LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri

Nero Bianco -> LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (10 Eylül 2006; 17:36:02)

LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI
5x110WATT(4ohm) HOPARLÖR+150WATT(3ohm) SUBWOOFER
Okunabilen Formatlar : MP3,JPEG,DIVX 6
(DVD, SVCD, VCD, DVCD, CD, MP3 formatlari)
XTS Pro Full Dijital Amplifikatör: Dolby Digital, DTS, Pro-Logic II
Mikrofon Girişi
Dual kesintisiz tarama
Orjinal sinyal

[image]http://www.agb-net.com/images/stok_resim/20076.jpg[/image]

bu sistemi dün aldım ama daha kuramadım nasıl sizce arkadaşlar

technician77 -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (10 Eylül 2006; 21:44:15)

çok iyi değil ama tatmin edici ...

safakgursoy -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (12 Eylül 2006; 11:08:22)

LG de usb den data alma şansınızda var ve LG de kademe 10 dan fazla açamıyorum 10 da çok kalite ses veriyor ve daha şık görünüme sahip.

Nero Bianco -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (12 Eylül 2006; 11:29:53)

dün akşam kaba taslak kurdum ve baya iyi sese sahip en azından beklentilerimi karşıladı..usb olması çok iyi ,
televizyonumda lg sistemde lg ilk başlarda tv nin kumandasıyla sistemi idare edebiliyordum sonradan düzeldi sanki fazla kurcalayamadım..şu an tek sorunum bu sistemin kolonlarını tv izlerkende kullanmak istemem onu araştırıyorum..

safakgursoy -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (12 Eylül 2006; 14:12:11)

Selam dostum evde ben tv izlerken denemedim ama reciever dan ses çıkışlarını dvd nin arkasında aux girişleri olan kabloları vermn yeterli olacaktır. kırmıı ve beyaz kablo bul onlarla ses olayını halledersin tos kablomu ne diyorlar onlarada.

06cem67 -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (16 Ekim 2006; 14:36:35)

hocam aynısını bende aldım ve 700wattlık sesi için aldım bu cihazı ama daha kurmadım haftasonu memlekete goturup orda kuracam.
divx ve altyazı konusunda bana yarrrrrrrdddııııımmmm

safakgursoy -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (16 Ekim 2006; 20:21:33)

Divx konusunda diğer ürünler kadar hassas okuyor usb disk takıyorum alt yazı filimle aynı isimde olmak zorunda çok fazla divx seyretmedim ama performans olarak iyi bir cihaz 40 gb lik usb diskimin içine filmleri kopyalıyıp rahatlıkla izliyorum tv de başarılı bi alet. yanlız HDD yi fat 32 formatında biçimlendirmelisiniz. Başka sormak istediğin bişi olursa sorabilrisin.

babakanki -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (27 Ekim 2006; 22:03:37)

arkadaşlar bende bu cihazı almayı düşünüyorum yalnız bir sorum var bende jamo kolonlar var 6 ohm bu cihaz 4 ohm ön kolonları çıkartıp kendi kolonlarımı takaçağım ohm ları farklı bir sorun olurmu

[image]local://upfiles/23914/D3C09778FB1A46D6955C629191E331B3.gif[/image]

babakanki -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (27 Ekim 2006; 22:05:53)

arkadaşım sistemi nereden ve kaça aldın? şu anda piyasada kalmamış bulamıyorum
quote:

Orjinalden alıntı: sadberk

LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI
5x110WATT(4ohm) HOPARLÖR+150WATT(3ohm) SUBWOOFER
Okunabilen Formatlar : MP3,JPEG,DIVX 6
(DVD, SVCD, VCD, DVCD, CD, MP3 formatlari)
XTS Pro Full Dijital Amplifikatör: Dolby Digital, DTS, Pro-Logic II
Mikrofon Girişi
Dual kesintisiz tarama
Orjinal sinyal

[image]http://www.agb-net.com/images/stok_resim/20076.jpg[/image]

bu sistemi dün aldım ama daha kuramadım nasıl sizce arkadaşlar

erkan_apache -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (5 Kasım 2006; 21:53:26)

ben bugun LG mağazasında gördüm gayet başarılı bir ses veriyo (nekadar LG markasına kanım ısınmasada)
yalnız dikatimi çekti USB girişi görmedim ben neresinde ve int araştırdığımda USB ile ilgili bir tanım çıkmadı karşıma ve lg mağazası divx 6 desteklemiyor dedi....

