Şimdi Ara

The Evil Within'den Yepyeni Görseller

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Resident Evil'ın yaratıcısı olan Shinji Mikami tarafından gelişitirilen The Evil Within'in yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Oyunda başımızın büyük bir belada olduğunu bu görsellerde de görüyoruz.

The Evil Wtihin 26 Ağustos'ta PC, Xbox 360, PS3, Playstation 4 ve Xbox One için piyasaya çıkacak.

• Oyunu Merakla Bekliyorum Güzel bir oyun olacak

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun kötü olma olasılığı sıfır gibi geliyor bana. Şöyle bir wikipedia sayfasında kariyerine baktım Shinji reyisin. Nintendo konsollarına çıkardıgı oyunları aradan çıkarırısam (çünkü onları oynayamadım), şu ana kadar yaptıgı tek bir dandik oyun yok adamın. Resident Evil 4 dahil. Onu da çok sevmiştim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alondate -- 27 Mayıs 2014; 13:02:09 >
  • grafik motoru ragedeki değildir umarım

• üç görsel bakıyorum paaaat reklam sonra yine üç görsele bakıyorum yine paaaaat reklam tamam yapında bukadarda sık çıkmasın kanser oldum inceleyene kadar...

• quote:

Orijinalden alıntı: jeofoking

grafik motoru ragedeki değildir umarım

Evet ID tech 5.Ama motorun saf hali değil.Shinji mikami önceki haberlerde neredeyse oyun motorunu baştan yazdıklarnı dile getirmişti.

Örnek olarak şuanki call of duty'lerde kullanılan motor eski quake 3 motorunun infinity ward tarafından türetilmiş hali gibi yani.

• Modified id Tech 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: jeofoking<br><br>grafik motoru ragedeki değildir umarım</blockquote><br><br>Evet ID tech 5.Ama motorun saf hali değil.Shinji mikami önceki haberlerde neredeyse oyun motorunu baştan yazdıklarnı dile getirmişti.<br><br>Örnek olarak şuanki call of duty'lerde kullanılan motor eski quake 3 motorunun infinity ward tarafından türetilmiş hali gibi yani.

çok hantal bi motor inşallah dediğin gibi yapmıştır shinji

• Shinji Mikami, Re'den sonra yeniden saf bir korku oyunu efsanesi yaratıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.