Şimdi Ara

Turkcell TV ve Turkcell TV Plus (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
10
Favori
80.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GILMOUR kullanıcısına yanıt
    cevabınız için tekrar teşekkürler.

    benimki fiber üçlükle aldığım internetin yanında verdikleri turkcell tv paketiydi. mobil derken kastettiğim ayrı bir internet bağlantısı yoluyla yada başka bir operatör değil. superonline modeminden bağlanıp tabletten turkcell tvyi kullanmaktı. ve sanırım bunda da kotayı dolduruyor turkcell tvyi kullanmak. eğer böyleyse kotanın son zamanlarda aşmasının sebebi bu olabilir. turkcell tvyi, fiber internet olarak kullanılan modemden bağlanılırsa kota düşümü olmasaydı daha iyi olurdu. tabii böyleyse eğer.

    ayrıca umarım modem için ayar yapmaya gerek kalmaz değiştirmeye gerek kalmaz. gerekirse yaparız. ve turkcell tv kota doldurmuyordur umarım.

    tekrar teşekkürler cevabınız için.
  • Evde fiber ağ bağlantısıyla tabletten yada telefondan turkcell tv izlemek kotayı etkilemez,o konuda rahat olun.
    İçinizi rahatlatmak için müşteri hizmetlerini arayarak en net cevabı alabilirsiniz.
  • GILMOUR kullanıcısına yanıt
    müşteri hizmetlerini arayabiliriz o zaman. çünkü kota dolmaması lazım eğer dolmasının sebebi buysa. bir hata yapmış olabilirler ve turkcell tv kotayı dolduruyordur hata yüzünden veya başka bir şeyden dolayı kota doluyordur. kimsenin günahını almayalım. yada modeme bakmak lazım. başkaları kullanıyormu modemi diye. gerçi şifreside güçlüydü. tekrar teşekkürler. saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 6 Nisan 2015; 13:16:55 >
  • Evde d smart var, yetişkin kanalları hariç tüm kanalları izleyebiliyorum. d smart seçme sebebim şampiyonlar ligi maçlarıydı ancak önümüzdeki seneden itibaren bu maçları trt alınca d smartı iptal etmek istedim. İptal etmek istememin bir nedeni de d smartın kendi hd kanallarının hava şartlarından çok çabuk etkilenmesi. Diğer hd kanallarda hiç bir sorun yokken en ufak rüzgar, yağmur ya da karda d smartın hd kanalları gidiyor. Bu sebeple çoğu kez maçarı sd yayından izledim.
    Şu an ihtiyacım hava şartlarından etkilenmeden hd tv izlemek. Evde zaten superonline internet var. 49+5 lira ödüyorum. 59 liraya tv'yi de dahil edebileceğim söylendi ancak buradaki yorumlardan sonra tereddütte kaldım. turkcell tv+ çok mu sıkıntılı?
  • az önce turkcell tvye girş yaptık ve önümüze kullanıcı sözleşmesi geldi.

    sözleşmenin altında verilerin paylaşılması seçeneği ve turkcell tv + faturasının eposta olarak alınması seçeneği işaretliydi. ve dikkatinizi çekerim ikisinide onaylamak zorunda kalıyorsunuz. çünkü seçenekleri kabul etmeme durumu yok. zaten işaretler kaldırılamıyor.

    şimdi neden bunu çıkardılar anlamadım. verilerimin paylaşılmasını istemiyorum. neden yapılıyor bu?

    ayrıca turkcell tvyi fiber üçlük kampanyasıyla almıştık. umarım ekstra ücret çıkarmazlar. çünkü fatura email le gelsin seçeneği işaretliydi.

    umarım bir sorun olmaz.
  • Bana da geldi. Faturayla ilgili bir şey gelmedi. Sözleşmeyi her zamanki gibi üstün körü okudum. Onay vermeyince
    açılmadı kanallar, çocukta hadi babaaa diyince verdim gitti okeyi.
  • Aynen arkadaşlar ben de doğru dürüst okumadan onayladım, geçtim. Seçenekler kaldırılamıyordu...
  • Aynı sözleşme bana da geldi. Ben de fiber üçlük kampanyası ile almıştım. Her iki faturayı da takip etmek gerekir. Hem cep telefonu hem de fiber. Turkcell olunca işin içinden bir hinlik çıkacak diye korkuyorum
  • YoK kullanıcısına yanıt
    Az önce benim ekrana da bu sözleşmeden geldi, müşteri hizmetlerini aradım nedir ne değildir diye.
    Yakın zamanda yeni kanalların geleceğini ,youtube gibi hizmetlerin aktif olacağını söyledi bu sebeple sözleşme yenileniyormuş.
    Önceki sözleşme ile hiçbir fark olmadığını belirtti,peki dedim kapattım.
    Fakat sözleşmede bilgi paylaşımı ile ilgili bir seçenek benim sözleşmede çıkmadı ya da gözümden kaçmış olabilir.
    Ayrıca "yakın zamanda"hangi zaman dilimidir belli değil,kanalların ne zaman ekleneceği kahve falındaki "3 vakte kadar bir kısmet var" yorumuna benziyor.
  • Evet bugünden itibaren verdikleri sözleri yerine getiriyorlar gibi.
    Huawei cihazıma medya oynatma özelliği gelmiş ,artık harici hard disk takıp film izlenebiliyor.
    Umarım dedikleri gibi çeşitli kanal eklemesini de hızlı bir şekilde gerçekleştirirler.
  • YoK kullanıcısına yanıt
    aynen. umarım bir sorun çıkmaz.
  • önceki sözleşmede veri paylaşımını onaylayan bir durum varmıydı bilmiyorum. yeni olarak veri paylaşımı, sözleşmeye konmamışsa dedikleri gibi bir fark yoktur. umarım bir sorun çıkmaz.

