Şimdi Ara

Ne yaptıysam format atamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhabalar.Elimde casper cta-e07-11a modelinde bi tablet var.Geçenlerde durduk yere dondu hiç bi işlem yapamadım.Ben de kapattım tableti.Tekrar açtığımda tablet android ambleminde takılı kaldı.Ben de format atmayı denedim ama şöyle bi sorunla karşılaştım.Format atarken belli bir yere geldikten sonra yine takılı kalıyor ilerlemiyor.Ne yaptıysam düzeltemedim bende servise vermeden önce son çare buraya yöneldim.Eğer anlayan varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.



  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matrak159

    Öncelikle herkese merhabalar.Elimde casper cta-e07-11a modelinde bi tablet var.Geçenlerde durduk yere dondu hiç bi işlem yapamadım.Ben de kapattım tableti.Tekrar açtığımda tablet android ambleminde takılı kaldı.Ben de format atmayı denedim ama şöyle bi sorunla karşılaştım.Format atarken belli bir yere geldikten sonra yine takılı kalıyor ilerlemiyor.Ne yaptıysam düzeltemedim bende servise vermeden önce son çare buraya yöneldim.Eğer anlayan varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

    Dostum öncelikle formatı nasıl attığın önemli yani bir de sifirla ve yedekle yi dene ben de de samsung galaxy note 10.1 vardı sıfırladim donma sorunu Google play sorunu vs. Vs. Hepsi gecti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.