Bildirim
PC için Xbox One Kontrolcüsünün Sürücüleri Yakında Yayınlanacak
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
xbox sonunda kapanır pc ye çalışır microsoft, yeni nesilde sınıfta kaldılar 2 sene sonra oyunları bile çalıştıramaz eski nesil 8gb raminin yüzde doksanını arayüze kullanan cihaz bu arada zaten oyun takasını kaldırmaya çalışarak konsolları bitirmek istediler ama japonlar yemez bu amerikan oyunları
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
süpeeeeer pc oyunculuğunun tek eksiği kaliteli gamepad lerdi artık o eksikte kapandı :D -
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
süpeeeeer pc oyunculuğunun tek eksiği kaliteli gamepad lerdi artık o eksikte kapandı :D
XOBX 360 kolunu 1 yıldır kullanıyorum. Yeni kola gerek yok bence. Zaten millet yıllardır 360 kolunu PC'de kullanıyordu. Bence kimse eksiklik hissetmemiştir. Yeni kolu kullanıp yorum yapanları dinliyoruz zaten : "XBOX360 kolu zaten iyiydi, PS4 kolu XBOXOne kolundan daha iyi"
Sadece şu tetikteki titreşim için denemek isityorum pc de nasıl bir deneyim yaşatacak
Titanfall lu almak farz oldu
Ben logitech f710dan memnun değilim beyler.Bir xbox360 ya da xbox one kolu almak istiyorum.Sizce hangisini tercih edeyim.Xbox one kolunun 360 kolundan eksik kalır bi yanı var mı acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: aterikasedi
Ben logitech f710dan memnun değilim beyler.Bir xbox360 ya da xbox one kolu almak istiyorum.Sizce hangisini tercih edeyim.Xbox one kolunun 360 kolundan eksik kalır bi yanı var mı acaba ?
aynen kardeşim bende memnun değilim f710 dan RT tuşundan yana sıkıntım oluyo arada bende kararsızım hangisini alacağım konusunda
Xbox 360 kolu hala kral bunu çıkartmaya zahmet etmesinler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende yaklaşık 1,5 senedir xbox 360 kolu kullanıyorum pcde.Gayet memnunum beyler,tavsiye ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X