kkvan -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (6 Kasım 2006; 14:53:08)

Bu sistemden bugün aldım arkadaşlar. 6 taksitle 534 YTL.(Teknosa).... USB girişi (sol altta konumlandırılmış),hoparlör ayağı hediyesi ve 700 W gücü ikna etti beni.
Birşey sorayım TV sesini hoparlörlerden almak için ne yapmak lazım?

kkvan -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (7 Kasım 2006; 9:22:53)

quote:

Orjinalden alıntı: safakgursoy

Selam dostum evde ben tv izlerken denemedim ama reciever dan ses çıkışlarını dvd nin arkasında aux girişleri olan kabloları vermn yeterli olacaktır. kırmıı ve beyaz kablo bul onlarla ses olayını halledersin tos kablomu ne diyorlar onlarada.

TV nin sesini hoparlörlere vermek için Uydu alıcısının arkasındaki VCR scart çıkışını, cihazdaki scart girişine taksak olur mu ? Olursa bugün bir scart kablosu alıcam.
Dün kurdum sistemi müthiş ses var. en çizik CDleri bile rahatlıkla okuyabiliyor.

kkvan -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (7 Kasım 2006; 13:42:55)

Cevap veren olmadı ama bugün aldım denedim oldu. Yukarıda bahsettiğim gibi taktım tamamdır.DVD playerın TV-Audio konumunda olması lazım tabii.

mavsar -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (18 Kasım 2006; 22:27:38)

Bu divx playerin firmwire güncellemesini nereden yapabiliriz. Hiç bir yerde bulamadım. Altyazıları çok büyük gösteriyor. Bazen 4 satır oluyor.

acar76 -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (5 Ocak 2007; 17:07:38)

Lg 7652 SA divx playerım divx 5 leri açlmıyor. ne yapa bilirim.

caligula -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (13 Ocak 2007; 10:59:45)

hangi altyazı formatlarını görüyor?

emg1905 -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (4 Mart 2007; 13:04:50)

ben de bu sistemi alalı 3 gün oldu bi sorum olacak kullanıcı arkadaşlara USB den divX izlerken ileri-geri sarma özelliklerini kullanamıyorum...

acaba ben bi yanlış yapıyorum yoksa yapamıyor mu...?

bi de ileri-geri sarma çalışmam sırsında sistem donuyor ve tepki vermiyor....[:o]

byurt -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (5 Mart 2007; 11:22:28)

quote:

Orjinalden alıntı: acar76

Lg 7652 SA divx playerım divx 5 leri açlmıyor. ne yapa bilirim.

Divx 6 var diyor divx 6ların divx 5 i kapsaması gerekmezmi

Bende bu aleti alayım diyorum ama tam emin değilim divx performansından kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi ?

cece35 -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (5 Mart 2007; 15:52:03)

bence panasonic ve sony de bak

byurt -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (5 Mart 2007; 17:56:55)

quote:

Orjinalden alıntı: cece35

500 YTL civarı bişeylere bakıyorum ama sonyde de bayağı sorun yaşayan arkadaşlar var panasonicler de de o fiyata anca 55 W subwoofer var

xperd -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (7 Mart 2007; 12:54:08)

quote:

Orjinalden alıntı: byurt

quote:

Orjinalden alıntı: cece35

500 YTL civarı bişeylere bakıyorum ama sonyde de bayağı sorun yaşayan arkadaşlar var panasonicler de de o fiyata anca 55 W subwoofer var

bende lg yi tavsiye ederim. 7652 doğru bir seçim olacaktır.

byurt -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (8 Mart 2007; 0:11:06)

Hocam birde bu alette pasif woofer var diyolar ama . Ben tam olarak aktifle pasif arasındaki farkı bilemiyorum. Ne gibi hissedilen bir fark var arada ?

