Şimdi Ara

2014 DÜNYA KUPASI ALMANYA FAN | ŞAMPİYONNN ALMANYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
1
Favori
4.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünya Kupası'nda Almanya'yı destekleyenler, Almanya Milli futbol takımı ile ilgili görüşlerimiz, yorumlarımızı burada paylaşalım.

Konu için imza;

[center][size=1][b][color=#000099]2014- Brazil[/color] [color=#CCCC00]FIFA World Cup[/color] [color=#000000][/center] 
    [center]Almanya[/color] [color=#990000]Milli Futbol Takımı[/color] [color=#CCCC00]Destekçileri[/color][/b][/size][/center]
    [center][image]https://store.donanimhaber.com/58/56/40/585640a9f6e0d224eeaa54f5cc0e8a97.jpg[/image][/center]
    [center][size=1][color=#000000][b]1 Neuer 12 Zieler 22 Weidenfeller 2 Grosskreutz 4 Höwedes 5 Hummels 15 Durm 16 Lahm (c) [/b][/color] [color=#990000][b]17 Mertesacker 20 Boateng 21 Mustafi 3 Ginter 6 Khedira 7 Schweinsteiger 8 Ozıl 9 Schürrle [/b][/color] [color=#CCCC00][b]10 Podolski 13 Müller 14 Draxler 18 Kroos 19 Götze 23 Kramer 11 Klose Manager: Joachim Löw[/b][/color][/size][/center]

[center][size=1][b][color=#000099]2014- Brazil[/color] [color=#CCCC00]FIFA World Cup[/color] [color=#000000][/center] 
    [center]Almanya[/color] [color=#990000]Milli Futbol Takımı[/color] [color=#CCCC00]Destekçileri[/color][/b][/size][/center]
    [center][image]https://store.donanimhaber.com/eb/29/f4/eb29f4c44926d855167aed88a8cdce40.jpg[/image][/center]
    [center][size=1][color=#000000][b]1 Neuer 12 Zieler 22 Weidenfeller 2 Grosskreutz 4 Höwedes 5 Hummels 15 Durm 16 Lahm (c) [/b][/color] [color=#990000][b]17 Mertesacker 20 Boateng 21 Mustafi 3 Ginter 6 Khedira 7 Schweinsteiger 8 Ozıl 9 Schürrle [/b][/color] [color=#CCCC00][b]10 Podolski 13 Müller 14 Draxler 18 Kroos 19 Götze 23 Kramer 11 Klose Manager: Joachim Löw[/b][/color][/size][/center]

[center][image]https://store.donanimhaber.com/8a/10/2a/8a102a5ff27091f2ffcd2aee8e83b8e5.jpg[/image][/center]

[center][image]https://store.donanimhaber.com/12/d3/60/12d360d57c367e9a9b6af5cb47e15953.jpg[/image][/center]

1-Asmodian

2-diablo12

3-Petyr Baelish

4-Martin Skrtel

5-Cane®

6-D.

7-Orjin Carnibor

8-Zendo

9-bird_hunter

10-Captain obvious

11- Dark Saga

12- GülleciFaruk

13- celo55

14-hsngencer

15- Patatesli Çay

16- Protez Bacaklı Çekirge

17- The Unforgiven

18- karasis65

19- JamesKırkRobertLars

20- Kauppatore

21- Fevzi_aldemir

22- Bruce Wayne_

23- dandoldenius

24- prideinbattle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asmodian -- 14 Temmuz 2014; 0:39:00 >

• İlk defa almanyayı destekliyorum bu sene. Kadro çok güzel.
  •  2014 DÜNYA KUPASI ALMANYA FAN | ŞAMPİYONNN ALMANYA

Kadrosu çok iyi Almanya'nın. Ben olsam böyle bir kadroyla çıkıp Reus'u Messi gibi kullanırdım. Ama Löw büyük ihtimal Klose'yi tek forvet oynatacak, bir ihtimal de Müller'i.

+Yedeklerde Draxler ve Khedira gibi isimler de olacak. Keşke İlkay ve Gomez de olsaydı. O zaman gerçekten durdurulması çok zor bir takım olurdu Almanya.

İspanya'nın leş futbolundan nefret ettiğim için göze hoş gelen bir futbol oynayan Almanya'yı turnuvanın favorisi olarak görüyor ve destekliyorum

• Favorim Almanya. Ama Arjantin'den de büyük iş bekliyorum. Ben de mi konu açsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya kupasında bir tek Almanya'yı desteklerim Türkiye olmadığı zaman.

