Şimdi Ara

PC için Xbox One Kontrolcüsünün Sürücüleri Yakında Yayınlanacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Xbox One kontrolcüsünü yakında PC'lerde rahatça kullanabileceğiz. Major Nelson'ın açıklamasına göre PC için Xbox One kontrolcüsünün sürücüleri yakında yayınlanacak. Şu an için herhangi bir tarih verilmiş değil, ama çok beklemeyeceğimiz kesin.

• xbox sonunda kapanır pc ye çalışır microsoft, yeni nesilde sınıfta kaldılar 2 sene sonra oyunları bile çalıştıramaz eski nesil 8gb raminin yüzde doksanını arayüze kullanan cihaz bu arada zaten oyun takasını kaldırmaya çalışarak konsolları bitirmek istediler ama japonlar yemez bu amerikan oyunları

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • süpeeeeer pc oyunculuğunun tek eksiği kaliteli gamepad lerdi artık o eksikte kapandı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

süpeeeeer pc oyunculuğunun tek eksiği kaliteli gamepad lerdi artık o eksikte kapandı :D

XOBX 360 kolunu 1 yıldır kullanıyorum. Yeni kola gerek yok bence. Zaten millet yıllardır 360 kolunu PC'de kullanıyordu. Bence kimse eksiklik hissetmemiştir. Yeni kolu kullanıp yorum yapanları dinliyoruz zaten : "XBOX360 kolu zaten iyiydi, PS4 kolu XBOXOne kolundan daha iyi"

• Sadece şu tetikteki titreşim için denemek isityorum pc de nasıl bir deneyim yaşatacak

• Titanfall lu almak farz oldu

• Ben logitech f710dan memnun değilim beyler.Bir xbox360 ya da xbox one kolu almak istiyorum.Sizce hangisini tercih edeyim.Xbox one kolunun 360 kolundan eksik kalır bi yanı var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Ben logitech f710dan memnun değilim beyler.Bir xbox360 ya da xbox one kolu almak istiyorum.Sizce hangisini tercih edeyim.Xbox one kolunun 360 kolundan eksik kalır bi yanı var mı acaba ?

aynen kardeşim bende memnun değilim f710 dan RT tuşundan yana sıkıntım oluyo arada bende kararsızım hangisini alacağım konusunda

• Xbox 360 kolu hala kral bunu çıkartmaya zahmet etmesinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yaklaşık 1,5 senedir xbox 360 kolu kullanıyorum pcde.Gayet memnunum beyler,tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.