkıntılarım yüzünden salona gidemiyorum,o yüzden street workout yapıyorum.ki bu 8-9 aydır gittiğim salon parasınıda dolmuşa binmeyip çektiğim otostoplardan aldığım bursluluk paralarından artırarak gittim.bu kadar sıkıntı altında beslennmemi elimden gelen en iyi şekilde yapmaya çalıştım,supplement almaya hiçbir zaman fazladan param olmadı.ben bu kadar emek harcarken pc başında göbeğini kaşıyıp antreman yapmaktan ve araştırmaktan aciz birkaç kişi emeğime laf edince ister istemez sinirlerim bozuluyor.kusuruma bakmayınız.şu anda 18 yaşındayım zaten ergenliğiminde verdiği gazlada böyle olabilirim.lütfen beni anlayışla karşılayın,

ekonomik durumumuz düze çıktığı ilk gün başlayacağım lean mass programlarına,diyet programları antreman sistemleri supplement kombinasyonları herşey hemen hemen hazır.tek sıkıntı maddi durum :( bu arada o fotoğraf çektiğim telefon benim değil,ödünç telefondur yüzüme çarpmak isteyenler olabilir belirtiyim dedim.

Anlıyorum,bak bir büyüğün olarak sana bir tavsiye veriyim.. Ne olursa olsun,insanlar nasıl davranırlarsa davransınlar herzaman Sakinliğini ve Özgüvenini koru.. Parlama hiçbirzaman..
    Birçok şeyin Stressi,yükü var üstünde şuan evet ama bunlarında arkasına sığınıp kendine bahane olarak kullanma hiçbirzaman,şükret haline..
    Ayrıca Street Workout çok sağlıklı bir yöntem,Tek sıkıntısı ağırlık ekliyememen,fakat illa salona gitmek zorunda değilsin bi Dip Belt ve ağırlık alsan nezaman çalışmaya gidiyorsan yanında götürürsün ve ağırlık arttırmış olursun (maddi durumun el verdiğinde Supplement yerine bunu düşün ilk) ayrıca bilmiyorum Bacaklarınızı çalıştırıyormusunuz fakat 1gün antrenman 1 gün dinlenme olarak Tüm vücudunuzu çalıştırabilceğiniz bir program hazırlayın kendinize One Leg Pistol Squat veya Jump Squat,Lunge ekleyin programınıza inanın diğer hareketlerindeki kuvvetlendiğini görüceksin..
    Ayrıca hiç Karın çalışmana gerek yok senin Street Workout yapıyorsan.. Zaten Tüm hareketlerde Core bölgen deliler gibi çalışıyor,bu yüzden kendini hırpalama mekik hareketleri ilede,boşyere zamanını kaybetme..

• "spor yapmadan da aynı durumda olabilirsin" diyorsunuz yani ben işin içine karın, omuzları ve kolları da soktum ki diğer üyelerde aynı şekil anlamış, cümlenin anlamı o fotoğraflarındaki gibi olabilirsin demektir siz sadece karın ve yağlanmayı kast etmişsiniz, ayrıca spor yapmadan 10 15 kilo alsa sizin dediğiniz gibi karın kasları ve yağ oranı aynı kalmaz, ektomorflar kilo alınca bel ve göbekleri yağlanır diğer tarafları yine aynı kalır, tüm vücudu hacim kazanmaz, arkadaş şu anki hacimini spora borçlu ama yine küçük tabi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

quote:

