ne kadar sürede elimde olur acaba ? birde ayrıca bozuk çıkarsa fln uğraşmıyım ona göre :S zen touchla 3 kere deiştirme yaptımda :D 3. aleti kullanıyorum dayanmıor bana sanırım
ne kadar sürede elimde olur acaba ? birde ayrıca bozuk çıkarsa fln uğraşmıyım ona göre :S zen touchla 3 kere deiştirme yaptımda :D 3. aleti kullanıyorum dayanmıor bana sanırım
bildiğim kadarıyla parasını yatırıp dekontu yolladığınızda hemen kargoya veriliyor.. artık kargo kaç günde getirirse, uzaklığa göre değişim gösterir.. bozuk falan çıkarsa değişim yapılır ama uzak mesafe olduğu için zor olablir tabi.. en azından irtibata geçtiğinde kulaklığı deneyerek yollamalarını söyleseydin bu ihtimali ortadan kaldırmış olurdun.. tab çok küçük ihtimal bozuk çıkması, o çok da düşünme bence..
peki şimdi havale işini fln nasıl yapıcam tam olarak anlatırmısınız dekontu fln nasıl ileticem kendilerine bide bu konuyla ilgili bilgi alabilceğim kim var biliyormusunuz mail olarak ? denemelerini söylerim o zaman . daha isdeticem ztn bende :D
peki şimdi havale işini fln nasıl yapıcam tam olarak anlatırmısınız dekontu fln nasıl ileticem kendilerine bide bu konuyla ilgili bilgi alabilceğim kim var biliyormusunuz mail olarak ? denemelerini söylerim o zaman . daha isdeticem ztn bende :D
metanın sitesine gir telefon numarasını al ve arayıp ürünün olup olmadığı,fiyatını ve hesap numarasını al parayı havale/eft yap tlf.la bilgi ver onlar parayı hesapta görünce adresine kargoya verirler.
Arkadaşlar merhaba foruma yazmak için vaktim olmadı. Aslında iyide oldu İe4 ü daha iyi test etme şansım oldu bu sayede. Gelelim kulaklık hakkındaki düşüncelerime; kulaklığı bir çok müzik te test ettim.Tabiki ilk olarak bas ses performansı olmuştu test ettiğim.Test parçası olarak inclemeyi yapan EXcom_Zkko arkadaşımızın da ie4 ü denediği gibi iasca nın parçası ile gerçekleştirdim.Cx300 ile karşılaştırılması kesinlikle imkansız.Baslardan yüksek seste kulak zarınızın titrediğini hissediyorsunuz.cx300 de bu şekilde bir titreme olmamıştı şahses,direk olarak baslardan büyülendim zaten. gelelim midlere; mid sesler cx300 deki gibi geri planda kalmıyor.parçada ne ise o ses çıkıyor.en güzeli sesi yukseltseniz bile midlerde en ufak bir bozulma olmuyor.Yine tam performans çalışmaya devam ediyor kulaklık. Gelelim tizlere... Açıkcası ie4 ü dinleyince cx300 deki tizlerin tiz olmadığını anladım onda tizler rahatsız edici boyutta değildi ama yapay gibiydi sanki.İe4 te ise harbi tiz gibi çıkıyor.. Genel olarak bir yorum yapılacak olursa... Bu kulaklık bas ses hastaları için kesinlikle biçilmiş kaftan.tabi bunun yanında mükemmel mid ve tizlere sahip oluyorsunuz.(Bu arada cx300 de duymadığım detay sesleri varmış dinlediğim parçalarda ie4 ü dinleyince fark ettim ). Son söz: bu kulaklık kesinlikle cx 300 ile arasındaki 38 ytl farkı hak ediyor...Cx300 almayı düşünen arkadaşlara duyurulur..
+1 bir ie4 kullanıcısı olarak katılıyorum. tabi uygun eko ayarı yapılması ve kulak içine iyi oturtulması şartıyla performans alıyorsunuz. ama zaten tüm iem tipi kulaklıkların şartı kulağa iyi oturtulması. bu kulaklık bas için yapılmış resmen. birde ben henüz bu kulaklığı bayıltamadım. bayılma noktasında sizin kulaklarınız bayılıyor daha önce. bunun yanında detaylarda mükemmele yakın. hala ilk günkü gibi müzik dinlerken ayrı bir zevk alıyorum. herkese tavsiye olunur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman_goksel -- 22 Eylül 2006; 1:21:21 >