Şimdi Ara

Torku nun Yalan Reklamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.torku.com.tr/urunler/liste/cikolata

Sitede ''gdo'suz ve yüzde 100 pancar şekerinin hammadde olarak kullanıldığı torku çikolata'' yazıyor ancak öyle değil.

Torku nun Yalan Reklamı

-Glikoz Şurubu var.

Ekşi sözlükte gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 28 Mayıs 2014; 20:05:25 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki diğer ürünlerinde
  • torkuya olan güvenim kırıldı
  • Sürmelik çikolatası için diyorlar onu galiba. Bunlar gofret tipi çikolata.
  • Surmelik cikolatasi 2013 te gdo lu diye satisi yasaklandi yada para cezasi kesildi. Tabi bu ceza kamuoyuna duyurulmadigi icin simdi sutten cikmis akkasik gibi reklam yapiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkD

Tüketiciyi aldatmaya yönelik reklamdan dava edilebilir.

Edilse keşke.başında ki adamı bir görseniz aile şirketine çevirdi şeker fabrikasını.

• bi kaç ürününde var bende dikkat ettim lakinki bu glikoz olayını karıştırmamak lazım
  • benim elimdeki no1'de glikoz şurubu yazmıyor o resim eski galiba.maltoz şurubu yazıyor neyin nesi bilmiyorum.
  • Daha 2 gün önce aldığım çokofestte maltoz şurubu vardı
  • Dün aldığım No.1 gofretinin içindekiler kısmını okudum. İçinde glikoz içeren sadece "Glikoz tozu" var.
  • bvende geçen aldığımda glikoz şurubu onun yanında da şeker pancarı şekeride yazıyordu yani ikisinden de vardı ama tadı güzel diye alıyorum ben herşeyde glikoz var zaten ben sadece gofret yazısını görüyorum
  • olay benim konuma da sicradi oraya da yazdim buraya da yazayim kavga etmeye gerek yok iki taraf da hakli.

bugun baska bir bakkala gittim iki kutu no1 var.dedim bunlar yeni mi?sunlar yeni gecen hafta geldi oteki kutuda eski mal var dedi.yenilere baktim glikoz surubu yok maltoz surubu var o da zararli bir sey degilmis.eskilere bakarken icinde kurutulmus glikoz surubu yazan bir taneye rastladim sonra bir daha rastladim uretim tarihleri eski.bilmiyorum bahaneleri nedir ihrac mal diye uretip yurt icine mi verdiler yoksa bir parti malda oyle mi yaptilar bilemiyorum ama aldim icinde yaziyor diyen de hakli yazmiyor diyen de hakli iki farkli urun de su anda piyasada satiliyor.glikoz surubu yazanin tadi icinde kati seker ya da kurutulmus glikoz o sekilde mi oluyor bilemiyorum catir catir seker geliyor agziniza ama maltoz surubu olan daha lezzetli bence ve catir catir seker gelmiyor agziniza.

Torku nun Yalan Reklamı

• Taa 3.5 sene öncesinin haberi;

"kronik hastalıkları salgına dönüştürdüğü ve kanser, kalp, siroz, diyabet gibi çok sayıda hastalığa neden olduğu için Fransa, Hollanda ve İngiltere’de yasaklandı."

www.ntvmsnbc.com/id/25180566

Türkiye de yasaklanmasını bırakın kullanım kotası bile artırılmış.
    Ve en çok bilinen ve en fazla tüketilen markaların hemen hemen tüm şekerli ürünlerinde mevcut.
    Marketlerde binlerce çeşit ürün arasında glikoz şurubu icermeyen ürün bulmakta zorlanıyorum.
    Oğlumla berağber biskivi çikolata türü birşeyler almak için giriyoruz markete. Başlıyoruz okumaya;
    "Glikoz şurubu, Glikoz şurubu, Glikoz şurubu, Glikoz şurubu...... Her şeyde bu şey....
    Petibör bisküvi de bile var.
    Bir şey almadan ya da sadece tadelle alarak çıktığımız çok oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.