Şimdi Ara

YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU (2016 Türkiye Yılın Otomobili) (190. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.774
Cevap
118
Favori
478.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • loutrec_ kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkürler markayı savunmayan bir siz oldunuz. İnsanlar aldıkları herşeyi övmeye bayılıyor. tamam aracın güzel tarafları var bunları herkes söylüyor zaten ben sadece yaşadığım sıkıntıları söylüyorum. Benim gibi servise uzak ve sürekli gitmekte sıkıntı yaşayanlar için problem oluyor böyle şeyler. bir marka ve modeli takım tutar gibi savunmak çok saçma bu hangi marka olursa olsun sonuçta bir bedel ödüyoruz bunları almak için ve bu bedelin hakkını vermesini bekliyorsunuz. Özellikle ülkemize gelen araçalarda ciddi donanım farklılıkları var 2015 ile 2016 arasında bu da ayrı bir saçmalık ilave yaparsın buna kimse bişey demez ama olanı eksiltirsen sıkıntı olur marka imajı için.

    Ayrıca şunu da belirtmek isterim aracı eşim kullanıyor çoğunlukla ve bu tıkırtı sesini ilk farkeden o oldu düşünün artık....
  • turker41 T kullanıcısına yanıt
    Ha sizin yazdıklarınız saçmalık değil. Cd çalar olmaması saçmalık
    Daha öncede yazdım, arabaya henüz sahip bile değilim, ama kılavuzu okumayan sizler gibiler yüzünden daha da yazmam.
    O kadar yol yapana kadar kılavuzu yada burayı okuyun. Beko86 neler yazdı bi daha okuyun.
    Neymiş 100 lira para vermiş olmayacakmış. Tamam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • wertasd kullanıcısına yanıt
    Benim yazdıklarım sizi neden rahatsız etti. Klavuzu falan okudum merak etmeyin onda da yeterli bilgi yok zaten. Far buğulanınca şöyle yapılır demiyor. Far sorunundaki sıkıntı randevu alırken servisin değişmesi gereken parçaların olduğunu bilmemesi ve parça sipariş edilip tekrar gitmem. İkinci gittiğimde tekerlekteki ve diğer sıkıntılarımı söylememe rağmen hiç birine bakılmaması. Yani esas sıkıntı servislerin bilgisiz ve ilgisiz olması. sorunu Zamanında ve düzgün halletseler ben o sorunu buraya yazmam.
  • wertasd kullanıcısına yanıt
    Hocam aracı sipariş verdikten sonra ne zaman siparişle ilgili bilgi verdiler size araç özelliklerini falan yazan aracı sipariş verdim yaklaşık 3 hafta oldu öyle bi bilgi almadım da.Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
  • Merhaba, bugün radyo istasyonlarına logo ekleme olayını kurcaladım ve hallettim;



    Bilmeyenler için önce radyoya ondan sonrada seçeneklere giriyoruz ve istasyon logoları seçeneğini seçiyoruz;



    Ondan sonra ise kayıtlı istasyonu seçip hafıza kartına attığımız logo resmini seçiyoruz ve işlem tamam;





  • wertasd kullanıcısına yanıt
    Hocam skoda ya yapılan olumsuz yorumlara alınmayın hemen sizde suberb sahibi olsaydınız anlardınız belki yada bızımgıbı belkide olumsuz elestırırdınız nedemısler damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış boş bir laf deyil bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde sürüş asistanları ayarlarını kurcalarken 'Uyarlanır şerit klavuzu' seçeneğinin kapalı olduğunu gördüm ve açtım, bunun ne olduğunu bilen var mı acaba?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirio -- 14 Mayıs 2016; 17:08:09 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turker41

    Aldığımız araç octavia olsa bu sorunları takmam ama superb olunca sıkıntı oluyor. bu kütleme sesini servise söyledim işlem yapılmaması canımı sıkıyor servislerin bilgisiz ve ilgisiz olması önemli olan. en yakın servis 180 km ve iş güç yoğunluğunda gidemiyorum sürekli 1 ayda 3 defa servise gittim.

    octavia diyorsunuz ama ben de su an octavia var ama bu superbdeki sorunlar yok.
    ben de superb almayı düşünüyorum ama sizlerin bu yorumlari beni düşündürüyor
    icimden acaba kendi aracim octavianin sıfırını mı alsam diye de düşünmüyor değilim.
  • arkadaslar superbin sehiricindeki acc videosunu cekebilecek biri var mi acaba
    insignia daki gibi ışıklarda falan durup trafik akinca gaza basmadan tekrar kendisi hareket ediyor mu.
    bi de direksiyonu bırakınca 4 lu yakıp saga çekip duruyor mu
    acc si olan biri cekip atarsa iyi olur
  • Salı günü aracımı inşallah teslim almaya gidecem ama hepten kafam karıştı passat a mı dönsem komfort cam tavanlı bugün arkadaşa fiyat aldık 128 bin tl bende 129.200 tl ye aldım superb ne yapsam şimdi bu kadar para verip pişman olmaktan korkuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezeldn E kullanıcısına yanıt
    Canınızı sıkmamanızı tavsiye ederim. Her araçta olabilecek sorunlar. İlk kalkışlardaki o küçük tıkırtılar benim aracımda da mevcut. Hatta havalar ısındıkça ve ben bozuk yollarda gaza bastıkça artmaya başladı. Ama bu sorunlar ve daha fazlası passat ta da var. Size tavsiyem kafanız bozulursa passatturkey forumunu da bir okumanız. Emin olun bu sorunların fazlası passat ta mevcut

