arkadaşlar aşağıdaki link üzerinden download edilen yazılım güncelleme programını yükleyip çalıştıran ve soldan sağa doğru kayan yeşil bir kutunun olduğu ekranın sonrasına geçebilen biri var mı aranızda?
söz konusu programın bende neden sağa doğru kayan yeşil kutuda takıldığını ve nasıl bu durumu aşabileceğimi de biri söylerse çok sevinirim. zira bilgisayarın monitorünü camdan fırlatmama az kaldı.
not: bu gıcık programı iki desktop ve iki laptop makinada ayrı ayrı denedim. hepsinde yeşil kutuda takılıyor. kutu sürekli soldan sağa kayıyor ama hiçbir şey olmuyor. delirmek üzereyim.
--------------------------
Bu arada tüm p990 sahiplerine makinalarını generic world 1 firmware ine yükseltmeyi tavsiye ederim. birkaç değişimi aşağıdaki postlarda görebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canakp -- 10 Eylül 2006; 11:12:00 >
arkadaşım öncelikle başlat menüsünden ayarlar+denetim masasına git bölge ve dil seçeneklerini tıkla açılan kutudaki bölgesel seçeneklerdeki lisan seçeneğini ingilizce(abd) seç ve gelişmiş seçeneğini tıkla oradaki lisan seçeneğinide aynı şekilde ingilizce (abd) olarak ayarla makinan restart yapacak ondan sonra çalışmaya başlayacaktır çalıştırdıktan sonra programdaki yönergeleleri izle telefonun son güncellemeleri alacaktır...
arkadaşım öncelikle başlat menüsünden ayarlar+denetim masasına git bölge ve dil seçeneklerini tıkla açılan kutudaki bölgesel seçeneklerdeki lisan seçeneğini ingilizce(abd) seç ve gelişmiş seçeneğini tıkla oradaki lisan seçeneğinide aynı şekilde ingilizce (abd) olarak ayarla makinan restart yapacak ondan sonra çalışmaya başlayacaktır çalıştırdıktan sonra programdaki yönergeleleri izle telefonun son güncellemeleri alacaktır...
Kolay gelsin
yelkenci, çok teşekkür ederim. beni kabuslarıma giren yeşil kutudan kurtardın.
ancak bir programın temel işletim sisteminin diline bağlı olarak çalışmamazlık etmesi nasıl bir manyaklıktır anlayamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canakp -- 10 Eylül 2006; 11:20:58 >
@canakp arkadaşım çalıştırabildiğine çok sevindim gerçi bende anlamış değilim ama çalışma prensibi buymuş bende aynı sorunu yaşadım banda ot yoldurmuştu
p990 yaklaşık 10 - 15 dakika sürüyor gibi. şu anda yazılımı güncelliyorum telefona dokunma demeye başladı. ve yeşil kutular bu defa soldan saga akmıyor, yavas yavas doluyorlar. benim paranoyaklığımmış
bu arada firsati olan herkese p990 lari update etmeyi tavsiye ederim. telefonun ozellikle web tarayicisi goruntuleme yetenekleri ve program acilis hizlari cok iyilesiyor.
Radyoda problem yasayan varmi? Kulakliklarda hic problem olmadigi halde (mp3 yada normal tel konusmasi ile denedim problem olmuyor) radyo yu aciyorum 5-6 sn sonra resetliyor cihaz kendini.Ilk basta taktim kulakliklari kanal ayari vb yaptim ama sonra bu durum oldu.Gerci firmware updateden umitliyim.Deneyip birazdan yazarim.
Onemsiz bir not : MacBook Pro altinda windows kullaniyorum alakasi oldugunu zannetmiyorum ama yinede belirteyim : Benim update 35-40 dk kadar surdu bastan sona.
web sayfaları ve web programının açılışı çok yavaştı, golf oyunu çalışmıyordu. bir de video kaydı sırasında ortam sesleri çok kısık olarak kayda alınıyordu. güncellemeden sonra tamamı düzeldi. benim update toplam 15 dakika sürdü.