ya sagopanın bi şerkısı vardı sözleri şöyleydi adını merak ediyorum o şarkını sözleri dünya ker..nesinde yanlız diilsin tecavüz edenler var die gidiyo bu şarkının adı ne ya?
Okadar Mutlu Oldumki Arkadaslar Formalarda Sago ile ilgili Topic ler acilmis.Bundan 2-3 sene once Sagoyu Taniyan Bile Yoktu Simdi Herkez Taniyor Yayiliyoruz Artik Yavas Yavas. Tabi Arada Bir Doneklerde Cikiyor (iki Heceli) Anlamıssınızdır :)
geçen gün arabamı yıkatmaya götürdüm tabi ki cd palyerda sago çalıyo neise yıkama yerine park ettim o esnada çok sexy bi hatun da yanımdaki yıkama yerine park etti ikimiz aynı anda kapıyı açtık ve birbirimize baka kaldık çünkü oda benimle aynı şarkıyı dinliodu yani baytarı.arabalar yıkanasıya kadar oturduk sohbet ettik baya hoştu yani.arkadaşın da dediği gibi sago çok ii bir yolda ilerlio özellikle pesimist style a geçtikten sonra dinleyici kitlesi baya arttı. Bu arada yeni albüm çıkartmıo mu merakla bekliorum
merhaba bi kaç aydır dinliyorum sagopa yı.fikirlerine pek katılmasam da müzikleri bana hep yaşamımdan bazı kesitler çağrıştırdığı için seviyorum dinlemeyi.bi sorun olcak, bu arka planda çalan müziği de kendi mi yapıyor sagopa? ve bunları sırf müzik olarak sözsüz halini bulabilir miyiz enstürmantel olcak yani var mı böle bişi?
merhaba bi kaç aydır dinliyorum sagopa yı.fikirlerine pek katılmasam da müzikleri bana hep yaşamımdan bazı kesitler çağrıştırdığı için seviyorum dinlemeyi.bi sorun olcak, bu arka planda çalan müziği de kendi mi yapıyor sagopa? ve bunları sırf müzik olarak sözsüz halini bulabilir miyiz enstürmantel olcak yani var mı böle bişi?
bende geliyorum arkadaşlar bi dahaki konsere gidince bol bol ss koyarım
sagopa kajmer pess1mist underground rap king...
Salağa yattım uyuya kaldım,ikincilere tövbeliydim. Aslında kendi elimin kiriydim kendi lekemi çözemedim. Aynalarınızın yansımaları gözlerimi kamaştırmakta.Aklım karmakarışıklaşmakta. Şeytan en güzel sözleriyle sırnaşmakta. Yaşlı çocuk telaşta,göçebe aşklarınızın hatıraları duvarlarda.