FenerLee_ -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (10 Mart 2007; 10:42:17)

Arkadaşlar bende bu ürünü dün Teknosadan aldım ayaklıkta yanında hediye verdiler.Sistemi kurdum gayet hoşuma gitti ses kalitesi olarak.
Ama çok önemli bir sorunum var.TV bağlantısını yapamadım yani şöyle diyim alet çalışıyo ama TV de alete ait hiçbir görüntü yok.s-video hariç bütün kabloları mevcut.Bendeki Tv benden yaşlı acaba sorun bu olabilirmi.scart ve anten girişleri var arkasında.TV scart DVD scart,Tv scart DVD comp gibi birçok yol denedim ama bir türlü yayın veremedim.Doğru giriş çıkışı yaptıktan sonra AV moduna mı almak lazım yoksa kanal araması gibi mi yapmak lazım.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

audio master -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (19 Mart 2007; 20:57:40)

Arkadaşlar benim LG 7652 ile ilgili bir sorunum var.
Hard disc'den Divix film seyrederken ileri geri hızlı oynattığımda alt yazılar kayboluyor.
Aynı işlemi CD den yaparkende alt yazı konuşma senkronizasyonu bozuluyor.
Neden olduğuna dair herhangi bir fikri olan var mı ?

audio master -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (19 Mart 2007; 21:02:17)

Aktif sub woofer direkt olarak elektriği prizden alır.
Aktif subın kendi içinde sesi güçlendiren kendi amfisi vardır.
Pasif sub'da ise amfiden gelen ses sinyali diğer hoperlölerde olduğu gibi kablo aracılığı iletilir.
Ancak sizi temin ederim ki bu sistemin pasif subı oldukça başarılı.
Bu tür kompakt sistemlerde sub genelde pasiftir. Ancak 7652 nin subı aktifi aratmaz.
Dinlediğinizde sizde şaşıracaksınız.

quote:

Hocam birde bu alette pasif woofer var diyolar ama . Ben tam olarak aktifle pasif arasındaki farkı bilemiyorum. Ne gibi hissedilen bir fark var arada ?

byurt -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (19 Mart 2007; 23:33:43)

quote:

Orjinalden alıntı: audio master

Aktif sub woofer direkt olarak elektriği prizden alır.
Aktif subın kendi içinde sesi güçlendiren kendi amfisi vardır.
Pasif sub'da ise amfiden gelen ses sinyali diğer hoperlölerde olduğu gibi kablo aracılığı iletilir.
Ancak sizi temin ederim ki bu sistemin pasif subı oldukça başarılı.
Bu tür kompakt sistemlerde sub genelde pasiftir. Ancak 7652 nin subı aktifi aratmaz.
Dinlediğinizde sizde şaşıracaksınız.

quote:

TEşekkürler...

Gerçekten alet mükemmel basları tizleri inanılmaz ; tabi evde özellikle basları istediğimiz ölçüde dinlemek mümkün olmuyor ama gerçekten çok iyi......

akilla -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (27 Mart 2007; 17:29:42)

arkadaslar ben bundan almak istesem onerir misiniz? kullananlar memnun mu ?yada bunun yerine baska bi sey onerir misiniz?

rammstein_ -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (28 Mart 2007; 9:49:00)

ARKADAŞIM BUNUNLA KENDİNİ AVUNDURURSUN.. BENCE CİTTİ Bİ SES SİSTEMİ ALL........

ChordSolo -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (28 Mart 2007; 10:32:18)

quote:

Orjinalden alıntı: rammstein_

ARKADAŞIM BUNUNLA KENDİNİ AVUNDURURSUN.. BENCE CİTTİ Bİ SES SİSTEMİ ALL........

neden?

x-side -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (28 Mart 2007; 16:06:40)

valla ben alalı 1 hafta oldu hiç bi sorun yok tv ye bağlı tv nin sesini bile veriyo sony dn KAT KAT iyi basları çok tatmin edici görüntü müthiç XTS özelliğini on yapınca acayip güzel oluyo

machiner. -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (28 Mart 2007; 16:57:56)

bu forumdan indirdiğim testlerle teknosada bayağı kurcaladım elemanların bile ilgisini çekti
fiyat aralığındaki diğer ürünlere göre açık farkla iyiydi
almayıda ciddi ciddi düşündüm
ama kompakt sistem almak istemediğim için eledim
şimdi philips HTR5000 araştırıyorum ama bulunduğum yerde hiçbir mağazada yok dolayısıyla dinleyemedim
dinleyen kullanan arkadaşlar varmı acaba 7652 ile kıyaslasak
herikiside toplamda 700w
LG nin performansını verirmi acaba

rammstein_ -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (28 Mart 2007; 17:56:09)

LG SES SİSTEMİNDEN ANLAMAZ....

