Şimdi Ara

Samsun 840 Pro 256 GB & 840 Evo 250 GB Raid-0 sonucu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdilik aceleden bir deneme yapayım dedim. Rapid Mode yok, yakın zamanda açılış ve program açma hızlarınıda ekleyeceğim.

Kendimi Android'den IOS'a geçmiş gibi hissediyorum. Yine risksiz hızlandırma seçenekleri varsa kurcalamayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bothrops -- 26 Mayıs 2014; 19:25:16 >

• Bothrops kullanıcısına yanıt
    Işimize yaramayan büyük dosya okuma yazma degerlerin 2 kat artmış.

Günlük kullanımda bizim can damarı olan 4k yazma okuma hızında hiç bir değişiklik olmamış. Hatta raidsiz testlere göre düşmüş gibi görünmekte.

Bu teste göre raidin son kullanıcı için hiç bir getirisi yok. Boşa risk boşa ssd yi yıpratmak gibi görülüyor.

Diger testleride yayınlarsanız görüntü net olarak belli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pottteee -- 25 Mayıs 2014; 23:44:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmm1716

Işimize yaramayan büyük dosya okuma yazma degerlerin 2 kat artmış.

Günlük kullanımda bizim can damarı olan 4k yazma okuma hızında hiç bir değişiklik olmamış. Hatta raidsiz testlere göre düşmüş gibi görünmekte.

Bu teste göre raidin son kullanıcı için hiç bir getirisi yok. Boşa risk boşa ssd yi yıpratmak gibi görülüyor.

Diger testleride yayınlarsanız görüntü net olarak belli olur.

Elimde 2 SSD vardı ya satıcaktım yada durucaktı, para lazım değil şu an Allah'a şükür bende böyle değerlendirdim. Risk kısmına gelince hard disklerden birine ne olabilirki ? olsa bile 3-4 tane oyun 4-5 tane program kuruyorum totalde 1 saatimi alıyor. Sistem kurma ile max. 2-3 saatimi alır. nema problema yani hocam.

• Bothrops kullanıcısına yanıt
    Raid den önce tek ssd ile denemişmiydiniz.

Arada hissedilir derecede fark varmı. Pc açılış kapanış. Oyunların loadingleri. Programların açılışları gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmm1716

Raid den önce tek ssd ile denemişmiydiniz.

Arada hissedilir derecede fark varmı. Pc açılış kapanış. Oyunların loadingleri. Programların açılışları gibi.

Hissedilir derece ama çok büyük bir fark yok. Genel olarak düşündüm 2x ssd en iyi bu şekilde değerlendirdim. Ama hız olarak en üst nokta. BF3 oynuyorum her öldüğümde loading beklemek zorunda kalmıyorum. Loading olayı çok kısa sürüyor. Tabi işlerim bittiğinde ayrıntılı sayısal bir şeyler yazacağım buraya (:
  • hocam sonuçların gayet iyi raid 0 her zaman hız olarak en üst seviyedir bide sana zahmet hd tune ve ass test programlarıyla sonuçları bizle paylaşırsan sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.