Şimdi Ara

Yardım! SU ISININCA GAZ kokuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyigünler arkadaşlar.ECA eurostar kombimiz var yaklaşık 17 senelik.bugüne kadar tık demedi. son günlerde duş alırken su ısınınca gaz,benzin benzeri bir koku geliyor sudan.ilk şebekeye karışmış olabileceği geldi aklıma fakat 10 15 gündür aynı durum var.bu kombiden kaynaklıyordur değil mi,yani bir eca servisini çağırmam mı gerekiyor?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jager

    İyigünler arkadaşlar.ECA eurostar kombimiz var yaklaşık 17 senelik.bugüne kadar tık demedi. son günlerde duş alırken su ısınınca gaz,benzin benzeri bir koku geliyor sudan.ilk şebekeye karışmış olabileceği geldi aklıma fakat 10 15 gündür aynı durum var.bu kombiden kaynaklıyordur değil mi,yani bir eca servisini çağırmam mı gerekiyor?


    KOMBİDE BÖYLE BİR ARIZA OLMAZ. ŞEBEKE SUYUNDAN OLUYORDUR. KOMŞULARA Bİ SOR AYNI SIKINTI VARMI DİYE. HATTA MÜMKÜNSE KENDİN GİT Bİ KOMŞUNUN EWİNDE DENE. KOMBİDE BÖYLE Bİ ARIZA YOKTUR.
  • Sordum kimsede böyle bir şikayet yok.su fazlaca ısınınca çok kokuyor bildiğin benzin gaz.bende ısıtırken suya gazmı karışıyo diye düşündüm bilmediğimden.tekrardan bir sorayım.sağolun tavsiye için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.