Şimdi Ara

Acer, Nvidia G-Sync teknolojisine sahip dünyanın ilk 4K oyuncu monitörünü duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Acer, Nvidia G-Sync teknolojisine sahip dünyanın ilk 4K oyuncu monitörünü duyurdu





     

    Acer, Nvidia G-Sync teknolojisine sahip dünyanın ilk 4K oyuncu monitörü XB280HK'i resmi olarak kullanıcıların beğenisine sundu.

     

    Acer'in 28-inçlik LED arka aydınlatmalı panelde 3840 x 2160 piksel çözünürlük sunan oyunculara özel yeni monitörü XB280HK, Nvidia'nın G-SYNC teknolojisiyle monitörün yenileme hızı ile GPU'nun render hızını senkronize ederek oldukça akıcı ve düşük gecikmeye sahip bir oyun deneyimi ortaya koyabiliyor. Düşük titreşim, düşük karartma ve ComfyView teknolojileri sayesinde ekran titremesini önleyebilen, %15 (Diğer birçok monitör %30'dan başlıyor) parlaklık düzeyiyle düşük ışıklı ortamlarda gözleri yormayan ve parlama yapmayarak çok daha rahat bir görüş sunabilen Acer XB280HK, 170/170 derece görüş açısıyla geliyor ve DisplayPort v1.2 ile USB 3.0 (4 adet) portlarını da bünyesinde barındırıyor. ErgoStand bacağıyla geniş bir açı ayarlama imkanı tanıyan monitör, bacağının arkasında yer alan özel bölüm sayesin de ise kablo karmaşasının önüne geçebiliyor.

     

    Acer'ın oyunculara özel yeni monitör modeli XB280HK, yılın ikinci çeyreğinde satışa çıkıyor. Ürünün açıklanmış bir fiyat bilgisi ise şimdilik bulunmuyor.

     



     Acer, Nvidia G-Sync teknolojisine sahip dünyanın ilk 4K oyuncu monitörünü duyurdu

     









  • 4K lar alınabilir düzeye indiğinde Anasayfa Haberlerinde 32K ların çıkışıyla alakalı bilgiler okuyor oluruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 lira olsa alabiliriz yinede nerde o günler ...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4K oyun monitörü için fazla. Ama şöyle bi düşünecek olursak 4K oynatacak ekran kartları çıktığında biz ancak bu haberde ki monitörü alabiliyor olacağız.

    bknz: Alınabilir seviyedeki 120 hz monitörler kaç yılında çıkmış. Örnek Benq

  • Bu çipin ayrı olarak satılıp asus monitörlere takılabilmesiyle ilgili bir dedikodu vardı, noldu o muhabbet acaba

  • 4k bence çok gereksiz şuan için onu kaldıracak ekran kartı çıkacak sonra ucuzlayacak oooo türkiyede en az 5 yıl sonra

  • 4K monitör alıp windows çalıştırmak çok mantıksız bi sefer windows'un 4K desteği yok yani 4K'ya göre yeniden dizayn edilmemiş ikonlar ve çubuklar...

  • Apple,cinematic display'i yenilese artık millet 4k çıkardı hala apple 2009 da kaldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semih4444

    4K monitör alıp windows çalıştırmak çok mantıksız bi sefer windows'un 4K desteği yok yani 4K'ya göre yeniden dizayn edilmemiş ikonlar ve çubuklar...

    Sen olayı çok yanlış anlamışsın. Millet 4K monitor alıp windowsa yenile diye abanmıyor


    Bu arada ne demek destek yok. Tabii ki var iyi salladın ha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia kusura bakmasın ama sırf yonganın maliyeti yeter bu monitörü almamak için. Ayrıca 1080p kimin neyine yetmiyor anlamadım. Şu paragöz firmaların gazına gelmeyin arkadaşlar. Alın bir 270x veya 760 ve 1080p orta-yüksek ayarlarda keyfinize bakın. Konsol grafikleri bu bahsettiğim ayarların çok daha altında.
  • Zamanında birileri de laptop monitörlerine 1366x769 den başka çözünürlük gereksiz demiş galiba Hala değişmekte zorlanıyor nedense Bırakın gelişsin arkadaşlar Monitörler geliştikçe bu kezde ekran kartı üreticileri ellerinde ki kozları oynarlar Kimse lokomotif görevi yapmazsa tren hep yerinde sayar

  • hatırlıyorumda 27" 1080p monitörler çıktığında millet o çözürnlüğün 27" az olduğunu söylüyorlardı şimdi ise 4k gereksiz diyorlar. Bana kalırsa 4k standart olmalı ki donanım üreticileri 4k çözünürlüğe uygun sistemler ortaya çıkarmaya başlasın.
  • Bizi de en en öemli olan soru fiyat. iki bin dolardan asagi degildir.

  • Şu bazı şeylere gereksiz yazmaktan bıkıp usanmayan arkadaşları anlamıyorum. Bu mesajları yazdıkları aletleri bile gereksiz görürdü çıkmadan sorsaydınız. Mektup varken ne gerek var derdi.

    En büyük kaçırdığınız noktada şu: daha iyisi çıktığında bi önceki çıkan lar daha alınabilir fiyatlara düşüyor. 4k gereksiz belki ama kim bilir nice insan ucuzladı full hd alacak.

    Ekran kartları 4k ya uyumlu hale geliğinden surround veya eyefinty kurulumlarını tek kartla yapılabilir hale getirdi. Yani olaya geniş bakın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeufeL-07 -- 28 Mayıs 2014; 0:04:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tiziano Şerro

    Nvidia kusura bakmasın ama sırf yonganın maliyeti yeter bu monitörü almamak için. Ayrıca 1080p kimin neyine yetmiyor anlamadım. Şu paragöz firmaların gazına gelmeyin arkadaşlar. Alın bir 270x veya 760 ve 1080p orta-yüksek ayarlarda keyfinize bakın. Konsol grafikleri bu bahsettiğim ayarların çok daha altında.

    Yok abi olur mu öyle şey. Allah korusun geri kalırlar teknolojiden.

    1366x768 yetiyor bana. Hem daha düşük çözünürlükte daha yüksek ayarlarda rahatça oynamak varken?

    Hiç boşuna bana satırlarca yazmayın. Kişisel görüşüm...
  • benq xl2420t parasını biriktiremedim. 10 yıllık monitörüme elveda deme vakti geldi. Bu gecen süreyi düşündükce kendimi dinazorlar devrinde hissediyorum. Göktaşı düşer 4k monitörü hiç görmem. :)

  • Bi öküz parasına satılır buralarda herhalde...
  • Monitörden ziyade bu monitörle oyun oynatabilecek sisteme para harcamak gerekecektir. 4k'da bf4, crysis 3 ultra kalite... 2 adet titan Z veya 295x2 kaldıracakmı bakalım. Onlar bile fps konusunda zorlanacaktır.
    4k monitörler şimdilik oyunculara hitap etmiyor gibi, grafik tasarımcıların daha çok işini görecektir.
  • güzel haber gelsinde görelim ''gereksiz'' diyen ''gereksizlerle'' uğraşmaya değmez. fiyat konusunda kaçınılmaz ki çok pahalı olacak. yeni teknolojilerin dünya lideri ülkemizde alınabilir düzeye gelmesi nerdeyse 5 yıl sürüyor :D çıkmadan söyleyim 8k'lar 2023'te alınabilir seviyeye gelir sanırım.
  • Evde 720p monitorum var ve orta sinif ekran kartim olmasina ragmen (gtx560ti) tum ust seviye oyunlari ultra oynayabiliyorum. Oyuncu monitoru bu olsa gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.