AYRI SATILAN SİSTEMLERDEN ALIN A/V RECEİVER -DVD- 5+1 HOPARLÖR TAKIMI GİBİ....

ChordSolo -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (28 Mart 2007; 19:19:50)

quote:

yani insaf!
her 2 mesajınızda da ortaya açıkça birşey koymuyorsunuz."LG ses sisteminden anlamaz"
lütfen açıklayın bu sistemi test ettiniz mi?ne gibi bir performans sundu da beğenmediniz?
burada compakt sistemlerle av receiverlar kıyaslanmıyor ki!
bu başlık altında belli bir marka ve model üzerinde görüşülüyor,bilmem farkında mısınız?

rammstein_ -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (29 Mart 2007; 9:19:54)

Ona vereceğin para ya biraz daha para katarak DEDİĞİM SİSTEMDEN KUR.LG incelenecek bi marka değil test için boşa zaman harcanmaz .Piyasa malıdır....

LG ses üzerine ne bilirki yapacak..................

35MMUTLU35 -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (29 Mart 2007; 10:04:53)

LGnin profesyonel bir ses sistemi olmadığına ben de katılıyorum

aşağıdaki linki okuyunuz :

http://forum.donanimhaber.com/m_13028606/tm.htm

ChordSolo -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (29 Mart 2007; 11:59:26)

quote:

LG incelenecek bi marka değil test için boşa zaman harcanmaz .Piyasa malıdır....
LG ses üzerine ne bilirki yapacak..................

quote:

LGnin profesyonel bir ses sistemi olmadığına ben de katılıyorum

aşağıdaki linki okuyunuz :

ben de olduğunu iddaa etmiyorum zaten,lütfen mesajımı dikkatli okuyunuz!!!
quote:

burada compakt sistemlerle av receiverlar kıyaslanmıyor ki!
bu başlık altında belli bir marka ve model üzerinde görüşülüyor,bilmem farkında mısınız?

audio master -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (30 Mart 2007; 23:33:01)

Bu sistemi kompakt sistemler arasında karşılaştırmak gerek.
Kompakt bir sistem ile toplama AVR + Hoperlör + DVD sistemleri kıyaslamak elma ile armutu kıyaslamaya benzer. Her zamanki tavsiyemiz beklentisi yüksek olan arkadaşların bu tip kompakt sistemlere yönelmemesi.
Ancak şunuda unutmamak gerekiyor ki her kesin beklentisi aynı olmuyor. Söz gelimi aşırı hızdan hoşlanmayıp daha çok konfor arayan bir kişinin GTI tarzı bir araç tercih etmesi o kişinin beklentisini karşılamayacaktır.
LG nin 7652 modeli ses sistemleri konusunda aşırı beklentisi olmayan birini tatmin edecektir. Ben bu klasmandaki 2 arkadaşıma aldırdım. İkiside çok memnun. Bense evimde toplama sistem kullanıyorum.
Bu arkadaşlarıma 1500 YTL ye çok iyi sistemler kurdurabilirdim ancak 500 YTL ye aldıkları bu sistem onları yeterince tatmin etti. Dediğim gibi beklenti çok önemli. O yüzden test ederek karar vermek en iyisi.

ChordSolo -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (31 Mart 2007; 10:53:46)

quote:

Kompakt bir sistem ile toplama AVR + Hoperlör + DVD sistemleri kıyaslamak elma ile armutu kıyaslamaya benzer. Her zamanki tavsiyemiz beklentisi yüksek olan arkadaşların bu tip kompakt sistemlere yönelmemesi.
Ancak şunuda unutmamak gerekiyor ki her kesin beklentisi aynı olmuyor. Söz gelimi aşırı hızdan hoşlanmayıp daha çok konfor arayan bir kişinin GTI tarzı bir araç tercih etmesi o kişinin beklentisini karşılamayacaktır.
LG nin 7652 modeli ses sistemleri konusunda aşırı beklentisi olmayan birini tatmin edecektir. Ben bu klasmandaki 2 arkadaşıma aldırdım. İkiside çok memnun. Bense evimde toplama sistem kullanıyorum.
Bu arkadaşlarıma 1500 YTL ye çok iyi sistemler kurdurabilirdim ancak 500 YTL ye aldıkları bu sistem onları yeterince tatmin etti. Dediğim gibi beklenti çok önemli. O yüzden test ederek karar vermek en iyisi.