Favori kadrom.

http://www.footballuser.com/formations/2014/05/1004418_Borussia_Dortmund.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Dünya kupasında bir tek Almanya'yı desteklerim Türkiye olmadığı zaman.

Favori kadrom.

Hocam Klose eski verimini verebilir mi , açıkçası ben pek zannetmiyorum. Onun yerine daha genç oyuncuları oynatmak lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asmodian

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Dünya kupasında bir tek Almanya'yı desteklerim Türkiye olmadığı zaman.

Favori kadrom.

Hocam Klose eski verimini verebilir mi , açıkçası ben pek zannetmiyorum. Onun yerine daha genç oyuncuları oynatmak lazım.

Eski performansını veremez ama ondan tecrübelisi de yok şu an. Belki volland süprizi gelebilir.

• Her zaman ki gibi favorim en kötü gene Yarı Finali görür ama bu sefer kupayı almanın vakti geldi
  • Vay Arkadaş as kadro ile Almanya , Kamerun ile 2-2 berabere kaldı. Üstelik maç Almanya'da oynandı. Maçı izleyemedim, oynanan futbol nasıldı acaba?

• Asmodian kullanıcısına yanıt
    San Marino > Löwün sahte 9 u

Almanya ilk yarı çok kötü oynadı daha doğrusu ileriye gidemedi sadece ilk dakikada Mesutun kaçırdığı net gol ve gene ilk 4 dk da kafa topu direkten auta gitti onun harici çok kötü idi maç . Schurle nin attığı gol de ofsaty var bana pek umut vermedi Almanya Klose oynar artık Götze forvette bir şey yapamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

San Marino > Löwün sahte 9 u

Almanya ilk yarı çok kötü oynadı daha doğrusu ileriye gidemedi sadece ilk dakikada Mesutun kaçırdığı net gol ve gene ilk 4 dk da kafa topu direkten auta gitti onun harici çok kötü idi maç . Schurle nin attığı gol de ofsaty var bana pek umut vermedi Almanya Klose oynar artık Götze forvette bir şey yapamıyor

Vay anasını durum o kadar vahim ki forvette yaşlı kurt Klose düşünülüyor , tek umudum hazırlık maçıdır diye maça asılmadıklarını düşünmek. Söylediklerine göre Portekiz hatta diğer maçlar kağıt üstünde düşündüğümüz gibi geçmeyecek. Bunun sinyalini aldık gibi.

• Almanya favorim tabi ki bakalım neler olacak, kadro çok iyi
  • Bende Almanya'yı destekliyorum. Dünkü maçı seyrettim oynanan oyun midemi bulandırdı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir turnuvada Türkiye yoksa desteğim almanyayadir

• Low tek forvet mi almis kadroya

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Low tek forvet mi almis kadroya

aynen öyle,35 yaşındaki Klose var bir tek maalesef.
  • Yaz beni.

Orta saha : dunya kupasina katilan ulkeler arasinda en iyisi.

Defans :. Yeterli seviyede.

Forvet ;.dunya kupasina katilanlar arasinda en kotu forvet hatti . Hatta forvet yok. Guney amerika ulkelerinde ki forvet bollugu ,.almanyada da olsaydi keske . orta sahaya cok is dusuyor.

Kupayi da alirlar.

Arjantin , brezilya felan ceyrek / yari final gorurler en fazla. Final ispanya - almanya arasinda olur gibi. Almanya final gorur , rakip degisebilir.

Dortmundlu oyuncularin performansini cok merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pabliato -- 4 Haziran 2014; 15:46:22 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Panzerler Schürrle'nin attığı gol ile Ermenistan karşısında 1-0 önde. Maçı izleyeyemiyorum. Rakip denk bir takım değil ama izleyen birinden oynanan oyun hakkında yorum duymak iyi olurdu.

Edit: 4-1 oldu. Höwedes,Podolski ve Klose'nin golleri var. Ermenistan'ın tek golü Dortmund'lu Mkhitaryan'dan geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asmodian -- 6 Haziran 2014; 23:19:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asmodian

Panzerler Schürrle'nin attığı gol ile Ermenistan karşısında 1-0 önde. Maçı izleyeyemiyorum. Rakip denk bir takım değil ama izleyen birinden oynanan oyun hakkında yorum duymak iyi olurdu.

Edit: 4-1 oldu. Höwedes,Podolski ve Klose'nin golleri var. Ermenistan'ın tek golü Dortmund'lu Mkhitaryan'dan geldi.

Golü yiyene kadar sahada tanıyamadığım bir Almanya vardı ama golden sonra tozu dumana katarak ilerliyorlar. Klose de Müller'in en golcü oyuncu rekorunu kırdı bu arada.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.