    ayrıca yeni kanallar eklenirse güzel olur. güzel kanallardır umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 25 Nisan 2015; 17:13:12 >
  • Herkeze İyi Akşamlar


    Türkcell aslında yeni sözleşme ile bizim tüm özlük haklarımız istediği gibi kullanabileceğini belirtiyor ve buna karşı bir hiçbir şekilde onlara dava bilece açamıyoruz buyurun size sözleşmedeki nokta

    '' Kullanıcı'lar Turkcell'e ve/veya Turkcell Superonline'a iletiği kişisel bilgilerinin hizmetin sunulması amacıyla birbirleri ile karşılıklı olarak paylaşılması konusunda Turkcell'e ve Turkcell Superonline'a tam yetki verdiğini, Turkcell'in ve Turkcell Superonline'ın bu bilgileri paylaşmasının kişilikhaklarına ve gizlilikhaklarına tecavüz teşkil etmediğini ve olabilecek her türlü dava ve talep haklarından gayrikabilirücu feragat ettiğini kabul beyan ve taahhüt eder. ''

    Bu madde ile türkcell istediği gibi kullanıcılarının bilgilerini paylaşıp satabilir

    Buna karşı herkezin birşelip karşı bir talepte bulunmaları gerekiyor ve ilk ben olacağım

    Teşekürler




  • Yeni kanal ekleneceği yalanlarına inanmıyorum artık.Doğru düzgün kanallar gelmediği gibi;eldeki kanallardan da olduk.Web uygulamasında çıkan sözleşme ise başlı başına bir saçmalık.Bu uygulamayı, tüketiciye seçim hakkı bırakmayan ve tüketicinin kişisel verilerini paylaşmaması halinde, parasını ödemiş olduğu hizmetten yararlanmasını engelleyen bir dayatma olarak görüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: z.C..

    Yeni kanal ekleneceği yalanlarına inanmıyorum artık.Doğru düzgün kanallar gelmediği gibi;eldeki kanallardan da olduk.Web uygulamasında çıkan sözleşme ise başlı başına bir saçmalık.Bu uygulamayı, tüketiciye seçim hakkı bırakmayan ve tüketicinin kişisel verilerini paylaşmaması halinde, parasını ödemiş olduğu hizmetten yararlanmasını engelleyen bir dayatma olarak görüyorum.

    Bencede doğruyu söylüyorsun ve türkcell kendisini haklı gibi gösteriyor aslında bu paragraf ile demek istediği şudur ben sizin tüm bilgileriniz satarım ama siz bana dava bile açamazsınız. Böyle bir dayatma olamaz bu zaten direk insan haklarına saldırıdır ama bunu tür sözleşmeleri okumadan onaylayanlar var ve bu ileride onların başına bela açacak bir durumdur ve türkcell ben suçsuzum diyebilecek.

    Ben sözleşmeyi kabul etmedim etmeyeceğimde elimde eski sözleşme var ve bana dayatma yapamaz eğer şartlarımı kabul etmezler ise bende yasal yoldan giderim ve maddi manevi tazminat açarım kaybedecekleri bire dava ve bunun gibi davalar dünyada mevcuttur.

    İnsanımızın artık daha duyarlı olup bu tür olaylara taviz vermemesi gerekiyor

    Saygılarımla




  • Arkadaşlar merakımdan soruyorum. Türkcell ne gibi kişisel bilgilerimizi toplayıp satar?
    Yani kimlik bilgilerimi, TCKN numaramı, anne kızlık soyadı, ev adresini, telefon numarasını???
    Yani kapımıza zırt pırt satıcılar, bankacılar mı çalacak her gün. Kredi kartı falan mı pazarlayacaklar???
    Herkes fikrini yazabilirmi. Gerçekten merak ettim, Türkcell bize nasıl zarar verebilir???
  • Arkadaşlar asus tablet kampanyasıyla verilen tablette google play'den indirilen turkcell tv plus uygulaması çalışmıyor. Kendi verdikleri tablette tv uygulamasının çalışmaması nasıl bir saçmalıktır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forgottenh -- 29 Nisan 2015; 19:35:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ...mTc...