teşekkür ederim,duygularıma tercüman oldunuz.[:'(]

aykutx -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (31 Mart 2007; 11:18:00)

quote:

ama bu seferde maliyet ortaya çıkıyor.Bence öyle beklentileri çok yüksek olmayanlar için kompakt ev sinema sistemleri iyi bir çözüm[:'(]

audio master -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (31 Mart 2007; 11:39:31)

Rica ederim. Zaten forumunda ana amacı farklı görüşlerin karşılıklı tartışılıp alternatif düşüncelerin ortaya çıkartılması değil midir ? Bu tip sistemlerde 1 doğru olmuyor. Öyle olsaydı bu iş çok sıkıcı olurdu zaten.

quote:

Orjinalden alıntı: ChordSolo

quote:

teşekkür ederim,duygularıma tercüman oldunuz.[:'(]

byurt -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (1 Nisan 2007; 23:44:00)

Ben aldım ve aldığıma gerçekten memnun oldum. Aynı fiyat aralığında alabileceğim bir tek sony vardı ama onunda dvd ve divxlerde altyazı ve okumama problemi yaşattığını birçok kişiden defalarca duydum.
Basların çok ses verme olayını ses menüsünden her hoparlörün ayrı ayrı ayarlarına girerek kısabilirsin bu şekilde daha net bir tiz ses alınabilir.
Dediğim gibi fiyat performans olarak daha iyisi şu an için yok. Tabiki bende gidipte hdmi yı olan 1500 ytl lik bir sistem almak isterim ama tabi değermi ???? Bence bu fiyata gerçekten çok iyi..

endurmaz -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (6 Nisan 2007; 11:14:09)

bende dün aldım aleti hemen kurdum bencede fiyat performans kriterine göre değerlendirirsek kesinlikle mükemmel bir alet doğru ayarlar yapıldığı taktirde gayet tatmin edici.... prof bir sistem aramayanlar için kesinlikle öneririm. çokta şık....[:'(]

goztepeli_TR -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (27 Mayıs 2007; 0:12:36)

bende almayı düşünüyorum bakalım yarın teknosadan..[:D] bu cihazda kumandadan cihazın bass ve tiz ayarlarını ayrı ayrı yapabiliyozmu???

goztepeli_TR -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (27 Mayıs 2007; 20:03:49)

evet arkadaşlar bugün ögleyin teknosadan 549 ytl ye 6 taksit peşin fiyaına tabii.. aldım...[:'(] KURDUM CİHAZI VE TEST ETTİM..

SİZE FİKİRLERİMİ BELİRTMEK İSTERİM..CİHAZA USB BELLEĞİNDEN ŞARKI ÇALDIM USB DEN SES KALİTESİ %30 DÜŞMESİNE RAGMEN SES HARİKAAAA İDİ..gelelim orjınal bir audio cd taktim SES MÜKEMMEL NETTE İDİ..[:(]

DAHA SONRA DVD Yİ TAKTIM..BU CİHAZ BENIM SALONDA ADETA ÇOŞUYOR... BASSI ARABA BASSI GİBİ MÜKEMMEL HOŞ BİR BASS SESİ VERİYOR..LG nin XTS -Bypass ÖZELLİĞĞİNİ DE AKTİF EDİNCE SES MÜKEMMEL ÜSTÜ MÜKEMMEL OLUYOR..[:'(]

SALONUM 30 METREKARE..BU CİHAZI TAVSİYE ETMEMEM İÇİN HİÇ BİR BAŞKA NEDEN YOK.AYRICA 2 AYAKTA HEDİYE EDİYOLAR ARKA KABİNLER İİÇN ÇOK İYİ BİR OLAY..[:'(] BENCE KAÇIRMAYIN..

OZELLİKLE VE ÖZELLİKLE CİHAZIN SUB WOOFERİ KENDİNİ ÇOK İYİ GÖSTERİYOR..(RMS: 700WATT)ŞEKİL OLARAK DA ÇOK GÜZEL.. GRİ-SİYAH KARIŞIMI KABİNLERİ MEVCUT..BASSIN ŞEKLİ ÇOK GÜZEL..

