Şimdi Ara

2006 Sorento Cruise control be 4wd sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
12.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aracım 2006 sorento. bir türlü cruise controlu kullanmayı başaramadım. var mı bir bilen anlatacak bir kişi?
    2. sorun ise ara şanzıman çalışmadığı halde daha doğrusu ön diferansiyele güç gitmediği halde bütün 4 çeker le alakalı ışıklar göstergede sürekli bir şekilde yanıyor fakat 4 çeker hiç bir şekilde devrede değil
    yardımlarınız için teşkkürler



  • bende yeni kullanıcıyım elimden geldiğince yardımcı olayım,

    1-cruise control için önce düğmesini aktif hale getirmelisiniz. Sonrasında direksiyondaki sağ taraftaki kumandaların en alttaki sanırım COAST SET yazıyordu basınca devreye giriyor. CANCEL veya frene basarsan devre dışı bırakır. Şimdi tam hatırlayamadım ama yine sağ tarafta en üst butona basılı tutarsan hızını artırırsın elini çekersen en son bıraktığın hıza sabitlersin. cruise control konfor açısından güzel bir uygulama olsa da güvenli sürüş için ilk zamanlar dikkatli kullanıp tecrübe kazanmak gerekir diye düşünüyorum. ( ilk defa kullanacağınızı düşünerek bunları yazıyorum )

    2-sorun için tam bilemiyorum ancak aracı N konumuna aldıktan sonra düğmeyi 2x4 e getirin. Devre dışı kalması gerekir devre dışı kalmıyorsa servise göstermek gerekir diye düşünüyorum. Normalde 2x4 ile 4x4 arasında geçişi seyahat esnasında da yapılabiliyor diye biliyorum yanlışım varsa bilenler düzeltsin lütfen. sadece arazi 4x4 e geçerken aracın N konumunda olması gerektiğini biliyorum.

    Umarım faydalı olmuştur.




  • cruise kontrol olayını çözdüm sanırım . merak ettğim şey her seferinde aynı işlemi tekrarlıyor muyuz yoksa hafızası varmı aracın ?

    2 aracın bütün göstergeleri yanıyor aktifte olsa pasifte olsa 4wd sisteminin (4wd ve 4wd low) ama hiç bir şekilde . Switch sadece 4wd low a geçiş yapıyor normalde olması gereken ön -arka aks bağlantısı olmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: i love this game

    cruise kontrol olayını çözdüm sanırım . merak ettğim şey her seferinde aynı işlemi tekrarlıyor muyuz yoksa hafızası varmı aracın ?

    2 aracın bütün göstergeleri yanıyor aktifte olsa pasifte olsa 4wd sisteminin (4wd ve 4wd low) ama hiç bir şekilde . Switch sadece 4wd low a geçiş yapıyor normalde olması gereken ön -arka aks bağlantısı olmuyor.

    cruise kontrol da her seferinde aynı işlemi yapmanız gerekiyor. örneğin frene bastınız sistem devre dışı kaldı sonrasında tekrar hızınızı ayarlayıp butona bastığınızda sabitler. Aksi zaten güvenlik için çok sakıncalı olurdu.

    2. probleminiz için bence bir servise gösterseniz iyi olur.

    Sorununuz ile ilgili başka bir forumda bir yazı buldum umarım faydalı olur
    www.kiaclubtr.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photer -- 28 Mayıs 2014; 12:45:49 >




  • Kontakt kapatip acinca sifirlar mi bilmiyorum ama

    100'e sabitlendi

    Fren yapildi hiz 60'a dustu

    Reset'e basilirsa tekrar 100'e cikartip sabitler hizi.


    Cekis degisikligi, kitapciga gore 80km/saat hiza kadar ve direksiyonun duz olmasi kosulu ile degistirilebiliyor. Bir kac kez bu sekilde yaptim sorun olmadi.

    Aracin esp'si varsa 4x2 daha iyidir bence. 4x4H ile virajda 180 spin atti yagmurda, ondan beridir 4 cekere gecmeye ve virajlardan korkuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sayfaya bakan hala var mıdır bilmiyorum ama cevap yazarsanız sevinirim
    2006 model kia sorentomuz var ama cruise control nasıl yapılır bilmiyoruz sizden cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler javascript:void(AddText(''))
  • photer kullanıcısına yanıt
    ben bunu denedim ama başaramadım tuşlar yanlış olabilir mi veya bizim arabada olmaya bilir mi ???
  • direksiyon solundaki crusie tuşu ile aktive ediyoruz. göstergede yeşil cruise yazar .

    sonra 40 km üstünde dilediğimiz hızda direksiyonun sağındaki tuşlardan sağ alttakine basıyoruz . hop hız sabitlendi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.