    Arkadaşlar merakımdan soruyorum. Türkcell ne gibi kişisel bilgilerimizi toplayıp satar?
    Yani kimlik bilgilerimi, TCKN numaramı, anne kızlık soyadı, ev adresini, telefon numarasını???
    Yani kapımıza zırt pırt satıcılar, bankacılar mı çalacak her gün. Kredi kartı falan mı pazarlayacaklar???
    Herkes fikrini yazabilirmi. Gerçekten merak ettim, Türkcell bize nasıl zarar verebilir???

    İyi akşamlar

    maddeyi okursan sonucu bulursun ben onlarla tam 5 gün tartıştım hiç bir şekilde hiç bir şey için garanti vermiyorlar netice farz etki kullanıcılarımızın tüm bilgileri çalındı dediler sen onlara dava bile açamazsın tabi bunun sonucu dağacak tüm maduriyetlerden onlar paçalarını sıyırmış olacaklar

    '' Kullanıcı'lar Turkcell'e ve/veya Turkcell Superonline'a iletiği kişisel bilgilerinin hizmetin sunulması amacıyla birbirleri ile karşılıklı olarak paylaşılması konusunda Turkcell'e ve Turkcell Superonline'a tam yetki verdiğini, Turkcell'in ve Turkcell Superonline'ın bu bilgileri paylaşmasının kişilikhaklarına ve gizlilikhaklarına tecavüz teşkil etmediğini ve olabilecek her türlü dava ve talep haklarından gayrikabilirücu feragat ettiğini kabul beyan ve taahhüt eder. ''

    ben kabul etmedim iptal edin dedim onu bile etmek istemiyorlar. Bende bir kullanıcı ve vatandaş olarak bu olayı hukuki yönden çözmeye gideceğim zaten bana tam 72 saat hiç birşekilde bir yayın vermediler ve zorlama olayına gittiler bu direk birebir benim özgürlüğümü engellemektir

    Daha detaylı anlatırım sorularınız olursa

    Teşekürler




  • singuz kullanıcısına yanıt
    Selamlar arkadaşım,

    Bilmiyorum ama nice başka firmalar da sözleşmelerini güncelliyorlar. Kabul etmeyen eski sözleşme ile hizmet almalı kanısındayım bende ama örneğimizde Türkcell bir karar vermişsede sonucuna katlanmalı. Yani demem o ki, sözleşmeyi kabul etmeyen müşterilerinin, sözleşmelerini tazminatsız, masrafsız fesh etmelerine izin vermeli. bu olmuyorsa hatadır, ayıptır, davalıktır. Diğer yandan Türkcell aksine karar vermişse eğer, kullanıcılarda hayır eski sözleşme üzerinden hizmet vermeye mecbursunuz diye diretmemeli. Tazminatsız fesh hakkını kullanmalı. Vermiyorlarsa da dava etmeli tabi.

    Diğer yandan bilgilerin paylaşılması olayına katılmıyorum ben. Bilgiler çalınırsa, çalınma işlemi paylaşma olmadığından her zaman dava etmeye hakkınız olur. Dava edersiniz ama tazminat istemeniz için, çalınan bilgilerden dolayı zarara uğradığınızı ispat etmeniz gerekir. İspat ettiğinizde de çatır çatır tazminatı alır, afiyetle yersiniz.

    Benim bilgi paylaşımından anladığım şudur:
    Kullanıcıların seyir alışkanlıkları, bölgesel olarak ayrı ayrı izleyici kitlesinin profili, bölge, şehir en çok hangi diziyi seyrediyor, kaydediyor, sonradan yada tekrardan izliyor.

    Bu bilgiler kullanılarak belki ileride Türkcell reklam bile yapacak. Örneğin bir evde çizgi film kanalı çok seyrediliyorsa, türkcel belki oyuncak reklamı menünün bir yerine sıkıştıracak. Bende oyuncak reklamı çıkarken, başkaların evinde ona göre reklamlar çıkacak.

    Bu işin ustası zaten Google olduğunu zaten biliyorsunuz. Yani demem o ki kimse korkmasın bilgi paylaşımı derken, Türkcell kimsenin kirli çamaşırını pazara çıkaracak değil. Bu bir pazarlama akımı ve tüm dünya bunu kullanıyor.

    Herkese güzel bir gün inşallah...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GILMOUR

    Evet bugünden itibaren verdikleri sözleri yerine getiriyorlar gibi.
    Huawei cihazıma medya oynatma özelliği gelmiş ,artık harici hard disk takıp film izlenebiliyor.
    Umarım dedikleri gibi çeşitli kanal eklemesini de hızlı bir şekilde gerçekleştirirler.

    Merhaba. Hangi formatı destekliyor usb olarak? Fat32 veya NTFS?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.