CİHAZ HAKKINDA SORMAK İSTEDİGİNİZ BİRŞEYLER VARSA ELİMDEN GELDİGİ KADAR YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞICAM....

son olarak HERKESE AMA HERKESE TAVSİYE EDERİM...SİZİ FAZLASIYLA TAMİN EDECEKTİR..LOGITECH Z-5500 DE KULLANDIM..ONA RAGMEN BU CİHAZI TAVSİYE ETMEMDE HİÇBİR SAKINCA GÖRMÜYORUM..[sm=s16.gif]

Userman -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (28 Temmuz 2007; 16:32:47)

arkadaşlar ben de ev sinema sistemi almak üzereyim ve PHILIPS HTS3357/51 ile LG LH-T7652SA arasında kaldım.
fiyatları neredeyse aynı. Philips'de HDMI çıkışları var, sanırım LG de yok. bu önemli bir fark yaratır mı? Divx / Xvid oynatma konusunda problem yaşanır mı? (şu an vestel dvd 5500 kullanıyorum genelde memnunum)
Bir de ses kalitesi olarak hangisini önerirsiniz?

x-side -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (28 Temmuz 2007; 20:01:02)

valla ben lg yi kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim

m1c9i7l7 -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (29 Temmuz 2007; 12:23:27)

valla sen söyleyince dediğin ürüne baktım çok hoş gerçektende
hem hdmi çıkışı var hem upscale ediyor hede usb den bağlantıları okuyabiliyor..ben çok beğendim özellikleirni ama
işte kullanımı nasıl onu görmek lazım
quote:

Orjinalden alıntı: Userman

arkadaşlar ben de ev sinema sistemi almak üzereyim ve PHILIPS HTS3357/51 ile LG LH-T7652SA arasında kaldım.
fiyatları neredeyse aynı. Philips'de HDMI çıkışları var, sanırım LG de yok. bu önemli bir fark yaratır mı? Divx / Xvid oynatma konusunda problem yaşanır mı? (şu an vestel dvd 5500 kullanıyorum genelde memnunum)

Userman -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (29 Temmuz 2007; 21:54:26)

quote:

Orjinalden alıntı: Userman

kendi soruma cevap veriyorum :)
bugün iki cihazı da detaylı inceleme şansı buldum. usb belleğime her telden mp3 leri doldurup iki cihazda karşılaştırma yaptım ve sonuca inanamadım..

Öncelikle ses kalitesi olarak bahsedeyim.
ilk olarak Philips HTS 3357 yi denedim. yüksek frekanslar çok zayıf, sesin berraklığı kötü ve ön tanımlı equalizer modları keyifsiz geldi. açıkçası sesini hiç beğenmedim. tam bir hayal kırıklığı.. (evimdeki dandik 4+1 diana bile daha kaliteli ses veriyor gibi geldi).
LG'ye geçtiğimde ise gerçekten şaşırdım. Ses kalitesi oldukça iyiydi. öyle ki
kumandasını bulamadılar ve o anki standart ayarlarıyla dinlemek zorunda kaldım. buna rağmen sesteki berraklık, tiz sesler ve insan sesindeki netlik oldukça başarılıydı. her frekanstan sesleri rahatlıkla duyabildim. LG'nin Philips gibi bir markaya bu kadar fark atabileceğini düşünmüyordum.

Kullanımdan da biraz bahsedecek olursam;
Philips'te kaynaklar arası geçiş çok uzun sürüyor ve mod değiştirme butonu bazen tepkisiz kalıyor. USB host moduna getirebilmek için 3 kişi uzunca bir süre uğraştıktan sonra içindeki CD yi çıkarmak aklımıza geldi, ancak o şekilde usb den dosyaları okumasını sağladık. ilk anda cihazdan soğudum.. HDMI çıkışı ve line in girişleri yüzünden aklım Philips'teydi ama kesin olarak vazgeçtim..
LG'yi ise kolayca USB moduna getirip dosyalara ulaştım ve dinlemeye başladım. kumandası olmadığından pek detaylı kurcalayamadım ama ses kalitesi buna ihtiyaç bırakmadı zaten:) kararımı da LG olarak verdim... LH-T7652 bu fiyat seviyelerinde alınabilecek en iyi cihaz gibi görünüyor.. hatta paraya biraz daha kıyıp üst modellerden HDMI çıkışı da olan HT902TB almayı düşünüyorum..

umarım benimle benzer durumda olanlara faydam olur..

