Şimdi Ara

Project Reality (Artık F2P) ''KURULUM REHBERİ EKLENDİ''

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
5
Favori
2.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben Türkiyenin tek aktif Project Reality klanı olan 57. Alay(57th Regiment) adına size belki de daha önce duymadığınız bir oyunu tanıtacağım.

Battlefield 2'nin bir modu olan Project Reality Gamespy serverlarının kapanması ile birlikte artık F2P yani oynaması ücretsiz. Aranızda oyunu merak eden, denemek isteyen olursa diye oyunu kısaca tanıtmak istiyorum.

Project Reality (Artık F2P) ''KURULUM REHBERİ EKLENDİ'' Project Reality (Artık F2P) ''KURULUM REHBERİ EKLENDİ'' Project Reality (Artık F2P) ''KURULUM REHBERİ EKLENDİ'' Project Reality (Artık F2P) ''KURULUM REHBERİ EKLENDİ'' Project Reality (Artık F2P) ''KURULUM REHBERİ EKLENDİ'' Project Reality (Artık F2P) ''KURULUM REHBERİ EKLENDİ'' Project Reality (Artık F2P) ''KURULUM REHBERİ EKLENDİ'' Project Reality (Artık F2P) ''KURULUM REHBERİ EKLENDİ''
    Project Reality taktiksel oyun ve gerçeklik üzerine kurulmuştur. 1-2-4 km'lik haritalarda 2 takım birbirine üstünlük sağlamaya çalışır. Takımlar genellikle 50'ye 50 ayrılır ve genellikle bu takımlardan birisi BLUEFOR(A.B.D-Almanya-İngiltere-Rusya-Çin vs) Diğeri ise OPFOR(Çeçen direnişçiler-Hamas-Taliban-Afrika Direniş Güçleri vs) olur. İki Bluefor takımının birbirine karşı savaştığı haritalar da var ama oyunda. Bu 50 kişilik takımda her oyuncu ayrı bir rol üstlenir. Üstlendiği role göre de Kit'ini (Tehçizat) alır. Her Kit birbirinden farklıdır ve belirli görevler için belirli kitlere ihtiyaç vardır. Örnek vermek gerekirse; Piyade kiti olan bir oyuncu helikopter-uçak(Pilot kitine ihtiyacı vardır) kullanamaz. Tank ve Apc(Crewman Kiti gerekir) gibi zırhlı araçlarda Sürücü veya Topçu olarak bulunamaz.

Bu kitlerin farklılıkları hakkında kafanızda bir fikir oluşması için şöyle açıklayayım bir de;

Piyade Kiti= Tüfek, kasatura, el bombası, sis bombası, bandaj, kürek(Çok amaçlı askeri kürek. Oyunun içinde kurulacak Anti-Air, sabit roketatar gibi ekipmanları kurmaya yarar)
    Pilot kiti= Tabanca, sis bombası, bandaj, paraşüt
    Crewman kiti= Kasatura, Hafif makinalı tüfek, sis bombası, bandaj, dürbün, kürek

Fark ettiyseniz Pilot kitinde kürek yok. Yani bir pilot inşaya yardım edemez. Piyade kiti de silahının üzerinde bulunandan ayrı olarak bir dürbüne sahip değil.

Son olarak şundan bahsetmek istiyorum. Oyunda her ülkenin, her takımın kendine özgü silahları ve araçları vardır. ABD ordusuyla oynarken AK47 alamazsınız. Rus ordusu ile oynarken G3 alamazsınız. Oyunda bulunan tarafların/ülkelerin hepsinin şu anda güncel olarak kullandıkları silahların ve araçların oyunda bulunduklarını belirtmek isterim.

Genel olarak anlatabileceklerim bunlar. Bütün oyunlar arasında birbirine karşı saygılı insanlar bulabileceğiniz az sayıda oyundan birisi PR. Project Reality sürekli genişleyen bir oyun. Eskimeyecek sürekli güncel kalacak bir dünya. Mesela son olarak Özgür Suriye Ordusu ile Suriye ordusunu karşı karşıya getiren bir harita yaptılar. Ayrıca Project Reality 2'nin de CryEngine ile yapımına başlandı. Bu dünyada siz de yer almak isterseniz size oyunu öğrenmenizde seve seve yardımcı oluruz. İletişim linkleri alttadır.

