Şimdi Ara

Bu Ford Hakkında Görüşleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşımın New Ford Ka'sını kullandım ve aracın sürüş dinamiklerine bayıldım, küçük boyutuna rağmen çok iyi yol tutuyor ve sürüşü acayip keyifli. Tasarım olarak da çok hoşuma gitti. Ayrıca düşük kilometre, düşük fiyata yeni araçlar bulmak mümkün. Ancak bir önceki yumurta kasanın da getirdiği önyargıyla insanların bu araca bakışı biraz değişik. Trafikte itibar görmeme, sıkıştırılma gibi durumlar olabilir mi çekincesindeyim. Çünkü insanlarda acemiler bu aracı kullanır gibi bir önyargı var. Daha önce Peugeot 106-206-307, Alfa Romeo 147, Fiat Punto aracım vardı, 106'da bir nebze bu durumları yaşamıştım. Alfa 147 ve 307'de ise aksine trafikte daha çok itibar gördüğümü söyleyebilirim. Sizce de Ford Ka'ya karşı öyle bir önyargı olur mu diye görüşlerinizi alayım dedim.

Bu arada Ford Ka budur aracı bilmeyenler için: (2009 model New Ka olarak geçer.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powermoon -- 29 Mayıs 2014; 19:08:11 >

• Burası Türkiye şahinciler, heyecanlı şirket araçları, hızlı ve öfkeliden çıkma dolmuş şoförleri ve daha niceleri var :D Her an herşey olabilir yani :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendine yakıştırıyorsan al. Yerinde olsam, bu arabanın yüzüne bile bakmazdım.
  • Karı arabası derler
  • Karı arabası..imajı dandik..delikanlıyı bozar
  • Trafikte itibar görüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• O ışıkları taktıktan sonra görmemen imkansız.
  • Vay arkadaş beğenen çıkmadı.
  • zor karar. begeniyorsaniz alin. ben focus 2 hb alip ufak modifiyeler yaptim. boyle biseyi daha cok tavsiye ederim.
  • Suzuki maruti tavsiye ederim.
  • bu karı arabası yav, erkek adam puntoya biner
  • güzel araç fakat tercih edilmiyor fazla , bulunduğum ilde şu ana kadar 1 tane gördüm o da tahmin edersiniz ki 34 plakaydı .
  • Punto'yu bir arkadaşımın ısrarı sonucu kendisine sattım. Zaten hiç ısınamamıştım, çok ruhsuz bir araçtı, şimdiye kadar kullandığım en kötü araçtı diyebilirim.
  • Bu araba bildiğim kadarıyla FIAT 500ün birebir aynısı hatta FIAT fabrikasında bile üretiliyor olabilir tam hatırlamıyorum. Sadece FORD FIATA göre daha yol tutuş sürüş dinamikleri açısından ayarlanmış FIAT 500 ise daha konfora yönelik ayarlanmış gibiydi. Ama bir süre sonra FIAT 500de FORD setuplarına geçti diye hatırlıyorum.

Bu segment kadın arabası olarak bilinir zaten ama içlerinde sürüşü en erkeksi olan yine de FORD Ka dır.

Ben FORDsever olmama rağmen orijinali yani FIAT 500ü tercih ederdim.
    İmaj çok önemli ve FIAT 500 herhelade imaj şampiyonudur
  • Ford'un her arabası alınır
  • x-rayted kullanıcısına yanıt
    Evet, Fiat 500 ile aynı banttan çıkmış araç. Lakin Ka'nın imajı 500'den çok daha güzel bence, tabi zevk meselesi.
  • Yurtdışında kiralamıştık, tam bir şehir aracı fakat 2 kişilik Roadster versiyonu olan Street Ka'yı tavsiye ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ekspres-plaza-dan-2004-ford-street-ka-1.6-161346958/detay

• HazzaR kullanıcısına yanıt
    Bu önceki nesil KA hocam, benim ilgilendiğim model yeni nesil ''New Ka'' olarak geçen model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Bu önceki nesil KA hocam, benim ilgilendiğim model yeni nesil ''New Ka'' olarak geçen model.

Farkındayım şayet kiraladığımız araç zaten New Ka idi. Street Ka'yı alternatif olarak sundum.
  • Buna vereceğin parayla 2.el düzgün bir araç almanı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.