Şimdi Ara

Shadow Warrior Yeni Nesilde 60fps

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  

         Oyun dünyasının efsanelerinden olan Shadow Warrior'un reboot'u yeni nesil konsollarda 60fps'de çalışacak ve oyunun çözünürlüğü PS4'te 1080p, Xbox One'da ise 900p olacak.

     

         Oyunun baş mühendisi olan Krzysztof Narkowicz­'in aktardığına göre, oyunu PS4'te 1080p yapabilmek için bir hayli uğraşılmış. Oyunu PS4'e 1080p olarak uyarlamaya çalışırken CPU kullanım sorunları yaşayan stüdyo, Shadow Warrior'ın mimarisinde çeşitli değişikliklere gitmek zorunda kalmış. 

     

         Shadow Warrior geçen yıl PC için piyasaya sürülmüştü ve yeni nesil için bu yaz çıkması bekleniyor. Oyunun geliştiricisi Hard Reset'ten tanıdığımız Flying Wild Hog gibi old-school oyunlardan anlayan bir stüdyo olunca beklentiler artıyor tabi ki.  

     

          

     

          

    @import url(http://admin.bolumsonucanavari.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);







  • Ne konsolmuş bunlar da arkadaş.Bi oyunu 1080p yapacam diye yapımcıların canı çıkıyor.Xbox 720'de zaten 1080 hayal.Bari her defasında yapımcılar çıkıp oyunu 1080p ya da 60fps yapmak için uğraşıyoruz diyip durmasın.Komik olmaya başladı çünkü.
  • Sözde yeni nesil pc mimarisi ileçıktı ki oyunlar kolay yapılsın. Donanım yönünden de iç açıcı olsa idi bu şekild euğraştırmayacaktı yapımcıları...
  • Yeni nesilden çok eski nesil ile yeni nesil arasındaki bir nesil gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TO.Yay

    Yeni nesilden çok eski nesil ile yeni nesil arasındaki bir nesil gibi.

    Bildiğin böyle bir şey.

    Shadow Warrior Yeni Nesilde 60fps
  • Yorumda haberi hazırlayana yorumlayana komple ayar verecektim sonra vazgeçtim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dingo egret!

    Yorumda haberi hazırlayana yorumlayana komple ayar verecektim sonra vazgeçtim

    Inception gibi yorum yazmışsın kardeş.
  • Yapımcılar PS4'te 1080p yapınca Xbox One için hiç uğraşmıyorlar ki 900p çıkmış 720p çıkmış umurlarında mı. Uğraşmasınlar bakalım biz de gücümüzü exclusivelerimizle gösteririz. Xbox farkı.
  • PS4 de oyunların çoğu zorlama 1080p zaten. Gidin bakın oyunlara bu yüzden arka plan donuk ve kaplama kalitesi, filtreleme Xbox One ile kıyaslayınca cok kötü.
  • Quantum Break gameplay videosu çoktan çıktı neden sitede yok ?
    https://www.youtube.com/watch?v=gTa7htHa3B8
  • Sevgili editor arkadasim ben haberin orjinal kaynagini okudum. Haberde yapimcilar sunu soyluyor.

    ' oyunu 1080p calistirmakta gucluk cektiklerini cunku kendi gelistirdikleri oyun motorunun 2 ve 4 cekirdek cpu kullanabildigini bu yuzden sorun yasadiklarini' aciklamislar. Sunu iyi bilin ulkemizde artik ingilizce cocuk yasta ogretilmeye baslaniyo.

    Siz bu sekil ceviri hatasi bile sayilmayan buyuk yanlis anlamalar ile haber yapiyorsunuz. Bir haberi bir editor yapar, diger bir editor ceviri ve imla hatasi icin kontrol eder. Boylece haberler cok daha az sorunsuz yayinlanir.

    Ben duyarli bir uye olmasam bu mesaji yazmam. Ama sizin bu mesaji gorup duyarli sekilde hareket etmenizide beklerim. Umarim gereken duzeltme en kisa zamanda yapilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Quantum Break gameplay videosu çoktan çıktı neden sitede yok ?<br>https://www.youtube.com/watch?v=gTa7htHa3B8


    Bu haber ne peki ?

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Yeni_Quantum_Break_Videosu_Yayinlandi-60119.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TncyKrmn -- 30 Mayıs 2014; 10:43:11 >
  • Orta nesil desek.
  • Şimdiden , olsun xboxdaki daha iyi görünüyor diyecek bir kaç fanboy bulurum :D
  • hiç çıkmasa da olur isterlerse 4 değil 14k yapsınlar 60değil 600fps yapsınlar oyun cacık olduktan sonra ne işe yarar
  • Dun Plus haberi bugun de bu.
    Konsollara camur atmak, acigini aramak konsol hakkinda olumsuz , ortalığı kiskirtacak yorumlara ceza gelmeyen tam tersi pc hakkında en ufak olumsuz mesajda 4 gun ceza aldigimiz, devamli konsollar hakkında dogru veya baliklama atlanan yanlis veya işine geldigi gibi paylasilan haberler ve  konsollar hakkinda olumlu haberlerin cok cok nadir paylasildigi bir site oldu burasi.
  • @rambocuk

    Sony sizin gibileri çok iyi kekliyor. 1080p olunca sanki daha iyi grafikmis gibi algılanıyor ve hemen hop dalıyorlar ve sonuç hüsran. Youtube da ki PS4 oyuncularının çoğu ağlıyor çünkü her oyunda Xbox tokatlıyor.Evet Xbox daha iyi grafik veriyor ve buda sizin çok zorunuza gidiyor farkındayım.
  • Hiç bir Platform Ps2 efsanesinin yeni dolduramaz.

    Not: ps1 + ps2 + xbox 360 kullandım. Şimdi ise Pc kullanıcısıyım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    @rambocuk<br><br>Sony sizin gibileri çok iyi kekliyor. 1080p olunca sanki daha iyi grafikmis gibi algılanıyor ve hemen hop dalıyorlar ve sonuç hüsran. Youtube da ki PS4 oyuncularının çoğu ağlıyor çünkü her oyunda Xbox tokatlıyor.Evet Xbox daha iyi grafik veriyor ve buda sizin çok zorunuza gidiyor farkındayım.


    Akşamdan fazla kaçırınca böyle yorumlar çıkabiliyor.İşte şekil a'da görüldüğü gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Sevgili editor arkadasim ben haberin orjinal kaynagini okudum. Haberde yapimcilar sunu soyluyor.<br><br>' oyunu 1080p calistirmakta gucluk cektiklerini cunku kendi gelistirdikleri oyun motorunun 2 ve 4 cekirdek cpu kullanabildigini bu yuzden sorun yasadiklarini' aciklamislar. Sunu iyi bilin ulkemizde artik ingilizce cocuk yasta ogretilmeye baslaniyo.<br><br>Siz bu sekil ceviri hatasi bile sayilmayan buyuk yanlis anlamalar ile haber yapiyorsunuz. Bir haberi bir editor yapar, diger bir editor ceviri ve imla hatasi icin kontrol eder. Boylece haberler cok daha az sorunsuz yayinlanir.<br><br>Ben duyarli bir uye olmasam bu mesaji yazmam. Ama sizin bu mesaji gorup duyarli sekilde hareket etmenizide beklerim. Umarim gereken duzeltme en kisa zamanda yapilir.


    Hocam pardon ama zaten üye değilsiniz?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.