Şimdi Ara

Monochroma Video inceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nowhere Studios tarafından geliştirilen Monochroma, Türk oyun sektörü için önemli bir adım. Uzun süredir heyecanla beklediğimiz bu platform-bulmaca oyununu inceledik.

• SEVGİLİ; BSC... Pc'mi açtığımda; İlk BSC'ye girerdim. Portal kısmı dopdolu olurdu heyecandan hangisine gireceğimi şaşırırdım... IDM'yi çalıştırıp videoların inmesini beklerken... Haberlere, Röportajlara bakardım. Şimdi gelgelelim bomboş bir hal aldı site... içimdeki heves kaçıyor yavaş yavaş... !!! Lütfen Kendinize Gelin !!! Eski halinize dönün... Şu yapılanma işini halledin artık. Lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aaron Paul -- 26 Mayıs 2014; 15:23:08 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul

<b>SEVGİLİ; BSC... Pc'mi açtığımda; İlk BSC'ye girerdim. Portal kısmı dopdolu olurdu heyecandan hangisine gireceğimi şaşırırdım... IDM'yi çalıştırıp videoların inmesini beklerken... Haberlere, Röportajlara bakardım. Şimdi gelgelelim bomboş bir hal aldı site... içimdeki heves kaçıyor yavaş yavaş... !!! Lütfen Kendinize Gelin !!! Eski halinize dönün... Şu yapılanma işini halledin artık. Lütfen... </b>

Gerçekten haklısın dostum

• Erdinç Abi yi çok özlüyorum

• gökhan abini talha abinin o eski oscarlık ıncelemelerını ozledık

• quote:

<b>SEVGİLİ; BSC... Pc'mi açtığımda; İlk BSC'ye girerdim. Portal kısmı dopdolu olurdu heyecandan hangisine gireceğimi şaşırırdım... IDM'yi çalıştırıp videoların inmesini beklerken... Haberlere, Röportajlara bakardım. Şimdi gelgelelim bomboş bir hal aldı site... içimdeki heves kaçıyor yavaş yavaş... !!! Lütfen Kendinize Gelin !!! Eski halinize dönün... Şu yapılanma işini halledin artık. Lütfen... </b>

Katılmamak elde değil. Ama E3 geliyor. Site bir nebze olsun hareketlenecektir...

• Demosunu oynamıştım kontroller berbattı, görünen o ki kontrollerde bir değişiklik olmamış. " Çakma " oyunları destekleme taraftarı değilim. Her ne kadar Türk yapımı olsa da. Bu oyunu yapabiliyorsan, biraz daha oturup düşünüp daha özgün bir şey de yapabilirsin. Öyle kırmızı renk katarak çok bir değişiklik olmuyor. Limbo bir efsaneydi öyle de kalacak. Düne kadar Türkiye'den oyun çıkmıyordu. Bu şekilde çıkacaksa çıkmasın. Dizilerde, filmlerde yeterince çakma yapımlar var bari oyunları katmayın yalvarırım.
  • oyun hakkında bir fikrim yok ancak müziklerini gevendenin yaptığını biliyorum. Türkiye'de değerleri bilinmese de tarzları ve müzikleri çok sağlam yine çok bilinmese de Avrupa'da bir çok festivale katılmışlardır. Sonuç olarak oyunun müzikleri güzel olacaktır

• Çok değil sadece 10 saniye arayla grafikleri hem kötülüyor hem de oyunun iyi taraflarından biri olarak sayıyorsunuz. 4.56 ve 5.16

• quote:

Orijinalden alıntı: aygun61

Çok değil sadece 10 saniye arayla grafikleri hem kötülüyor hem de oyunun iyi taraflarından biri olarak sayıyorsunuz. 4.56 ve 5.16

hocam arkadaşın konuşma tarzıyla ilgili. 4.56 da "kontrollerinde grafikler gibi, kötü bir iş çıkardığını söyleyemeyiz." demiş. iyi demiş yani :)
  • quote:

Bende katılıyorum.Ve sitede yapılanma işinde en sevmediğim nokta şu incelemelerin çok az süreye indirgenmesi oldu.Umarım arkadaşın dediği gibi yapılanma süreci çabuk biter ve şu inceleme süreleri eski haline dönüp daha detaylı hale gelebilir..Not:Özellikle Talha abi'ye söylemiş olayım :))

• quote:

Çok değil sadece 10 saniye arayla grafikleri hem kötülüyor hem de oyunun iyi taraflarından biri olarak sayıyorsunuz. 4.56 ve 5.16

1. Arada 10 değil 20 saniye var, matematik hocaman selam söyle
    2. sondaki grafik kavramı atmosfer olarak kullanılıyor ve kontroller'e kötü deniyor, türkçe hocanada selam söyle istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 26 Mayıs 2014; 17:03:25 >
  • quote:

başarılı grafikten kasıt sanatsal yönüneydi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

1. Arada 10 değil 20 saniye var, matematik hocaman selam söyle
    2. sondaki grafik kavramı atmosfer olarak kullanılıyor ve kontroller'e kötü deniyor, türkçe hocanada selam söyle istersen

matematik hocaman'a selam gönderirim gördermesine de, bu hocaman kelimesinden(?) sonra Türkçe hocam senden selam alır mı orasını bilemem.

• Eleştiriye dayanamayıp mesaj silen adam çok objektif bakacaktır oyuna zaten..
  • Bu inceleme videosunda izlediğim kadarıyla oyun, bağımsız oyun kategorisinde ele alırsak hiç sırıtmıyor. Bağımsız bir yapım olarak çıtanın çok üstüne çıkamasada güzel görünüyor. Ayrıca incelemenin tarafsız bir gözle yapılmasında çok hoşuma gitti. Sadece türk yapımcılar yaptı diye oyunun puanlarını şişirerek kullanıcıları yanıltmamanız ayrı bir güzel olmuş. Son olarak incelemeninde sonunda denildiği gibi oyun dünyası için küçük türk oyun sektörü için büyük bir adım. Yapımcı ekibinde arkasında gururla durabileceği güzel bir yapım olmuş devamını hatta daha iyilerini görmek dileğiyle...

• sercan_190735
    Doğru düzgün eleştiri yapıldığında bsc ekibi en ağır olanlarını bile silmemiştir.
  • Röportajını Talha'nın yaptığı oyunun incelemesini de ondan beklerdim. Çalışmada düzensizlik olmuş resmen.

• Arkadaşında Dediği Gibi Devamını Ve Dahaİyilerini Görmek Dileğiyle :D Başarılar Dilerizzz Oynanabilir bi oyun olmuş güzelgörünüyorr

• Alkan gayet güzel inceleme yapmış bünyeler kabul etmiyor Alkanı neden? Bsc yapılandırma aşamasında.Bazı üyeler sinirli çünkü;Doğal olarak düzensizlik editörlerin değişmesi ve herkezin kendine göre sebebi.Alkanında sınıfa yeni gelmesiyle birlikte tüm eleştiriler hakaretler Alkana yöneldi sanki Alkan'da suçmuş gibi bu da gelir bu da geçer (BSC)Alkan alışmalısın dayanmalısın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.