Anlıyorum,bak bir büyüğün olarak sana bir tavsiye veriyim.. Ne olursa olsun,insanlar nasıl davranırlarsa davransınlar herzaman Sakinliğini ve Özgüvenini koru.. Parlama hiçbirzaman..
    Birçok şeyin Stressi,yükü var üstünde şuan evet ama bunlarında arkasına sığınıp kendine bahane olarak kullanma hiçbirzaman,şükret haline..
    Ayrıca Street Workout çok sağlıklı bir yöntem,Tek sıkıntısı ağırlık ekliyememen,fakat illa salona gitmek zorunda değilsin bi Dip Belt ve ağırlık alsan nezaman çalışmaya gidiyorsan yanında götürürsün ve ağırlık arttırmış olursun (maddi durumun el verdiğinde Supplement yerine bunu düşün ilk) ayrıca bilmiyorum Bacaklarınızı çalıştırıyormusunuz fakat 1gün antrenman 1 gün dinlenme olarak Tüm vücudunuzu çalıştırabilceğiniz bir program hazırlayın kendinize One Leg Pistol Squat veya Jump Squat,Lunge ekleyin programınıza inanın diğer hareketlerindeki kuvvetlendiğini görüceksin..
    Ayrıca hiç Karın çalışmana gerek yok senin Street Workout yapıyorsan.. Zaten Tüm hareketlerde Core bölgen deliler gibi çalışıyor,bu yüzden kendini hırpalama mekik hareketleri ilede,boşyere zamanını kaybetme..

eyvallah hocam peki dediğinizi dikkate alıcam.sakin relax olmaya calışacağım.
    hocam street workoutta ek ağırlık kullanıyoruz zaten.şınavda arkadaşım sırtıma yatıyor bench press gibi pump oluyor göğüsler.incline push up yapıyorum mesela üzerime küçük kardeşimi oturtuyorum.dip barında henüz ağırlık kullanmıyoruz.20-25 tekrar arası çıkarabiliyorum tek set fakat hipertrofi için impossible dips diye bir hareket yapıyoruz,daha doğrusu yapmaya çalışıyoruz.tricepsler mükemmel pump oluyor ve çok zorlanıyoruz.triceps için daha çok hareket varda bunlar yaptığımız göze batan hareketler.bacaklarımızı çalıştırıyoruz,o konuda tolerans yok birbirimiz arasında kesin çalıştırıcaz diye motive ediyoruz. programımızda squat ( arkadaşım sırtımda) jumping lunge veya weighted lunge (küçk kardeşimle) pistol squat calf raise var.birde ismini bilmediğim bir hareketimiz daha var.ard arda 3 kere olmak üzere 20şer sn bekleyip zıplıyoruz ileri sonra hiç beklemeden bi 20sn daha bekliyoruz half squat halinde.gayet güzel hareket =) karına gelince, karında daha çok vücut direncini artıracak hareketler yapıyoruz mesela dragon flag,plank gibi.human flag yapmaya çalışıyoruz henüz yapamadık ama az bişey kaldı.diğer hareketleri yapmıyoruz.zaten dediğiniz gibi core bölgesi çok iyi çalışıyor,mesela biceps antremanımızda L-sit chin up yapıyoruz ilk hareket olarak,müthiş karın çalışıyor.bu arada arkadaşım 60-61 kg civarı 1.64 boyunda.

@White Devil hocam bende elemana bunu anlatmaya çalışıyorum ama bu bana karşı saçma sapan konuşuyor.takmayın hocam derdi konu baltalamak

• ClassımDeğilsin kullanıcısına yanıt
    öncelikle baltalamaya çalışıyor dediğin kişi yıllardır bu bölümde, sporun müdavimi birisi.karşındakini bilmeden "saçma sapan" konuşmamak gerek, neyse.

bu arada bende aynı fikirdeyim. ektomorf ve kassız bir vücut bana göre çöptür. tamamen kişisel düşünce bunlar ben hacimli vücut seviyorum ve bana böylesi hitap ediyor. sana göre de hacimli birisi "hayvan, iğrenç" olabilir bunun için kimseyi yargılayamazsın, yargılayamam.milletin derdi laf sokmaktan başka birşey değil sözüm meclis dışı.bana da makine başında göbeği kaşıyan bir tip diyeceksen 3.5 yıllık spor geçmişim var ve müsabıkım :) neyse.

clean bulk yapmanda bir amaç yok bence.daya gitsin.arkadaşlar söylemiş zaten alt yapı hazır. ben olsam 3-4 yıl ful bulk giderim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.