Şimdi Ara

LG'den yeni G3 videoları: 'Tasarımı, ekran büyüklüğünü unutturacak'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
2.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • LG'den yeni G3 videoları: 'Tasarımı, ekran büyüklüğünü unutturacak'


     

     

    Resmi duyurusuna sayılı günler kalan LG G3 için hemen hemen tüm detaylar netleşmiş durumda. Sızdırılan bilgilere ek olarak, LG tarafından yayınlanan resmi videolar da G3'ün başta tasarımı olmak üzere ekranı ve diğer detaylarını gözler önüne seriyor.

     

    Üst segmentteki yeni nesil telefonlar arasında 2K ekran çözünürlüğüne sahip olan ilk cihaz olarak dikkat çeken telefon, Galaxy S5 gibi Snapdragon 801 - 8974AC işlemcisinden gücünü alacak*. 3GB RAM, 3000mAh pil ve 4K video kaydı gerçekleştirebilen kamerası gibi detayların ön plana çıktığı G3, G2'de olduğu gibi ekran boyutuna göre daha kompakt olacak.

     

    LG'nin hazırladığı videolara göre telefon, 5.5-inç büyüklüğündeki ekranını unutturacak şekilde dizayn edildi ve ince çerçeveleri sayesinde elde tutması da son derece rahat. Ancak aynı LG'nin, G2 için yaptığı tek elle kullanımda 5.2-inç üst limittir açıklamasını dikkate aldığımızda G3 için nasıl bir strateji planladıkları da şimdiden merak konusu ki Güney Kore merkezli şirket bu noktada, tek elle kullanımı kolaylaştıracak çeşitli yazılım özellikleri sunuyor olacak.

     

    28 Mayıs Çarşamba günü İstanbul'da lanse edilecek LG G3'ün son kullanıcı satış fiyatı henüz bilinmiyor ancak G2'nin yarattığı fiyat/performans iddiasını sürdüremeyeceği öngörülüyor. Resmi olarak netleşmemekle birlikte G3'ün rakiplerine yakın bir fiyatlandırma ile raflara gireceği söyleniyor ama belirttiğimiz gibi bu henüz netlik kazanmış bir bilgi de değil. 

     

    * Editörün Notu: LG G3'ün Snapdragon 805 işlemcisini kullanan ilk cihaz olacağı düşünülüyordu ancak şu ana kadar sızdırılan bilgiler Snapdragon 801'i işaret ediyor. Qualcomm tarafına göre 805'li cihazlar yılın ikinci yarısında satışa sunulacak ve LG tarafında G3'ün piyasada yaygın olarak Temmuz ayında bulunacağı şeklindeki bilgiler de Snapdragon 805 iddialarını sıcak tutmaya yeten detaylar. Görünen o ki, işlemci konusundaki belirsizlik resmi lansman günü tam anlamıyla çözülmüş olacak. 

     

     


     


     


     


     





  • Eğer performans sorunu olmazsa ve G2'ye yapılan fiyat politikası tekrarlarsa siler süpürür ortalığı

  • yakında alt logoyu kaldırır ekranı aşağıya uzatırlarsa çok harika bir ürün olacak.

  • LG dur artık Şaka bir yana lansmana bir şey kalmadı. Her şeyi açıkladı adamlar.
  • EmreFB1907 14 yaşında, arkadaşları ona fanboy diyor

    Edit: Şimdi de hava atma ömrü diye düzeltmiş mesajını



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteveMeade -- 24 Mayıs 2014; 14:59:37 >
  • Benim bildiğim ince çerçeveler elde tutmayı kolaylaştırmıyor!? Tabi bu demek değilki One veya Z kadar elde tutulabilir olsun:)

  • "Ancak aynı LG'nin, G2 için yaptığı tek elle kullanımda 5.2-inç üst limittir açıklamasını dikkate aldığımızda G3 için nasıl bir strateji planladıkları da şimdiden merak konusu"

    Apple terk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illustrious. -- 24 Mayıs 2014; 13:59:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alttaki LG yazısı yoktur umarım. Cihaz çok şık, Motorola gibi yapıp sadece arkaya logo koysaydı daha şık olurdu G3 tabi bu benim fikrim.
  • Öndeki LG logo yerine kapasitif tuşlar olsaydı... O zaman efsane olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 24 Mayıs 2014; 13:29:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık o basın fotoğraflarını evleaks'a LG'nin veridğini düşünüyorum :)

  • Oyunlarda 1080p çözünürlüğe düşmeyi sağlayacak bir şeyler yapamaz mıydı acaba LG. Bütün performans performans diye ağlayanları susturmuş olurdu ama yapamaz herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metal olacağa benziyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih4444 -- 24 Mayıs 2014; 13:38:15 >
  • donanım iyi de ya yazılım? boğuk ses sorunu? güncelleme geleceği?

  • Çözünürlüğe bahane bulanları anlamıyorum... Herkes oyun hastası değil ya kardeşim... Oyun performansı beni zerre ilgilendirmiyor... Fotoğraf ve filmlerde performansı önemli ve eğer yüksek çözünürlükte ekran bana bunu sağlayacaksa (ipad retina örneği) bence yüksek çözünürlük çok güzel birşey... Pil için ise sabahtan gece 10 a kadar yetsin yeter zaten... Diğer tüm yönlerden bence rakiplerinden önce bir cihaz...

    Z2 denen sorun yumağı (söylentilere göre) büyüklüğünde ve 5.5" ekran, mükemmel...
  • 2K Ekranın 801AC işlemcisinde nasıl bir performans göstereceginiz tam olarak bilmiyoruz yapılan testler araştırmalar kagıt üzerinde olumsuz bır sonuc cıkaracagını gosterıyor ozellıkle oyun kısmında fakat LG illaki bunları düşünmüştür üst tepe modelini ölü doğdurmak istemez bu zamana kadar hiç görmedik 801AC ve 2k ekranlı bır telefon olumsuz yorum yapmak sacma bıkac gun daha bekleyıp gorecegiz, bunun dışında tasarımı muazzam cok hosuma gıttı kaderini tamamen fiyatlandırılması belırleyecek ama g2 gıbı yol izlerlerse g2den cok daha başarılı bır iş çıkartırlarki telefon gercekten cok harıka.

  • alın ve kullanın, işlemci çözünürlük takılmayın..

    1 ay sonra whatsapp facebook, twitter ve internet harici kullanılmayacak..

    Önemli olan nokta batarya ve kamera kalitesi
  • tek yapması gerek fiyat politikasını bozmamak artık.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: carnador

    Öndeki LG logo yerine kapasitif tuşlar olsaydı... O zaman efsane olurdu.

    Hocam onu maliyetten kısmak için yapıyorlar.lcd nin camını dokunmatik yapıp üstüne normal cam,çerçeve ekliyorlar.böylece dokunmatik panel için ayrıca ücret harcamıyorlar. Şuan samsung filanda böyle yapıyor maliyetten kısmak için. Komple dokunmatik yapıp altına lcd koymak yerine lcd nin üstündeki ince camı dokunmatik yapıp üstüne normal cam ekliyorlar.dokunmatik ve lcd tek panelde oluyor yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 24 Mayıs 2014; 13:48:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çeerçeve inceldikçe,düşmelerdeki ekran kırılma ihtimalide yükseliyor...Servisler ellerini ovuşturuyordur...

  • Haydi LG
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.