Şimdi Ara

PlayStation 4 Slim Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
1
Favori
3.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sony'nin önümüzdeki ay düzenlenecek olan E3 etkinliğinde PlayStation 4 cihazının Slim modelini tanıtacağı iddia ediliyor. PS4 daha da ince olabilir.

Teknoloji devi Sony geçtiğimiz yıl PlayStation 4 ile yeni nesil konsol savaşlarını başlatan isim olmuştu. Kasa ve kontrolcü tasarımı ile yine milyonları büyüleyen Sony'nin 2-3 yıl daha PlayStation 4'ün mevcut kasasını kullanacağı tahmin ediliyordu. Ancak bugün gelen sızıntılar Sony'nin PS4'ün Slim kasası üzerinde çalıştığı yönünde.
    PlayStation 4 Slim gelebilir

Sony'nin Haziran ayında düzenlenecek olan E3 etkinliğinde PlayStation 4'ün Slim kasasını tanıtacağı iddia ediliyor. Dualshockers’ın ortaya çıkardığı bilgilere göre CECH kodu ile başlayan bir PlayStation 4 Endonezya Cumhuriyeti İletişim ve Bilgi Teknoloji Bakanlığı sayfasında yer alıyor.

Geçtiğimiz yıllarda piyasaya sürülen Slim kasalı PlayStation'ların kodlarının da CECH ile başlaması bu modelin PS4'ün Slim kasasına ait olma ihtimalini yükseltiyor. İnce ve estetik yapıda olan PS4'ün kasasın daha ne kadar kompakt yapıda olacağını merak ediyoruz. Bakalım Sony bu sefer erken davranıp PS4 Slim ile karşımıza çıkacak mı?

CONSEPT TASARIM
     PlayStation 4 Slim Geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 26 Mayıs 2014; 23:34:11 >

• Doğru olma ihtimali yüksek diye düşünüyorum.
    Slim'i de bu kadar erken çıkartmaları satışları patlatır, tasarım güzel olursa çoğunluk slim alacaktır.
  • Böyle bir tasarım gelmez, Sağ tarafı atarsanız PS3'ün aynısı, orijinal bir fikir değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar kısa sürede slim çıkmaz.

Yeni bir model numarasında hemen bu yorumu yapıştırmayın.

Ayrıca Consept Tasarım nedir???

Nasıl Türkçe bu?
  • şu görüntüye bakarsanız pekte slim sayılmaz, şahsen şu anki kasası daha şık duruyor.
  • Seneyede PS5i duyururlar.

• yalan dolan bu kadar erken çıkmaz, çıkmamalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel Seri Playstation 5 Slim
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sony bu yapmaz diyorum.
  • Daha Ps4 çıkalı ne kadar oldu zaten üstüne birde stok sorununu doğru dürüst çözülmedi 1-2 yıl geçmeden slim modelini satışa sunmazlar heralde
  • Tasarım Fake.
  • aftermath666 kullanıcısına yanıt
    burası tdk forumu değil herkes düzgün türkçe kullanacak diye bir kuralda yok beğenmiyorsan konuya girmezsin biter sen çok iyi türkçe kullandıgını mı sanıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 22 Mayıs 2014; 12:01:48 >
  • Çıkalı daha 1 sene olmamış bir konsolun sliminin çıkacağı bana pek inandırıcı gelmedi. Zaten tasarım da pek gerçekçi durmuyor. Muhtelemen GB yükseltilmiş yada farklı renklerdeki PS4 tanıtılabilir. Şuanki hali zaten şık ve zarif gerek yok slime.
  • Slim yada fat kasa benim için hiçbirşey ifade etmiyor ps4 mü PS4..

Kıllısına kılsızına zayıfına şişmanına bakmam..
  • Çok erken daha çıkacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: rude.

Slim yada fat kasa benim için hiçbirşey ifade etmiyor ps4 mü PS4..

Kıllısına kılsızına zayıfına şişmanına bakmam..

+1

• Şu anki kasası daha şık

• Konsept tasarım PS2 ve PS3'ün birleştirilmiş hali olmuş. Olmamış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slim olsa ne olur mikro olsa ne olur. Mobil bir cihaz olsa mana teşkil eder fakat sabit duran bir ürün için önemli değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanmıyorum bu kadar erken çıkaracaklarını belki bu e3 değilde bi dahaki e3'te tanıtılır.
  • Arkadaşlar yabancı bir siteden bu habere ilişkin farklı bir durumdan bahsetmişler. Çıkacak olan modelin slim kasa olmadığını ps4 250 GB den bahsetmişler. Siteyi tekrar bulabilirsem linki atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destannn -- 22 Mayıs 2014; 13:58:07 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.