eragon91 -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (29 Temmuz 2007; 22:05:48)

arkadaşım ilk önce hayırlı olsun gerçekten iyi bir sistem şahsen kuzenimin evinde dinleme fırsatı buldum.sesler iyi bası ise muhteşemdi.sesi 17 de fazla açamadık 20 de dolabın kapıları gıcırdamaya başladı yaww[;)]tekrar hayırlı olsun.saygılar

m1c9i7l7 -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (29 Temmuz 2007; 22:18:21)

hocam detaylı açıklama için çok saolasın
yalnız şimdi aklıam durduk yerde HT902TB yi soktun [:D]
peki bu cihazın hdmi çıkışı varmı HT902TB için soruyorum [&:]
senin denediğin modelin hdmi çıkışı yok heralde

HuKe -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (29 Temmuz 2007; 23:01:32)

902 nin hdmi çıkışı var fakat diğerinin yok

m1c9i7l7 -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (29 Temmuz 2007; 23:06:39)

hmmm o zaman hdmi çıkışlı olana yoğunlaştırayım dikkatimi
sağolasın huke[:'(]

Userman -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (29 Temmuz 2007; 23:37:51)

evet benim denediğimde HDMI yoktu. 902 nin HDMI ve line-in yanında bir de 4 adet yüksek ayaklı hoparlör avantajı var. bu da önemli bi ayrıntı. tabi ses çıkış güçleri de daha yüksek, xts-pro özelliği de var. cihazın tasarımı daha şık, üzerindeki kontrol butonları ön yüzde vs vs.. çok sevdim çok :)

m1c9i7l7 -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (30 Temmuz 2007; 0:20:53)

peki hocam lg lerde altyazı olayı nasıl yapılıyor manuel mi gosteriyorsun yoksa avi dosyasıyla aynı mı olması gerekiyor altyazı adının
bu konuda bilgin varmı?

HuKe -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (30 Temmuz 2007; 0:29:08)

quote:

Orjinalden alıntı: m1c9i7l7

peki hocam lg lerde altyazı olayı nasıl yapılıyor manuel mi gosteriyorsun yoksa avi dosyasıyla aynı mı olması gerekiyor altyazı adının
bu konuda bilgin varmı?

valla bende lg 502 th (32" LCD ile beraber alınca 449 YTL ye aldım) var fakat hiç divx izlemedim hatta sadece demo dvd izleyip kutusuna kaldırdım (evlenince açmak üzere[;)])....sorduğun soruya yanıtı olan varsa bende bekliyorum

Userman -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (30 Temmuz 2007; 1:00:17)

quote:

Orjinalden alıntı: m1c9i7l7

bu konuda bilgin varmı?

henüz almadım cihazı. aldığım gün detaylı olarak anlatırım artık..

m1c9i7l7 -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (31 Temmuz 2007; 11:25:39)

peki dostum 902 nin upscale özelliği var mıdır?ona göre bu hafta alıcam da
hdmi var
usb var
herhangi bir dvd filmi upscale ederek 720p ye yakın görüntü elde etme yani yumuşatma özelliğide varsa tadından yenmez

Userman -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (31 Temmuz 2007; 15:47:21)

İşte 902 nin özellikleri;

Total 1000W (155WX5 + 225W)
XTS Pro Digital Amplifier
HD AV Sync.
V.S.M (Virtual 10.1Ch Sound)
HDMI 1080i Up-Conversion
Progressive Scan
Maximum Playback Compatibility
- DivX5.0 / Xivd
- DVD±RW/R / WMA / MP3 / JPEG
USB Plus
Portable Audio In (3.5Φ Stereo In)

Yani upscale var görünüyor..

bonder -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (8 Ekim 2007; 12:42:48)

Selamlar herkese. Dün LG 7652 ev sinema sistemi aldim. Gayet memnunum performansi da güzel. Fakat bir türlü TV'den "yani normal tv yayinindan" ses alma konusunda muvaffak olamadim. Bu konuda bana detayli anlatip yardim edebilecek birileri varmi acaba. Simdiden tesekkurler.

Not: DVD vs. ses alabilme olayinda hicbir sorun yok. Sadece TV'den ses alamiyorum

ozansefer -> Cevap: LG LH- T7652SA EV SINEMA SISTEMI (13 Ekim 2007; 11:21:13)

tam detaylı bi şey diyemem ama bende sony 32D2600 var teknosadan ses sistemiylr beraber almıştım televizyonun ses çıkışını dvd ye bağla ve televizyondan da ses sistemini seçmen lazım ayarlardan ben problemsiz kullandım

Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.28125