Bütün sorularınız için bize ulaşın

Forum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6CFFC1547 -- 5 Temmuz 2015; 16:41:23 >

• Konu tekrardan düzenlenecektir. Sorularınız varsa PM atabilirsiniz
  • Güzele benziyor da diğer oyunlardan farkı ne?
  • Oha bu oyunu bekliyodum işte süper haber oldu bu. Cidden sevindim. Sistem eski bakalım pc kaldıracak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puzlu Masta

Güzele benziyor da diğer oyunlardan farkı ne?

Daha taktiksel daha stratejik savaş. yukarda anlattığım gibi. gerçeklik olgusu daha önde diğer oyunlardan. oynamaya karar verirseniz facebook sayfasına buyrun. tek başına ingilizce sağlam değilse zevkli olmuyor pek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badem Bıyık

Oha bu oyunu bekliyodum işte süper haber oldu bu. Cidden sevindim. Sistem eski bakalım pc kaldıracak mı

kaldırır hocam merak etmeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben orijinal bf2 üzerine kurdum pr yi kurulumda sorun olmadı.
    oyunu açıyorum, loadingden sonra tam oyuna girecekken birden masaüstüne atıyor. sorun ne acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

ben orijinal bf2 üzerine kurdum pr yi kurulumda sorun olmadı.
    oyunu açıyorum, loadingden sonra tam oyuna girecekken birden masaüstüne atıyor. sorun ne acaba

Hocam şu sorulara cevap verir misiniz;

Herhangi bir hata mesajı alıyor musunuz?
    İşletim sisteminiz nedir?
    Virüs programınız varsa nedir?
  • Bu oyun için bir üyelik açmaya gerek var mı ? Yoksa Counter gibi direk Nick seçip oyuna mı giriyoruz ?
  • Core. kullanıcısına yanıt
    Oyuna girerken hesap oluşturuyorduk GameSpy varken. Şimdi büyük ihtimalle dediğiniz gibi kullanıcı adı seçip giriliyordur sadece.
  • hata mesajı almıyorum
    win8 kullanıyom
    virüs prog. yok
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    http://files.ancientdev.com/prbf2/errors/1311/RendDX9.dll

Şu dosyayı BF2'nin kurulu olduğu yere atın. Değişim sorarsa evet deyin. Olmazsa attığınız dizinin adresini kopyalayıp buraya atın.

Güvenlik duvarında izni var mı kontrol edin bir de.
  • update gelmiş oyuna onu indireyim sonrada verdiğiniz şeyi indiririrm
    tamamdır. olmazsa haberdar edin lütfen.
  • Bf2yi korsan mi indirecegiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet. Serial Key denetimi yok artık GameSpy kapandığı için.
  • update i yaptım verdiğin şeyi de kopyaladım yine kapanıyor oyun
    çalışmayı durdurdu hatası veriyor. önceden direkt masaüstüne atıyordu heralde tam emin değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

update i yaptım verdiğin şeyi de kopyaladım yine kapanıyor oyun
    çalışmayı durdurdu hatası veriyor. önceden direkt masaüstüne atıyordu heralde tam emin değilim

Belgelerimdeki BF2 ve Project Reality dosyalarını silin. Sonra sadece BF2 çalıştırıp profil dosyaları oluşturun. Bir MP oyuna girip çıkın. Daha sonra PR çalıştırın. Yine olmazsa PR ayarlarından görüntü özelliklerini en aşağıya çekin ve oyunu pencerede başlatın. Yine kapanırsa hata ekranı gelebilir bu sefer.

Bunları yaptıktan sonra bilgilendirin lütfen.
  • bf2 de açılmıyor. o da çalışmayı durdurdu hatası verdi
    1.41 ve 1.5 Patchlerini yüklediniz mi ?

Uyumluluk modlarını deneyin bir de Yönetici izni ile.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.