selam arkadaslar. ben p990 inim 3 gun once aldim. butun bu konuyu tek tek inceledim. Benim telefonumun bilgileri soyle: Telefon: R4B001 Bluetooth:R4F01 Duzenleyici:R2A04 CDA: R2A01
Galiba kullandigim firmware cok eski! Zaten daha ilk acisimde 10larca sorunla karsilastim. Ama guncelleme yapmkatan korkuyorum. Bir kac sorum olacak: 1. Evimdeki bilgisayar sorunlu. Bir internet kafede guncelleme yapmayı dusunuyorum. Ama DeepFreze sayesinde bilgisayarin dilini ingilizce yapip bilgisayari kapatip acamiyorum. (tekrar turkce oluyor!) Dili ingilizce yapamadan bu is olmazmi? 2. Update sirasinda elektirik gidip gelirse telefona bir sey olurmu? 3. Update tamamlanamazsa cihaz usbden sokersem bisi olurmu? 4. Update kac dakika suruyor?
lutfen arkadaslar yardim edin! ÖSS arifesinde bilmemki nerden aldim basima bu belayi? Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler...
Arkadaşlar p990i yeni yazlımı almıyor benim sürüm r6d23 hala, ancak update service ile yüklemeye çalıştığımda en son yazılım zaten yüklü mesajı alıyorum çözümü bilen varsa bir yardımcı olsun. Teşekkür ederim.