    Passat alsaydınız da keşke almasaydım diyeceğinizden eminim. O zaman hem keşke almasaydım diyecek hem de ele ayağa düşmüş bir araca sahip olacaktınız. Malum her kapının önünde en az 2 tane passat var. Yolda passatınızı görenler yine passat geçti diye umursamaz bir tepki vereceklerdi...
  • K@K@ K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun. Aracı teslim aldığınıza dair bir belge imzalayacaksınız. Halı paspas ve şemsiyelerin olması gerekiyor. Onlar fabrika dan geliyor. Diğerlerini ücret ödeyerek alacaksınız. İlk yardım seti verilecek. Ama yangın tüpü yok. Onu kendiniz temin edeceksiniz...
  • SAYIN SUPERB SAHİPLERİ & HENÜZ ARACINI TESLİM ALMAMIŞ OLANLAR & SAHİP OLMAYI DÜŞÜNENLER & SAHİP OLMAYAN SADECE FORUMU OKUYANLAR...

    HEPİNİZİN DİKKATİNE,

    Mümkünse forumun tamamını okumadan superb almaya ya da satmaya çalışmayın. Her marka ve modelin olduğu gibi skoda superb in de bir takım kronik ve değişken sorunları var. Bunların hepsini defalarca yazdık. Servisi, satışı ve dağıtıcıyı defalarca acımasızca eleştirdik.

    Bizler marka meraklısı marka taraftarı körü körüne marka fanatiği olacak insanlar değiliz. Ben mesajlarımı yazarken son derece objektif olarak ve yaşadığım tecrübelere dayanarak yazıyorum. Bir superb sahibi olarak olumlu yanlarını da olumsuz yanlarını da belge ve verileriyle defalarca yazdım.

    Memnun değilseniz aracınızı satarsınız. Buradaki insanları marka fanatiği olarak itam etme hakkına kimse sahip değildir. Tabiki de kimse aldığı mala kötü demek istemez bu insanın doğasında vardır. Ama birçok araba forumuna baktığımda gördüm ki Superb sahipleri son derece mütevazi ve objektif. Burada kimse superb i körü körüne savunmadı. Herkes yaşadığı sorunları tüm detaylarıyla anlattı. Tüm forumu okuyarak bunu görebilirsiniz. Diğer araba forumlarıyla da karşılaştırma yapabilirsiniz.

    Ben de servisin olmadığı bir şehirde yaşıyorum. İlgiden memnun değilim sürekli servise gidip gelmek istemiyorum. Ayrıca biraz araçtan anlıyorsam servisin sorunlarımı çözemeyeceğimden de eminim. Aracımın kalitesi bu kadar ve ben bunu kabul ediyorum. Aracımdan da memnunum. Süperb teki sorunları diğer araçlara bindiğimde onlarda da gördüm. Çevremdeki diğer araçlara sahip insanlardan sürekli işitiyorum.

    Hiç kimse ve hiç bir şey kusursuz değildir. Başka bir araç aldığınızda her şey mükemmel mi olacak zannediyorsunuz. Geçen sene bana sorsanız 10 tane araba markası sayar mısın diye. İnanın skoda yı ilk 10 da saymazdım. Şimdi sorsanız belki yine saymam. Ama aracımdan tüm sorunlarına rağmen memnunum.

    Memnuniyetim 110 bin TL verip de aracıma toz kondurmamak için değil. Her güzelin bir kusuru olduğu için.

    Henüz Superb sahibi olmayanlar! 120 bin 130 bin ya da daha fazla para veriyorum karşılığında milyonluk uçak,yat veya 800 bin TL lik bir araba gibi size her şeyi mükemmel verecek bir şey beklemeyin.

    Bu paralara mükemmel bir araç sahibi olacağınızı düşünmeyin şuanda piyasanın durumu bu!

    Kafası karışık olan varsa 100 bin tl ye C segmenti araçlara yönelebilirsiniz. Yakında onları da o fiyatlara bulamayacaksınız!

    Superb den memnun kalmayanlar ilk fırsatta aracınızı satmanız sizin elinizde. Superb in 1 tane eksik satılması ya da 1000 tane fazla satılması, aracından memnun olan ve bu forumda objektif bir şekilde her şeyi ortaya döken hiç bir SUPERB sahibini rahatsız etmez. İsten 1000 tane eksik satılsın ister 2500 tane fazla satılsın. İster se yılın otomobili olsun isterse de olasın. Bizler iyi yönlerini de ortaya koyarız, olumsuz yönlerini de sonuna kadar söyleriz.

    Kaldı ki kimimizin aracında olan sorunlar kimimizin aracında olmuyor. Bunları her daim yazdık ve eleştirdik.

    Yeni araç alacak arkadaşlara da tüm araç forumlarını sonuna kadar okumasını tavsiye ederim. Ayrıca alacağınız araçları mümkünse test edin.

    BU KADAR PARA VERİYORUM DİYE BEKENTİLERİNİZ ÇOK YÜKSEK OLMASIN!




  • turker41 T kullanıcısına yanıt
    Hocam dışı tamamen çelik içi tamamen pamuk tan yapılmış bir mercedes de alsanız bir takım sizi memnun etmeyen şeyler olacaktır mutlaka. Adım gibi eminim servis o süspansiyon seslerini de trim seslerini de çözemez. Çünkü yapamazlar. İşten anlamadıkları kesin. İlgisiz oldukları su götürmez bir gerçek. Servise son ziyaretimde adamları bilmesi gereken sürüş modlarının nasıl kullanıldığını ve neyin ne işe yaradığını bana sordular. Ben onlara anlattım.

    Çukura girince gelen seslerin kesilmesi için öncelikle 4 süspansiyon değişecek. Ama kendi istediğiniz süspansiyonu kendiniz temin etmek zorunda kalacaksınız. Yol ve rüzgar sesini tamamen kesmek için, aracın koltukları iç zemin döşemesi ve kapı içleri tamamen sökülecek oraya bir kat daha yalıtım mazlzemesi koyulacak. Ön göğüsten gelen seslerin nereden geldiği tespit edilip ön göğüs sökülecek tek tek keçe ya da köpük uygulanacak. Peki sonra ne olacak. Arabanın her yerinden ses gelmeye başlayacak. Çünkü tamamen söküp tekrar birleştirmiş olacağız.

    Kronik srounların çözümünü bile servisler bizim baskımızla araştırmaya çalışıyorlar. Dolayısı ile bir süre sabretmemiz şimdilkik bize düşen doğru ama en zor şey...




  • ışık82 I kullanıcısına yanıt
    Aynı parayı verip passat tan pişman olursanız. Keşke almasaydım derseniz o zaman ne olacak
    Size tavsiyem son kararınızı vermeden önce passatturkey forumuna da bir göz atmanız. Mümkünse de km si yüksek olan test araçlarını her iki markada da test edin.
    Superb ile ilgili en kötü referans muhtemelen benim. Ama buyrun gelin misafirim olun benim yolumu bir görün. Bir tane de passat kirayalım benim yolumda aynı şekilde kullanalım. Birlikte değerlendirelim
  • gecen gun passat highline 25000 km dd bi arac denedim herhangi bir ses duymadim.
    ben octaviamii 2014 basinda sifir aldim.
    ilk bi kac ay torpido gözünden ses geliyordu.
    sonra o ses kesildi şimdi yok.
    arac isi birazda sans işidir arkadaslar.
    bi arac alirsin sen hic sorun yaşamazsın
    baskasi sorunlarla boğuşur.
  • Suan alıpta sıkıntı yasayanlar oldugu gibi hic bir sıkıntı yaşamadan cok memnun bir sekilde aracı kullanan cok kisi var. Bu is hem beklentilerle hemde sansla ilgili bir durum. 100-120 bin para verip 200-250 bin tl lik araclardaki konforu beklerseniz hayal kırıklıgına ugrarsiniz. Sonuçta C sınıfı araclar bile 100 bin bandına geldi. Bu aractan C sınıfı araclardan bir tık üstte bir konfor beklemelisiniz. Sorun meselesi hem sans hemde beklenti ile ilgili.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolbaser -- 15 Mayıs 2016; 12:20:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben de 1.4 tsi 150 bg style paket siparisi vermiş bulunmaktayım. Etrafımdaki passat baskısından çok zor kurtuldum. Epey hararetli tartışmalar yaşadım hatta. Kardeşimde de b8 passat var maasallah sorunsuz. Bizimkinde sorun olursa cok laf yerim. Simdiden acaba araçta sorun olacak mi sorulari kafamda dönüyor. Ins. sıkıntı olmaz.

    Bu arada teklif formunda ekran için 6.5 inc yaziyor, 8 inc olma ihtimali nedir?

    Bir de otomatik park opsiyonu ekleten -kullanan var mi? Boşluğu algılaması için yerde çizgi olmasi lazım falan diyolar dogru mu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartal6579 K kullanıcısına yanıt
    Hocam önünde araba durduğu zaman duruyor fakat kalkış için gaza bi dokunuyorsun sonra kendisi devam ediyor sabitlenen hıza geliyor.Başka bir ayarlaması falan varsa bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Z. Acar

    Hocam önünde araba durduğu zaman duruyor fakat kalkış için gaza bi dokunuyorsun sonra kendisi devam ediyor sabitlenen hıza geliyor.Başka bir ayarlaması falan varsa bilmiyorum.

    cevap için teşekkür ederim. bi de direksiyonu tutmazsan bir kac kez uyarıp sağa cekip duruyo mu onu merak ediyorum doğrusu. guzel ve hayat kurtaran bir özellik bence
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.